İŞKUR aracılığıyla silahlı güvenlik görevlisi alımı yapılacak!

İŞKUR aracılığı ile 25-45 yaş arası 1'i güvenlik amiri olmak üzere silahlı 20 güvenlik görevlisi alımı yapılacak! Alınacak güvenlik görevlileri Tekirdağ ilinde bulunan Ares Koruma ve Güvenlik şirketinin bünyesinde daimi olarak istihdam edileceklerdir.

Giriş Tarihi 20 Ocak 2020, 09:32 Güncelleme 28 Ocak 2020, 12:17
İŞKUR aracılığıyla silahlı güvenlik görevlisi alımı yapılacak!

İÇİNDEKİLER

İŞKUR üzerinden güvenlik görevlisi alım ilanları yayınlandı. Vatandaşlar ilanlara yoğun ilgi gösterdi. İŞKUR'un ''açık iş ilanları'' kategorisinde yayınlanan ilana göre, 25-45 yaş arası silahlı güvenlik görevlisi alımı yapılacak! Toplamda 20 güvenlik görevlisi alımı yapılacak olup, alınacak personellerden 1'i güvenlik amiri olarak görevlendirilecektir.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

Kurum tarafından yayınlanan resmi açıklama şöyle;

Malkara, Hayrabolu ve Süleymanpaşa da ikamet eden (5'i yatılı olmak üzere toplamda 20 kişi) 1,75-1,80 boylarında, 25-45 yaş arası bay silahlı güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır. (1 kişi de amir vasfında çalışacaktır.)) detaylar görüşmede belirtilecektir.

MEMUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İRTİBAT: 0549 543 27 37 - Cemile Hanım

İlana İŞKUR'un resmi internet sayfası üzerinden online başvuru yapmak için burayı tıklayınız

GÜVENLİK GÖREVLİSİ NEDİR? GÖREVLERİ NELERDİR?

Hemen hemen her yerde ihtiyaç duyulan güvenlik görevlileri; kalabalık alanlarda asayişi daha tenha bölgelerde ise mal güvenliğini de sağlayan ve güvenlik departmanında görev alan kişilerdir. Güvenlik görevlisi olmak için silahlı ya da silahsız olmak üzere iki farklı eğitimi başarıyla tamamlamış olmanız gerekmektedir. Güvenlik görevlisi iş ilanı ile gireceğiniz pozisyon, ekip şefi ve güvenlik müdürü gibi çok daha iyi pozisyonlar için bir ön ayak olacaktır. İnsanların hareketlerini tahmin edebilen, soğukkanlılığını koruyabilen, otoritesini belli edebilen ve insanlarla doğru şekilde iletişime geçebilen kişiler, güvenlik görevlisi iş ilanları ile kendilerine rahatlıkla yeni bir iş bulabilirler.