DSİ İŞKUR aracılığıyla ilköğretim mezunu personel alımı başvuru şartları nedir? İşte DSİ personel alım kadroları

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre Devlet Su İşleri bünyesine personel alımı için ilan yayımladı. Alımlar 19. Bölügüne Müdürlüğüne yapılacak. Türkiye'de iş arayan herkesin ilk olarak yapması gerekenlerin başında İŞKUR kayıt yaptırmak geliyor. İŞKUR'a kayıt yaptırarak, kurumun iş olanağı açısından sunduğu tüm fırsatlardan yararlanabilme imkanına sahip olunabiliyor. İŞKUR kayıt işlemleri çok basit şekilde 2 alternatifli olarak gerçekleştirilebilmektedir. İŞKUR kaydını ister online olarak, ister de bulunulan şehirde bulunan İŞKUR şubelerine bireysel başvuruda bulunarak gerçekleştirebilirsiniz.

Giriş Tarihi 14 Şubat 2020, 09:31 Güncelleme 14 Şubat 2020, 09:31
DSİ İŞKUR aracılığıyla ilköğretim mezunu personel alımı başvuru şartları nedir? İşte DSİ personel alım kadroları

İÇİNDEKİLER

İŞKUR çeşitli kurumlara personel alımlarına devam ediyor. Bu bağlamda DSİ ilköğretim mezunu personel alımı yapacak. İŞKUR güncel iş ilanlarını dakika dakika takvim.com.tr olarak takip ediyoruz. DSİ bölge müdürlüğü perosnel alımı ilanına başvurular 10 Şubat 2020 tarihinde başlamış olup en geç 14 Şubat 2020 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Adaylar başvurularını İŞKUR resmi internet adresi üzerinden İş İlan No (00005397146) ile yapılacaktır. İşte DSİ personel alım kadroları ve tüm detayları.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

DSİ KADRO BİLGİLERİ:

Devlet Su İşleri 19. Bölge müdürlüğü bünyesine 18 yaşını tamamlamış Greyder Operatörü alımı yapacağını belirtti. Başvuru süreci başlamış olan ilan için şartlar şöyledir.

MEMUR VE PERSONEL ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

DSİ BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

- Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- 18 Yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamak,

- En az ilköğretim mezunu olmak,

- Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı, Greyder İş Makinası kullanma yetki belgesine (operatör belgesine) sahip olmak,

- "G (Greyder)" sınıfı sürücü belgesine veya bu belgeye eşdeğer belgeye sahip olmak.

- Ağır ve tehlikeli işlerde çalımasına engel teşkil olacak bir hastalığının bulunmadığı,seyahat engeli olmaksızın arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlardan sağlık raporu alabilecek durumda olmak.

- En az 2 (iki) yıl deneyimli olmak,deneyimli olduğunu 8342.11( Greyder Operatörü) meslek kodu ile çalıştığını belgelendiren SGK' dan Hizmet Bildirim Cetveli Dökümüne sahip olmak.

- Sağlık Bakanlığınddan onay almış, psikoteknik Merkezlerince düzenlenmiş, psikoteknik raporu alabilecek durumda olmak.

- Askerlikle ilişiği olmamak ( yapmış, muaf veya tecilli olmak)

- İşyeri ilgili Bölge Müdürlüğü merkezi olacak.

DSİ BAŞVURULAR:

DSİ bölge müdürlüğü perosnel alımı ilanına başvurular 10 Şubat 2020 tarihinde başlamış olup en geç 14 Şubat 2020 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Adaylar başvurularını İŞKUR resmi internet adresi üzerinden İş İlan No (00005397146) ile yapılacaktır.

İŞKUR İÇİN KAYIT NASIL YAPILIR?

