İŞKUR hastane personeli alım başvuru şartları açıklandı! İŞKUR yüzlerce sağlık personeli ilanı ve kadroları açıklandı!

İŞKUR hastanelere ve bazı sağlık kuruluşlarına personel alımı yapılacağını duyurdu. Milyonlarca iş arayan İŞKUR kayıt ile açık iş ilanlarını araştırıyor. Açık iş ilanlarını görüntülemek ve başvuruda bulunmak için İŞKUR kayıt yapmak gerekiyor. İŞKUR kayıt işlemleri ve iş ilanı başvuruları hakkında bilmeniz gereken her şey takvim.com.tr'de yer alıyor. Farklı branşlardan en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden yüzlerce sağlık personeli alımı yapılacağını duyuran İŞKUR, başvuru ön kayıtlarının kendi sitesi üzerinden online yapılacağını belirtti. Peki, hangi branşlardan kaç sağlık personeli alımı yapılacak? Hangi hastanelere personel alımı yapılacak?

Giriş Tarihi 24 Şubat 2020, 09:33 Güncelleme 24 Şubat 2020, 09:33
İŞKUR hastane personeli alım başvuru şartları açıklandı! İŞKUR yüzlerce sağlık personeli ilanı ve kadroları açıklandı!

İÇİNDEKİLER

İŞKUR yüzlerce hastane personeli alımı yapacak. Bu bağlamda ebe ve hemşire başta olmak üzere ilanlar açıklandı. İŞKUR'un açık iş ilanları kategorisinde yayınlanan iş ilanlarına göre, bazı hastane ve sağlık kurumlarına, en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden sağlık personeli alımı yapılacak. İş başvuruları başlamış olup, başvurular İŞKUR şube müdürlüklerinden veya İŞKUR e-şube üzerinden online olarak yapılacaktır. Başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikli olarak İŞKUR'a kayıtlı olmaları gerekmektedir. Öncelikle İŞKUR resmi sitesine (iskur.gov.tr) giriş yapmalısınız.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

HANGİ BRANŞLARDAN KAÇ PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

1 Hasta Bakımevi Müdürü, 3 Hasta Bakımı Teknisyeni, 10 Hasta Danışmanı, 25 Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi, 1 Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi, 6 Hasta Refakatçisi, 79 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı, 115 hemşire ve 15 ebe olmak üzere toplamda 255 sağlık personeli alımı yapılacak?

MEMUR VE PERSONEL ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞ BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

İş başvuruları başlamış olup, başvurular İŞKUR şube müdürlüklerinden veya İŞKUR e-şube üzerinden online olarak yapılacaktır. Başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikli olarak İŞKUR'a kayıtlı olmaları gerekmektedir.

Aşağıda her bir kadro için linkler verilmiş olup, bu belirtilen linklere tıklayarak hangi illerde sağlık personeli alımı yapıldığını görüntüleyebilir ve e-devlet sistemi üzerinden online başvuru kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

HASTA BAKIMI TEKNİSYENİ

Kanıt Akademi İş Sağlığı Ve Güvenliği

Son Başvuru 02.03.2020 – Ankara

Sağlık Meslek Lisesi Mezunu;

Hemşirelik, hemşire yardımcılığı, Acil Tıp Teknisyeni, sağlık bakım teknisyeni, hasta bakım teknisyenliği bölümleri mezunu elemanlar alınacaktır.

Başvuracakların cv lerini info@kanitakademi.com adresine mail atmalarını rica ederiz.

Şartlar işveren ile yüzyüze görüşülecektir.

Ergazi Mahallesi 1695 Cad.1819.Sokak No:3 /B Yenimahalle

HASTA DANIŞMANI ALIMI

1 - Başakşehir Sağlık

29.02.2020 – İstanbul

En az lise mezunu diş bölümünde çalışacak hasta danışmanı mesleğinde personel alınacaktır.

İletişim; 902124855780

2 - Işıl Mert Sağlık

27.02.2020 – Ankara

Meddata programını kullanabilen hasta danışmanı alınacaktır.

İletişim; 903123648364

Branşlara göre yayınlanmış tüm iş ilanlarını görüntülemek için aşağıda belirtilen meslek kollarının üzerini tıklayınız

Ebe alımı iş ilanları için burayı tıklayınız

Hemşire alımı iş ilanları için burayı tıklayınız

Hasta Bakımevi Müdürü alımı iş ilanları için burayı tıklayınız

Hasta Bakımı Teknisyeni alımı iş ilanları için burayı tıklayınız

Hasta Danışmanı alımı iş ilanları için burayı tıklayınız

Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi alımı iş ilanları için burayı tıklayınız

Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi alımı iş ilanları için burayı tıklayınız

Hasta Refakatçisi alımı iş ilanları için burayı tıklayınız

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı alımı iş ilanları için burayı tıklayınız

İŞKUR SAĞLIK PESONELİ ALIM İLANLARI

İŞKUR Nedir?

İŞKUR, 2000 yılında kapatılan İş ve İşçi Bulma Kurumu yerine 2003 yılına kadar süren yasal düzenlemelerin ardından kurulmuş bir istihdam kurumudur. Faaliyet süresi boyunca Türkiye'de milyonlarca istihdamı sağlayan İŞKUR, istihdam en önemli kurumlardan birisi haline gelmiştir. İş arayan milyonlarca işçi ile işçi arayışında olan işvereni bir araya getiren İŞKUR, özellikle işçi ve işveren arasındaki iş ilanlarının birbirleriyle uyumluluğuna göre oluşturulmasını sağlıyor. Yani milyonlarca iş arayan vatandaş, İŞKUR'da mesleğine ve eğitim niteliğine göre uygun olan iş ilanlarına kolayca ulaşabiliyor. Bu şekilde kolay ve güvenilir istihdam imkanı sunan kurumun tüm istihdam olanaklarından yararlanmak içinse yapmanız gereken İŞKUR kayıt işlemini oluşturarak, açık iş ilanlarını güncel olarak takip etmek olacaktır.