KPSS'siz memur, kamu işçisi ilanları, o şehirlerde belediyeler, sydv'ler, özel idareleri memur alım ilanları...

Belediyeler, SYDV'ler, İl Özel İdareleri, Belediye İştirakleri, Bakanlık Birimleri ve benzeri kurumlara memur ve işçi alımı yapılıyor. KPSS'siz ve mesleki şartların sağlanması esasına göre yapılan memur alım ilanlarına başvuru yapacak adayların sağlamaları gereken koşullar bulunuyor. Personel alım ilanlarında en az ilkokul ve lise mezunu işçi kadroları ile lise önlisans ve lisans mezunu memur kadroları bulunuyor.

Giriş Tarihi 20 Ocak 2021, 08:31 Güncelleme 02 Nisan 2021, 13:57
KPSS’siz memur, kamu işçisi ilanları, o şehirlerde belediyeler, sydv’ler, özel idareleri memur alım ilanları...

İÇİNDEKİLER

KPSS puanı olmayanlara memur olma şansı! İŞKUR iş duyuruları sayfasında, müessese dışı işçi memur personel alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartsız mesleksel şartlara göre istihdam sağlanacak. Müesseselerin 2021 Ocak ayı içinde yayımladıkları ve önümüzdeki günlerde müracaat süreci devam edecek tüm bu personel alım duyurularını tek tek inceledik. Son dakika haberi! Son dakika gelişmesinin ayrıntıları takvim.com.tr'de...

KAMU PERSONELİ, MEMUR, SÖZLEŞMELİ PERSONEL, DAİMİ İŞÇİ, GEÇİCİ İŞÇİ ALIMI YAPAN KURUMLAR

Başvuru süreci devam eden ilanlara bakıldığında belediye başkanlıkları ve bu belediye başkanlıklarına bağlı iştirak şirketler tarafından yayımlanan ilanlar ön plana çıkıyor. Bununla birlikte duyurularda sosyal yardımlaşma vakıfları, il özel idareleri, takvim.com.tr kamu kurumlarının alt birimlerine dair ilanlarda bulunuyor.

HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIMLARI YAPILACAK?

Memur alımı yapılacak kadrolar arasında büro personelleri, ofis personelleri, teknik personeller mühendis, tekniker, teknisyen gibi, şoför, güvenlik, eğitmen, bazı branşlarda öğretmen, çok sayıda mesleki kadro bulunuyor.

İşçi alımı yapılacak kadrolar ise genellikle temizlik personeli, hizmetli, hademe, büro işçisi, saha personelleri, inşaat işçisi, çevre temizlik personeli, park bahçe temizlik personeli, yardımcı personel kadroları gibi meslekler.

MEMUR YADA İŞÇİ ALIMI YAPACAK KAMU KURUMLARI

Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yukarıda yer alan kadrolarda memur yada işçi statüsünde personel alımı yapacağını ilan eden kamu kurumların listesi.

MEMUR YADA İŞÇİ ALIMI YAPACAK KAMU KURUMLARI

MEMUR YADA İŞÇİ ALIMI YAPACAK KAMU KURUMLARI