İŞKUR en az ilköğretim mezunu personel alıyor! İŞKUR 633 çağrı merkezi personel alımı başvuru şartları nedir?

İŞKUR üzerinden çeşitli firmalar tarafından kendine güvenen, diksiyonu düzgün, en az ilköğretim mezunu 633 Çağrı Merkezi personeli alımı yapılacağı açıklandı. Yayınlanan personel alım ilanlarında adayların yapacakları görevlerin yanı sıra adaylarda aranan başvuru şartları da açıklandı. Çağrı Merkezi personel alımı başvuru detayları haberimizde... Çağrı merkezi elemanı, satın aldıkları ürün ya da hizmetler ile ilgili sorun yaşayan veya soruları olan kişilere destek sunarak müşteri hizmetlerinin kilit noktasında yer alan kişidir. ... Ürün ya da hizmet satışı yapan bütün kurumsal firmaların çağrı merkezi departmanları bulunmaktadır.

Giriş Tarihi 20 Ocak 2020, 09:32 Güncelleme 20 Ocak 2020, 09:32
İŞKUR en az ilköğretim mezunu personel alıyor! İŞKUR 633 çağrı merkezi personel alımı başvuru şartları nedir?

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de iş arayışında olan adayların başvuru yapacağı 633 Çağrı Merkezi personeli alımı ilanlarına başvurular başladı. İŞKUR üzerinden yayınlanan 633 Çağrı Merkezi personeli alımı ilanında en az ilköğretim mezunu adayların da başvuru yapacağı personel alım ilanları yayınlandığı görüldü. Personel alım ilanlarına başvuru yapmak isteyen adaylar için adaylarda aranan başvuru şartları da açıklandı. İŞKUR üzerinden iş başvuru yapmak isteyen adayların başvuru yapacağı 633 Çağrı Merkezi personeli alımı ilanında adaylarda aranan başvuru şartları arasında ilk olarak diksiyonu düzgün adayların başvuru yapması istendi.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

MEMUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ÇAĞRI MERKEZİ PEROSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Çağrı Merkezi Personel alımı başvuru şartları şöyle:

Akıcı ve düzgün bir diksiyona sahip,

Müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklı çalışmayı ilke edinen,

İkna kabiliyeti yüksek,

Pozitif iletişim yetkinliği olan, ekip çalışmasına istekli,

En az lise mezunu ( Tercihen üniversite öğrencisi ya da mezunu ),

Erkek adaylar için, en az 1 yıl askerlik ile ilişiği bulunmayan,

ÇAĞRI MERKEZİ PERSONEL ALIMI İLANLARI

633 Çağrı Merkezi personeli alımı ilanları şöyle:

ÇAĞRI MERKEZİNDE NASIL ÇALIŞILIR?

İşin kapsamını doğru anlayın. Çağrı merkezi işinde çalışırken disiplinli olmanız gerekir. Esnek çalışma saatlerine uymanız, iletişim becerilerine sahip olmanız ve çoklu görevleri kolaylıkla yerine getirebilmeniz gerekir. Firmanın politikalarına bağlı kalarak müşterilere yardımcı olmalısınız. Aynı zamanda mutsuz ve zor müşterilerle iyi iletişim kurmanız gerekir.

Bilgisayar kullanmayı öğrenin. Masaüstü ortamını kullanırken rahat olmalı ve hızlı yazı yazmalısınız. Aynı zamanda bilgisayar hakkında yeterli bilgi birikiminiz olmalı böylece yeni bir yazılım kullanırken kısa sürede adapte olabilirsiniz.

İletişim becerilerinizi geliştirin. Çalışırken yavaş konuşmalısınız, duraksamamalısınız, müşterilere güven verecek ve rahatlatacak profesyonel bir ses tonu kullanmalısınız ve her şeyin kontrol altında olduğunu göstermelisiniz. Unutmayın: müşterilere yardım edecek olan kişi sizsiniz. Müşteriler yardım için aradıklarında konuşmanın kontrolü sizde olacaktır çünkü firmayı ve kullandığınız sistemi sizin kadar iyi bilemezler.