İŞKUR KPSS şartsız en az lise mezunu Şubat ayı belediye personel alım şartları...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) 1 Şubat 2020 tarihi itibari ile yeni belediye iş ilanları yayınladı. İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan iş ilanlarına göre, onlarca belediye ve kamu iştirakleri, kendi bünyelerinde daimi olarak istihdam etmek üzere, engelli ve engelsiz olarak yüzlerce personel alımı yapacak. İŞKUR kayıt işlemini kolayca yapabilmeniz için kurumun sunduğu 2 farklı kayıt seçeneği bulunuyor. Milyonlarca işçi ve işverenin kullandığı İŞKUR istihdam sistemine kayıt olmak için Türkiye genelindeki İŞKUR il ve ilçe bürolarına bireysel başvuruda bulunabilirsiniz. İşte belediye personel alım ilanları

Giriş Tarihi 01 Şubat 2020, 12:35 Güncelleme 01 Şubat 2020, 12:54
İŞKUR KPSS şartsız en az lise mezunu Şubat ayı belediye personel alım şartları...

İÇİNDEKİLER

İŞKUR'un resmi internet sayfasında onlarca il-ilçe belediyesi personel alımı için yeni iş ilanı yayınladı. İŞKUR'un ''kurum dışı kamu işçi alımı'' kategorisinde yayınlanan iş ilanlarına göre, il-ilçe belediyelerine KPSS'siz en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden 960 memur-işçi alımı yapılacak! Peki hangi belediyeler iş ilanı yayınladı! Hangi mesleklerden personel alımı yapılacak? Alınacak personeller, göreve başladıkları belediyelerde kadrolu memur-işçi statülerinde istihdam edilecek olup, hangi belediyelerin personel alımı yaptığına dair liste aşağıda verilmiştir. İŞKUR, 2000 yılında kapatılan İş ve İşçi Bulma Kurumu yerine 2003 yılına kadar süren yasal düzenlemelerin ardından kurulmuş bir istihdam kurumudur.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

İŞKUR ÜZERİNDEN ŞUBAT AYI BELEDİYE PERSONEL ALIM İLANLARI

Tekirdağ Kapaklı Belediyesi Per. A.Ş. 02.02.2020

Bursa Osmangazi Belediyesi Per. A.Ş. 03.02.2020

İzmir Büyükşehir Belediye Grand Plaza Gıda Turz. İşl. A.Ş. 01.02.2020

Çanakkale Ezine Belediyesi Kale Per. Hiz. Ltd. Şti. 14.02.2020

Çanakkale Kalkım Belediyesi Tur.Sos.Tem. Hiz. Taş. İnş. Ltd.Şti. 03.02.2020

İzmir Ödemiş Belediyesi Per. Ltd. Şti. 04.02.2020

İzmir Karaburun Belediyesi Personel Ltd. Şti. 05.02.2020

İstanbul ESTUR Eyüpsultan Belediyesi Org. Gay. Yat. İns. Kayn. Turz. San. Tic. A.Ş. 01.02.2020

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Bilim Ulaştırma Tic. ve San. A.Ş. 01.02.2020

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Bilim Ulaştırma Tic. ve San. A.Ş. 01.02.2020

Nevşehir Çalış Belediyesi Per. Ltd. Şti. 01.02.2020

Bartın Kumluca Belediyesi Per. Ltd. Şti. 04.02.2020

Aşağıda, İŞKUR'un resmi internet sayfası üzerinden personel alımı yapan belediyelerin güncel iş ilanları bulunmaktadır. Her bir ilanın son başvuru tarihi yanında belirtilmiştir. Belediyelerin hangi mesleklerden personel alımı yaptığı, adaylardan istenilen başvuru şartları, başvuru adresi, başvuru şekli ve diğer tüm detaylar her bir ilan içeriğinde PDF formatı şeklinde verilmiştir. Personel alımları en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden yapılacak olup, adaylardan KPSS şartı istenmemektedir. Bazı ilan içeriğinde personel alımlarının kura ile veya yazılı-sözlü sınav ile yapılacağı belirtilemiştir.

Aşağıda belirtilen belediye ve kamu kurumlarının iş ilanlarının detaylarını görüntülemek için, listenin altında link verilmiştir. Belirtilen linki tıklayarak, tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

MEMUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR NEDİR?

İŞKUR, 2000 yılında kapatılan İş ve İşçi Bulma Kurumu yerine 2003 yılına kadar süren yasal düzenlemelerin ardından kurulmuş bir istihdam kurumudur. Faaliyet süresi boyunca Türkiye'de milyonlarca istihdamı sağlayan İŞKUR, istihdam en önemli kurumlardan birisi haline gelmiştir. İş arayan milyonlarca işçi ile işçi arayışında olan işvereni bir araya getiren İŞKUR, özellikle işçi ve işveren arasındaki iş ilanlarının birbirleriyle uyumluluğuna göre oluşturulmasını sağlıyor. Yani milyonlarca iş arayan vatandaş, İŞKUR'da mesleğine ve eğitim niteliğine göre uygun olan iş ilanlarına kolayca ulaşabiliyor. Bu şekilde kolay ve güvenilir istihdam imkanı sunan kurumun tüm istihdam olanaklarından yararlanmak içinse yapmanız gereken İŞKUR kayıt işlemini oluşturarak, açık iş ilanlarını güncel olarak takip etmek olacaktır.

İŞKUR İÇİN KAYIT NASIL OLUŞTURULUR?

İŞKUR kayıt işlemini kolayca yapabilmeniz için kurumun sunduğu 2 farklı kayıt seçeneği bulunuyor. Milyonlarca işçi ve işverenin kullandığı İŞKUR istihdam sistemine kayıt olmak için Türkiye genelindeki İŞKUR il ve ilçe bürolarına bireysel başvuruda bulunabilirsiniz. İŞKUR bürolarına gitme vaktiniz bulunmuyor ya da daha kolay bir şekilde İŞKUR kaydınızı yaptırmak istiyorsanız İŞKUR "İnternet Şubesi" size yardımcı oluyor. İŞKUR online şubesini kullanarak da İŞKUR kayıt işlemlerinizi dakikalar içerisinde tamamlayabilirsiniz. Kayıt işlemleri için;

• İŞKUR resmi web adresi "iskur.gov.tr" adresini tarayıcınızda açın.

• İŞKUR web sitesinin üst menüsünün en sağında bulunan "İnternet Şubesi" seçeneğine tıklayın.

• Açılan İŞKUR E-Şube sayfasında "İş Arayan" ve "İşveren" şeklinde iki bölüm bulunmaktadır. İŞKUR kayıt işlemi için hangi pozisyonuna uygunsanız o bölümden işleminizi yapabilirsiniz.