3000 TL maaşla BİM personel alımı başvuru şartları nedir?

Bim personel alımı için duyurular art arda yayımlandı. Farklı şehirlere yapılan personel alımında başvurular internet üzerinden ve Bim şubelerinden yapılıyor. İşte başvuru detayları ve başvuru formu. Farklı kadrolara yapılan personel alımında başvurular bugün başladı. Biz de takvim.com.tr olarak bu haberimizde BİM personel alımlarına yer verdik.

Giriş Tarihi 16 Mart 2020, 09:57 Güncelleme 23 Mart 2020, 14:43
3000 TL maaşla BİM personel alımı başvuru şartları nedir?

İÇİNDEKİLER

BİM, geçtiğimiz hafta yayımladığı duyuruda 2020 yılı içinde 5 bin yeni personel alımı yapacağını duyurmuştu. Yıl sonuna kadar yapılacak 5 bin personel alımı için ilk duyurular art arda yayımlandı ve BİM marketler, farklı şehirlerde bulunan şube ile marketlerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

5 BİN PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Yapılan son dakika açıklaması "5 bin kişiyi istihdam ve 1 milyar TL yatırım" ifadeleri ile duyuruldu.

2019 yılı mali sonuçları ve 2020 yılı beklentileri ile ilgili BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Günde 5 milyon tüketiciye yüksek kaliteyi en uygun fiyatlarla sunan, 50 bini aşkın insana istihdam sağlayan, küçük ve orta ölçekli 500'ü aşkın tedarikçiden ürün alarak onları destekleyen BİM, sadece perakende sektörünün lideri değil, ülke ekonomisi için yüksek katma değer ortaya koyan, enflasyon ve işsizlikle mücadeleyi destekleyen bir kurumdur. 2019 yılı sonuçlarımız güçlü performans gösterdiğimiz ve ülkemiz için değer ürettiğimiz bir yılı geride bıraktığımızı açıkça ortaya koyuyor. Bu yıl da performansımızı daha güçlü bir şekilde sürdürmeye kararlıyız."

TÜM İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

EN AZ İLKOKUL MEZUNU

En az ilkokul mezunu adaylar arasından Bim marketlere yapılan personel alımında başvurular internet üzerinden ve Bim marketlerinden yapılabiliyor.

BAŞVURU FORMU

Bim personel alımına başvuru yapmak isteyen adayların başvuru formunu internet üzerinden yapması gerekmektedir.

https://www.bim.com.tr/Categories/676/hizli-basvuru.aspx

Yukarıdaki linki kopyalayın ve yeni sekmede açın. Açılan sayfada aşağıdaki başvuru formu karşınıza çıkacak.

BİM ALIM YAPILAN KADROLAR

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