İŞKUR 903 personel alımı ve başvuru şartları! İŞKUR 25 Şubat kamu ilanları açıklandı! İşte kurumlar

İŞKUR 25 Şubat kamu ilanları açıklandı! 903 Memur ve Personel alımı yapılacak olup şartlar ve kadroları sizlere aktarıyoruz. Kamu personeli kapsamında kamuya 903 personel alımı yapılacak ve alımlar, Beden İşçisi, Temizlik İşçisi, Güvenlik Görevlisi,Beden işçisi (taşıma, yükleme-boşaltma), Beden İşçisi (Genel), Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt), Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, Fayans, Seramik Ve Karo Döşemecisi, Elektrikçi (Genel), gibi kadrolara personel alınacak. İşte İŞKUR 903 personel alımı ve başvuru şartları takvim.com.tr'de

Giriş Tarihi 25 Şubat 2020, 10:08 Güncelleme 25 Şubat 2020, 10:08
İŞKUR 903 personel alımı ve başvuru şartları! İŞKUR 25 Şubat kamu ilanları açıklandı! İşte kurumlar

İÇİNDEKİLER

İŞKUR yeni haftaya personel alım ilanları için başladı. Her gün merakla beklenen ilanlar vatandaşları iş sahibi yapıyor. 25 Şubat Gece yarısı İŞKUR İnternet sitesinde yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya farklı kurum ve kuruluşlardan 903 personel, memur ve işçi alımı yapılacağı bildirildi. Bu bağlamda adaylar başvurularını İnternet ortamında veya alım yapılacak il İŞKUR müdürlüğünden gerçekleştirmeleri gereklidir. İŞKUR üzerinden İnternet ortamında alım yapılacak personel alımları için adaylar başvurularını, https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinde gerçekleştirmeleri gereklidir.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

KİMLER İŞKUR İLANLARINA BAŞVURU YAPABİLİR?

İŞKUR Personel Alımı aracılığı ile yayımlanmış olan kamu personeli alımı ilanlarına başvuru yapacak adaylardan, " Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, En az ilkokul mezunu olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi şartlar aranıyor.

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Kamu personeli kapsamında kamuya 903 personel alımı yapılacak ve alımlar, Beden İşçisi, Temizlik İşçisi, Güvenlik Görevlisi,Beden işçisi (taşıma, yükleme-boşaltma), Beden İşçisi (Genel), Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt), Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, Fayans, Seramik Ve Karo Döşemecisi, Elektrikçi (Genel), gibi kadrolara personel alınacak.

ALIM YAPACAK KURUM VE KURULUŞLAR:

Yukarıdaki kadrolara başvurular aşağıdaki kurumlar tarafından alınacak ve sadece başvuru niteliklerini taşıyanlar başvuru yapabilecekler

ÇAYKUR ÇAY İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

MUŞ ALPARS LAN ÜNV. İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BŞK. I

İŞKUR BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

İŞKUR üzerinden İnternet ortamında alım yapılacak personel alımları için adaylar başvurularını, https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinde gerçekleştirmeleri gereklidir. Öncelikle ilgili bağlantı üzerinden İŞYERŞ TÜRÜ kısımını KAMU olarak seçip ve İLAN TARİHİ ni 24 SAAT olarak belirledikten sonra ARA butonuna tıklanıldığında ilagil ilanlara ulaşılabilinecektir.

İŞKUR NEDİR?

İŞKUR, 2000 yılında kapatılan İş ve İşçi Bulma Kurumu yerine 2003 yılına kadar süren yasal düzenlemelerin ardından kurulmuş bir istihdam kurumudur. Faaliyet süresi boyunca Türkiye'de milyonlarca istihdamı sağlayan İŞKUR, istihdam en önemli kurumlardan birisi haline gelmiştir. İş arayan milyonlarca işçi ile işçi arayışında olan işvereni bir araya getiren İŞKUR, özellikle işçi ve işveren arasındaki iş ilanlarının birbirleriyle uyumluluğuna göre oluşturulmasını sağlıyor. Yani milyonlarca iş arayan vatandaş, İŞKUR'da mesleğine ve eğitim niteliğine göre uygun olan iş ilanlarına kolayca ulaşabiliyor. Bu şekilde kolay ve güvenilir istihdam imkanı sunan kurumun tüm istihdam olanaklarından yararlanmak içinse yapmanız gereken İŞKUR kayıt işlemini oluşturarak, açık iş ilanlarını güncel olarak takip etmek olacaktır.