PTT'ye bağlı müdürlüklere personel alımı yapılacak!

PTT iştiraklerinden PTTCELL satış danışmanlığı kadrosunda personel alımı yapacak. Gebze ve Bursa illerinde tam zamanlı daimi personel alımı başvuruları İnternet ortamında alınacak. İşte detaylar..

Giriş Tarihi 29 Ocak 2020, 09:13 Güncelleme 11 Şubat 2020, 17:15
PTT’ye bağlı müdürlüklere personel alımı yapılacak!

İÇİNDEKİLER

PTT'ye bağlı müdürlüklere personel alımı yapılacak. Bu bağlamda sayfamızda detayları verdik. Aynı zamanda Posta Telefon ve Telgraf A.Ş. 2020 yılı 5 bin personel alım ilanı ne zaman açıklanacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

PTT MÜDÜRLÜĞÜNE PERSONEL ALINACAK!

PTTCEL Gebze merkez müdürlüğündeki personel alım ilanına göre Pttcell hat satışı yapacak olan personel arayışı olduğu ifade edildi. Buna göre başvurular sadece online olarak internet üzerinden alınacak. Başvuru şartlarında herhangi bir iş tecrübesi şartı yaş şartı ve eğitim şartı açıklanmadı. Diğer ilan detayları ise şu şekilde;

PTT DUYURULARI İÇİN TIKLAYINIZ

MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BURSA - GEBZE PTTCELL İLANI;

Bursa Merkez PTT Müdürlüğümdeki personel alımında satış tecrübesi olması istenildi. Buna göre adayların Yaş şartında en az 24 olmak üzere 35 yaşına kadar yaş aralığındaki adaylar başvuru yapabilirler. Hat satışı yapacak adaylar satış danışmanlığı kadrosunda istihdam edilecekler.

2020 PTT GENEL PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN?

2020 PTT sözleşmeli personel alımı başvuruları henüz tarih belli olmadı. Personel alımı, Resmî Gazete'de, Cumhurbaşkanlığınca belirlenen kurumun ve PTT'nin resmi internet sayfalarında sınav tarihinden en az bir ay önce duyuruluyor.

PTT PERSONEL GENEL ALIM ŞARTLARI

PTT bünyesine yapılacak olan personel alımları için adaylar ile ilgili belirlenen personel şartları; "T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olması, kamu haklarından faydalanıyor olmak, erkek adaylar için askerlik şartlarını tamamlamış olması, herhangi sosyal güvenlik kurum veya kuruluşundan emekli olmamak, lisans mezunu adaylar için 70, ön lisans mezunu adaylar için 60 KPSS puanı gereklidir" adaylardan istenilen PTT başvuru şartları bu şekildedir. Adayların başvuru yapmadan önce bu şartları göz gezdirip kendilerinin karşıladığına emin olduktan sonra başvuruda bulunmalıdırlar.