Türkiye'de iş arayan herkesin ilk olarak yapması gerekenlerin başında İŞKUR kayıt yaptırmak geliyor. İŞKUR'a kayıt yaptırarak, kurumun iş olanağı açısından sunduğu tüm fırsatlardan yararlanabilme imkanına sahip olunabiliyor. İŞKUR kayıt işlemleri çok basit şekilde 2 alternatifli olarak gerçekleştirilebilmektedir. İŞKUR kaydını ister online olarak, ister de bulunulan şehirde bulunan İŞKUR şubelerine bireysel başvuruda bulunarak gerçekleştirebilirsiniz.

İş arayanlar İŞKUR kayıt işlemleri için;

• İŞKUR kayıt işlemini iş ilanlarına ulaşmak amacı ile yapmak için sayfada bulunan "İş Arayanlar" kısmındaki "Üye Ol" butonuna tıklamalısınız.

• Karşınıza çıkan sayfada bulunan "Üyelik Sözleşmesi" kısmındaki tüm maddeleri dikkatlice okumalı ve daha sonra altında yer alan "Onaylıyorum" butonuna tıklayarak, onay vermelisiniz. Eğer onaylamıyorsanız "Onaylamıyorum" butonuna tıklayın. (Buraya tıklarsanız üyelik sayfasından çıkarsınız).

• Üyelik sözleşmesini onayladıktan sonra açılan sayfada "T.C. kimlik numarası", "isim," soy isim", "baba adı" ve "doğum tarihi" şeklindeki kimlik bilgilerinizi girmelisiniz.

• Altta bulunan güvenlik kontrolü kısmındaki resimde yazan sayıları "Güvenlik Kontrolü" karşısındaki boş kutucuğa yazmalısınız.

• En altta bulunan uyarıyı da okuduktan sonra sol yanında bulunan boş kutucuğa tıklayarak, işaretledikten sonra "İleri" butonuna tıklayarak, bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz.

• Daha sonraki aşamada ise "Adres Bilgileri" ile tercih ettiğiniz "İletişim Bilgileri" kısımlarını doldurmalısınız. En son olarak sayfanın altında İŞKUR üyeliğiniz için özel bir şifre oluşturmalısınız.

• Şifrenizi tekrar girdikten sonra kendinize bir "Güvenlik Sorusu" oluşturup, altındaki "Yanıtınız" karşısındaki kutucuğa da yanıtını yazmalısınız.

• Son olarak en altta bulunan "Üyeliği Oluştur ve Devam Et butonuna tıklayarak İŞKUR kayıt işlemini tamamlayabilirsiniz.
İşveren İŞKUR kayıt işlemleri için;

• İŞKUR kayıt işlemini iş ilanlarına ulaşmak amacı ile yapmak için sayfada bulunan "İşveren" kısmındaki "Üye Ol" butonuna tıklamalısınız.

• Açılan sayfada "Tüzel Kişi Bilgileri" kısmını eksiksiz şekilde doldurmalısınız.

SGK Numarası-Aracı Kodu bilgilerini girdikten sonra karşısındaki "SGK Sicil Numaramı Doğrula" butonuna tıklamalısınız.

• Şirket unvanını girmelisiniz.

• Vergi no (şirketler için zorunlu), "Vergi Kimlik Numarası" bilgilerini girin.

• Ana Faaliyet Grubu bilgisini, listeden seçin.

• Alt Faaliyet Grubu bilgisini, listeden seçin.

• "Kamu" ve "Özel" şeklinde "Yasal Durumu" seçin.

• Kuruluş Tarihini girin.

• Adres ve İletişim Bilgileri kısmını eksiksiz ve doğru şekilde doldurun.

• En altta bulunan "İleri" butonuna tıklayarak, açılan sayfada tüzel kişilik hesap şifre işlemlerini de gerçekleştirdikten sonra İŞKUR kayıt işlemlerini tamamlayabilirsiniz. İşverenler ve iş arayanlar İŞKUR kayıt işlemlerini bu şekilde hızlı ve kolay şekilde tamamlayabiliyor. Bu şekilde İŞKUR'un Türkiye genelinde sağladığı iş olanaklarından etkin biçimde faydalanabiliyor.