Tarım ve Orman Bakanlığı 2 bin 153 sözleşmeli personel alımı yapacak! Hangi kadrolara alım var?

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli bugün sosyal medya hesabı üzerinden 2 bin 153 sözleşmeli personel müjdesini paylaştı. Bakan Pakdemirli açıklamasında "Tarım ve Orman Bakanlığı'na 2 bin 153 sözleşmeli personel alınacak." açıklamasını yaparak hangi kadrolara alım yapılacağını da belirtti. Bu kapsamda alımla ilgili detayları merak edenler şimdi Tarım ve Orman Bakanlığı 2 bin 153 sözleşmeli personel alımı hakkında bilgi sahibi olmak istiyor.

Giriş Tarihi 27 Şubat 2020, 17:17 Güncelleme 27 Şubat 2020, 17:17
Tarım ve Orman Bakanlığı 2 bin 153 sözleşmeli personel alımı yapacak! Hangi kadrolara alım var?

İÇİNDEKİLER

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 bin 153 sözleşmeli personel alınacağını açıkladı. Pakdemirli'nin açıklamasının ardından alımla ilgili detayları merak edenler detaylar hakkında araştırmalara başladı. Özellikle hangi kadrolara alım yapılacağı binlerce kişi tarafından merakla sorgulatılıyor.

HANGİ KADROLARA ALIM VAR?

Personellerin, 1163 mühendis, 11 sağlık teknikeri, 50 teknisyen, 139 tekniker ve 790 veteriner hekim olacağını açıkladı.

Başvuru şartları için bir sonraki sayfaya geçiniz...

BAŞVURU ŞARTLARI

Mühendis kadrosu için yükseköğretim kurumlarının ilgili birimlerinden mezun olmak şartı aranırken, sağlık teknikeri için yükseköğretim kurumlarının en az ön lisans düzeyinde eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

50 kişilik teknisyen kadrosu için en az ortaöğretim dengi mesleki teknik öğrenim şartı aranırken, tekniker kadrosu için ise en az ön lisans mesleki teknik öğrenime sahip olmak gerekiyor.

Veteriner Fakültelerinden mezun olanlar ise 790 kişinin alınacağı veterinerlik kadrosu için başvuruda bulunabilecek.

2 BİN 153 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAK

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 bin 153 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Pakdemirli açıklamasında "Tarım ve Orman Bakanlığı'na 2 bin 153 sözleşmeli personel alınacak." açıklamasında bulundu. Pakdemirli sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada alınacak personellerin, 1163 mühendis, 11 sağlık teknikeri, 50 teknisyen, 139 tekniker ve 790 veteriner hekim olacağını duyurdu.