İcra Müdürlüğü sınav sonuçları açıklandı! İşte 2020 ÖSYM İcra Müdür ve Yardımcılığı sonuçları sorgulama

ÖSYM tarafından tarafından gerçekleştirilen İcra Müdürlüğü sınavının sonuçları, sınava katılan adaylar tarafından heyecanla bekleniyordu. Bugün yapılan duyurunun ardından İcra Müdürlüğü ve Yardımcılığı sınav sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. Bu kapsamda özellikle şu saatlerde İcra Müdürlüğü sınav sonuçları sorgulama işlemi hakkındaki araştırmalarda artış yaşandığı görülüyor. Peki, ÖSYM İcra Müdürlüğü ve Yardımcılığı sonuçları nasıl sorgulanır? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 22 Ocak 2020, 16:40 Güncelleme 22 Ocak 2020, 21:19
İcra Müdürlüğü sınav sonuçları açıklandı! İşte 2020 ÖSYM İcra Müdür ve Yardımcılığı sonuçları sorgulama

İÇİNDEKİLER

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından Adalet Bakanlığı, İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarını Seçme Sınavı 28 Aralık 2019 tarihinde yapılmıştı. Sınavın ardından adayların heyecanla beklediği sonuçlar açıklandı. Şimdi sınava katılan adaylar İcra Müdürlüğü ve Müdür Yardımcılığı sınav sonuçları sorgulama işlemi hakkında bilgi edinmek istiyor.

İCRA MÜDÜRLÜĞÜ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

ÖSYM tarafından tarafından gerçekleştirilen İcra Müdürlüğü sınavının sonuçları açıklandı. İşte ÖSYM'den yapılan açıklama;

"28 Aralık 2019 tarihinde uygulanan 2019 Adalet Bakanlığı İcra Müdür ve İcra Müdür Yardımcılarını Seçme Sınavına (2019-İcra) ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınav sonuçlarına 22 Ocak 2020 tarihinde saat 15.10'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilirler.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI"

İCRA MÜDÜRLÜĞÜ SINAV SONUÇLARI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

KURA TARİHLERİ AÇIKLANDI MI?

Yazılı sınav sonrasında sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların, sınav sonuçlarının ÖSYM ve Adalet Bakanlığı internet sitesinde ilanından itibaren 5 gün içerisinde istenilen belgeleri Adalet Bakanlığı İcra İşleri Dairesi Başkanlığına getirmeleri veya masrafını ödemek şartıyla Cumhuriyet başsavcılıkları aracılığıyla Acele Posta Servisi (APS) yoluyla göndermeleri gerekecek.

Yazılı ve sözlü sınav sonucunda başarılı olan adayların atanmaları kura ile yapılacak. Sözlü sınav tarihi, nihai sonuçlar ile kura günü ve yeri bakanlığın internet sitesinden ayrıca duyurulacak.

HAKİMLİK SAVCILIK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Hakimlik Savcılık sınav sonuçları 23 Ocak 2020 tarihinde açıklanacak. Sınav sonuçları, her sınav için ayrı ayrı açıklanacak, ÖSYM'nin internet sayfasından duyurulacak, adayların adresine ayrıca sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar Adalet Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen hakimlik savcılık sınav sonuçlarını, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebilecek.