İŞKUR üzerinden 755 çağrı merkezi operatörü alınıyor!

Haziran ayının son günlerinde İŞKUR üzerinden Çağrı merkezi operatörü alımı yapılacaktır. Toplamda 755 personel alımı yapılıyor. Alımlarla ilgili detaylar haberde. İş arıyorsanız, güncel İŞKUR ilanları için öncelikle İŞKUR kayıt işlemlerini tamamlamalı ve İŞKUR'a giriş yapmalısınız.

Giriş Tarihi 29 Haziran 2020, 09:58 Güncelleme 05 Temmuz 2020, 14:10
İŞKUR üzerinden 755 çağrı merkezi operatörü alınıyor!

İÇİNDEKİLER

İş arayan vatandaşlar İŞKUR kayıt işlemlerini İŞKUR resmi "İnternet Şubesi" üzerinden dakikalar içerisinde tamamlayabilmektedir. İŞKUR kayıt işlemleri için iş arayan vatandaşların internet şubesindeki ilgili kayıt sayfasına gitmesi gerekiyor. Haziran ayının da sonuna yaklaştığımız günlerde İŞKUR üzerinden her gün onlarca ilan yayınlanmakta. Peki çağrı merkezi operatörü alımı başvuru şartları nedir? İşte 29 Haziran İŞKUR güncel iş ilanları son dakika haberi ve detaylar takvim.com.tr'de

İŞKUR GÜNCEL İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Başvuru Şartları

Özel sektör kurumları tarafında Türkiye'nin birçok ilinde yayınlanan ilanlar kapsamında toplamda 755 çağrı merkezi operatörü alımı gerçekleştirilecek olup adayların sağlaması gereken birtakım başvuru şartları da bulunmaktadır. Bu noktada sağlanması gereken genel başvuru şartları arasında Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından yoksun olmamak, medeni hakları kullanma yoksunluğu bulunmamak, emekli olmamak, İŞKUR'a kayıtlı olmak şartlarını sağlaması istenmektedir. Bunun yanı sıra adayların ilgili yaş aralığında olmak, ilgili il ya da ilçede ikamet ediyor olmak, istenilen öğrenim derecesine sahip olmak başvuru şartlarını sağlaması istenmektedir.

Başvuru Şekli

İlgili ilanlara başvuru yapmak isteyen adayların İŞKUR üzerinden online olarak başvurularını gerçekleştirmesi mümkün olmakla birlikte https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=10436 adresinden illere göre ya da eğitim düzeyine göre arama yapması, ilana gelerek online başvuruda bulunması gerekir. Ayrıca ilanlarda yer alan özel ilan şartları da tıkladıktan sonra görülebilmektedir.

İŞKUR GÜNCEL İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İşveren İŞKUR Kayıt Nasıl Yapılır?

İşçi arayışında olan işverenlere de yanıt veren İŞKUR'a kayıt işlemleri işverenler tarafından da kolayca yapılabilmektedir. İşveren İŞKUR kayıt işlemleri için;

• Öncelikle "esube.iskur.gov.tr" adresine giriş yapın.

• İŞKUR İnternet Şubesi'nde sağ kısımdaki İşveren bölümünde yer alan "Üye Ol" seçeneğine tıklayın.

• Açılan ekranda "Genel Koşullar" kısmını dikkatlice okuduktan sonra "Okudum, kabul ediyorum" seçeneğine tıklayın (Onaylamıyorsanız "Okudum, kabul etmiyorum" seçeneğine tıklayın. Ancak kayıt işlemi burada sona erer).

• Açılan sayfada "Tüzel Kişi Bilgileri" kısmını eksiksiz olarak doldurun.

• Adres bilgilerini ve iletişim bilgilerini girin ve "İleri" tuşuna basın.

• Açılan ekranda şifre oluşturma işlemlerini tamamlayın.

Facebook Sayfamızı Buradan Takip Edebilirsiniz.

Instagram Sayfamızı Buradan Takip Edebilirsiniz.

Twitter Sayfamızı Buradan Takip Edebilirsiniz.