İŞKUR başvuru iş ilanları - Belediyelere en az ilkokul ortaokul mezunu bekçi alımı sayaç okuma personeli başvuru şartları...

İŞKUR üzerinden duyurular yayımlandı. Yayımlanan 4 duyuruda en az ilkokul ve ortaokul mezunu adaylar arasından sayaç okuma personeli ve bekçi alımı yapılacağına yer verildi. KPSS şartı olmadan yapılan personel alımında başvuru detayları haberimizde. Türkiye'de iş arayan herkesin ilk olarak yapması gerekenlerin başında İŞKUR kayıt yaptırmak geliyor. İŞKUR'a kayıt yaptırarak, kurumun iş olanağı açısından sunduğu tüm fırsatlardan yararlanabilme imkanına sahip olunabiliyor. İŞKUR kayıt işlemleri çok basit şekilde 2 alternatifli olarak gerçekleştirilebilmektedir. İŞKUR kaydını ister online olarak, ister de bulunulan şehirde bulunan İŞKUR şubelerine bireysel başvuruda bulunarak gerçekleştirebilirsiniz.

Giriş Tarihi 27 Şubat 2020, 11:36 Güncelleme 27 Şubat 2020, 11:36
İŞKUR başvuru iş ilanları - Belediyelere en az ilkokul ortaokul mezunu bekçi alımı sayaç okuma personeli başvuru şartları...

İÇİNDEKİLER

İŞKUR üzerinden belediyelere personel alımları tüm hızı ile devam ediyor. Bu bağlamda İŞKUR internet adresi üzerinden yeni ilanlar yayımlandı. Sayaç okuma personeli ve zabıta müdürlüğüne yapılan bekçi alımında başvuru şartları İŞKUR tarafından açıklandı. Detaylar haberimizde yer alıyor. Ayrıca yılbaşından bu yana 153 bini aşkın kişiyi işe yerleştiren İŞKUR, acilen 54 bin 689 işçi arıyor. Özel sektör en çok beden işçisi, makineci, temizlik görevlisi arıyor. İŞKUR kayıt işlemleri çok basit şekilde 2 alternatifli olarak gerçekleştirilebilmektedir. İŞKUR kaydını ister online olarak, ister de bulunulan şehirde bulunan İŞKUR şubelerine bireysel başvuruda bulunarak gerçekleştirebilirsiniz.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

ALIM YAPAN BELEDİYELER

İşkur üzerinden yayımlanan duyurularda Mersin, Aydın, Antalya ve Tekirdağ 'da belediyeler bünyesine personel alımı yapılacağına yer verildi.

İŞKUR BELEDİYE İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR GÜNCEL İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ANTALYA

Antalya Belediyesi bünyesine en az ilkokul mezunu sayaç okuma personeli alımı yapılacak.

AYDIN

Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesine 5 sayaç okuma personeli alımı yapılacak.

MERSİN

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Su ve Kanalizasyon İdaresi 20 sayaç okuma personeli alımı yapacağını duyurdu.

TEKİRDAĞ

Tekirdağ Çerkezköy Belediyesi tarafından yayımlanan duyuruda zabıta müdürlüğü bünyesine 6 bekçi alımı yapılacağına yer verildi.

55 BİN İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

İstihdama teşviklerle tam destek verilirken, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) işsizlerin işe yerleşmesinde önemli bir rol üstleniyor. İş arayanlarla işverenleri buluşturan İŞKUR, yılbaşından bu yana 153 bin 592 kişiyi işe yerleştirdi. İŞKUR'da halen yaklaşık 54 bin 689 açık iş bulunuyor. En çok eleman aranan alanların başında ise 9 bin 343 kişiyle beden işçiliği geliyor. Özel sektör; acilen 2 bin 482 makineci (dikiş), bin 657 temizlik görevlisi, bin 640 satış danışmanı, bin 279 konfeksiyon işçisi arıyor. İş arayanlar, isterse İŞKUR'un internet sitesinden isterse en yakın İŞKUR İl Müdürlüğü aracılığıyla üye olup, kendisine uygun işe başvurabiliyor.

İŞKUR'a Nereden Kayıt Yaptırılır?

Türkiye'de iş arayan herkesin ilk olarak yapması gerekenlerin başında İŞKUR kayıt yaptırmak geliyor. İŞKUR'a kayıt yaptırarak, kurumun iş olanağı açısından sunduğu tüm fırsatlardan yararlanabilme imkanına sahip olunabiliyor. İŞKUR kayıt işlemleri çok basit şekilde 2 alternatifli olarak gerçekleştirilebilmektedir. İŞKUR kaydını ister online olarak, ister de bulunulan şehirde bulunan İŞKUR şubelerine bireysel başvuruda bulunarak gerçekleştirebilirsiniz.

İŞKUR'a Nasıl Kayıt Olunur?

İŞKUR kayıt işlemlerinizi internet üzerinden yapmak istiyorsanız "iskur.gov.tr" adresindeki "İnternet Şubesi" ekranını kullanarak, güncel kaydınızı oluşturabilirsiniz.

• Eğer İŞKUR kaydınızı online olarak yapıyorsanız, kurumun sunduğu fırsatlardan etkin biçimde yararlanabilmek için vereceğinizin tüm bilgilerinizin doğru ve eksiksiz olmasına dikkat etmeniz çok önemlidir. Bu şekilde aradığınız iş için açılan en uygun iş ilanına daha kolay şekilde ulaşabilir ve yaptığınız başvurularda işe giriş şansınızı arttırabilirsiniz.

• Türkiye'nin her yerindeki yeni iş ilanlarının bulunduğu ve iş arayanlar ile işçi arayanları bir araya getiren kurum görevi gören İŞKUR'a kayıt işlemlerini internetten yapmak için;

• Öncelikle İŞKUR resmi sitesine (iskur.gov.tr) giriş yapmalısınız.

• İŞKUR resmi sitesinde üst menüde bulunan "İnternet Şubesi" butonuna tıklamalısınız.

• Açılan "esube.iskur.gov.tr" adresli İŞKUR İnternet Şubesi'nde kayıt işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz.

• Sayfada yer alan "İş Arayan" ve "İşveren" seçeneklerinden size uygun olanını seçmelisiniz.