2020 Ocak ayı şehir hastaneleri personel kadroları nedir? İstanbul, Bursa, Yozgat, Tekirdağ, Konya, Manisa ve Ankara...

Son yılların önemli yatırımlarından olan şehir hastaneleri personel alımlarına devam ediyor. İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi ve Yozgat Şehir Hastanesi'nde görevlendirilmek üzere personel alımı yapılacağı açıklandı.

Giriş Tarihi 17 Ocak 2020, 09:18 Güncelleme 26 Ocak 2020, 12:53
2020 Ocak ayı şehir hastaneleri personel kadroları nedir? İstanbul, Bursa, Yozgat, Tekirdağ, Konya, Manisa ve Ankara...

İÇİNDEKİLER

Şehir hastanelerine personel alımları tam gaz devam ediyor. 2020 Ocak ayı Şehir Hastaneleri için yüksek maaşla personel alımları yapılacak. Türkiye geneline yayılan Şehir Hastaneleri kadrolarını büyütmeye devam ediyor. İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi ve Yozgat Şehir Hastanesi'nde görevlendirilmek üzere yayınlanan personel alım ilanında hastane direktörü, bilgi teknolojileri yönetici ve biyomedikal sorumlusu alınacağı açıklandı. Şehir hastanelerinde görevlendirilmek isteyen adaylar için başvuru şartları da açıklandı. İşte en az lise mezunu ve KPSS şartsız Şehir Hastaneleri personel kadroları takvim.com.tr'de

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

SON DAKİKA MEMUR VE PERSONEL ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

YOZGAT ŞEHİR HASTANESİ PERSONEL ALIMI YAPACAK

Yozgat Şehir Hastanesi'nde görevlendirilecek personeller için yayınlanan personel alım ilanında, "Yozgat Şehir Hastanesi' nde görevlendirilmek üzere PPP Hastanelerinin planlama/tedarik işlerini ve işletmesini yürüten FmCO ekibi içerisinde görev yapılması, Medikal ekipmanların hastanelerde medikal ekipman parkının ve medikal servislerin idamesi konularında çalışılması ve Görüntüleme hizmetleri, Laboratuvar hizmetleri, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hizmetleri, Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon hizmetleri ve Diğer Medikal Destek Hizmetleri üstlenen hizmet sağlayıcılarının medikal ekipman süreçlerinin denetlenmesi işlerini yapacak "Biyomedikal Sorumlusu" arayışımız bulunmaktadır." ifadeleri yer aldı.

YOZGAT ŞEHİR HASTANESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Yozgat şehir hastanesinde görev yapacak personeller için başvuru şartları ise şöyle:

Üniversitelerin Biyomedikal Cihaz Teknolojisi, Biyomedikal Mühendisliği veya Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun,

Alanında en az 5 yıl hastane tecrübesi bulunan,

Tercihen medikal ekipmanların alımı, bakım ve onarımı, takibi görevlerinde bulunmuş,

MS Office programlarına hakim,

Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,

Yozgat'ta ikamet eden/edebilecek,

Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR ŞEHİR HASTANESİ HASTANE DİREKTÖRÜ ALIMI YAPILACAK

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesinde görevlendirilmek üzere alınacak Hastane direktörü personel alım ilanında, "Sağlıkta Dönüşüm kapsamında açılacak olan İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesinde değerlendirilmek üzere; Hastane idaresi ile koordine olarak medikal ve destek hizmetlerin planlaması, organizasyonu, gözetim ve denetiminin sağlanması ve İdari, mali ve teknik hizmetlerin yönetilmesi ile hizmet sağlayacıların sözleşmelere uyumluluğunun kontrol edilmesi ve raporlamaların gerçekleştirecek Hastane (İşletme) Direktörü pozisyonu ile ilgili arayışımız bulunmaktadır." denildi.

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR ŞEHİR HASTANESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesinde görev yapacak hastane direktörü personel alımı başvuru şartları şöyle:
Üniversitelerin Mühendislik/ İşletme fakülteleri ya da Sağlık İdaresi/Yönetimi/İşletmesi gibi bölümlerinden mezun,

Hastane işletmeciliği konusunda 15 yıl ve üzeri tecrübesi bulunan,

Daha önce hastanelerin idari, mali, teknik ve medikal hizmetlerinin yönetilmesi konularında çalışmış,

İleri düzeyde İngilizce bilen,

Koordinasyon kabiliyeti gelişmiş,

İstanbul' da ikamet eden ya da ikamet edebilecek,

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR ŞEHİR HASTANESİ BİLGİ TEKNOLOJİLERİ YÖNETİCİ PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Ayrıca İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi tarafından bilgi teknolojileri yönetici personel alım ilanı yayınlandı.

Yayınlanan personel alım ilanında, "Sağlıkta Dönüşüm kapsamında açılacak olan İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesinde değerlendirilmek üzere; Taşeron firmalarla merkez ofis arasında koordinasyon ve işlerin proje planına uygun olarak yürütülmesinin sağlanması,Şehir hastaneleri projelerinde Hastane Bilgi Yönetim Sistemi kapsamında proje takibi, koordinasyon, sunum, dokümantasyon ve raporlamanın yapılması,İş süreçleri analizi, tasarım ve dokümantasyonun yapılması Hastane bünyesinde bulunan servislerle Bilgi Teknolojileri bölümü arasındaki koordinasyonun sağlanması görevlerini yürütecek Bilgi Teknolojileri Yöneticisi arayışımız mevcuttur." ifadeleri yer aldı.

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR ŞEHİR HASTANESİ BİLGİ TEKNOLOJİLERİ YÖNETİCİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi Bilgi Teknolojileri Yöneticisi personel alımı başvuru şartları ise şöyle:

· Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Bilgi Yönetim Teknolojileri bölümlerinden mezun,

· İletişim ve koordinasyon becerileri kuvvetli

· En az 10 yıllık HBYS tecrübe ve bilgi sahibi,

· Teknolojik yenilikleri yakından takip eden,

· İyi derecede MS Office Programları kullanabilen,

· Hastane sistemleri ve süreçleri konularında bilgi sahibi,

· Sağlık Bakanlığı mevzuat ve yönetmeliklerine hakim,

· Büyük ölçekli projelerde yer almış ve ekip yönetmiş,

TEKİRDAĞ ŞEHİR HASTANESİ PERSONEL ALIM İLANI YAYINLANDI

Tekirdağ Şehir Hastanesi Şantiyemizde görevlendirilmek üzere, "İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamındaki tüm kanun ve yönetmelikleri takip ederek, kanun ve yönetmelikler doğrultusunda gerekli çalışmaları yapmak ve yapılmasını sağlamak, İş Güvenliği kapsamında aylık düzenli denetimleri gerçekleştirilmek, Koordinatör ile koordineli çalışarak alınacak tedbirler ile ilgili önerilerde bulunmak ve uygulamanın takibini yapmak, Yasal yükümlülüklerin takip edilerek gerekli iyileştirme faaliyetlerinin programlanmak ve yürütülmek, Acil eylem planlarını oluşturmak ve iş sağlığı ve güvenliği kapsamındaki teknik eğitimleri vermek, firma içi ilgili prosedürleri hazırlayarak gerekli durumlarda güncellemek ve uygulanmasını sağlamak, Saha kontrollerini gerçekleştirerek sonuçları raporlamak ve takip etmek ve İş kazaları ve meslek hastalıklarına karşı önlemler için gerekli çalışmaların yapılması gibi görevleri yapacak iş güvenliği uzmanı alımı yapılacağı aktarıldı.

TEKİRDAĞ ŞEHİR HASTANESİ PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

Tekirdağ Şehir Hastanesi personel alım ilanında başvuru yapacak olan adaylarda aranacak başvuru şartları ise şöyle sıralandı:

Üniversitelerin ilgili Mühendislik bölümlerinden yada İş Sağlığı ve Güvenliği ön lisans bölümlerinden mezun,

MS Office programları kullanabilen,

Erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış ya da tecilli/muaf olması,

Tekirdağ'da ikamet eden.

TEKİRDAĞ ŞEHİR HASTANESİ PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

BURSA ŞEHİR HASTANESİ PERSONEL ALIMI

İkinci olarak yayınlanan personel alım ilanı Bursa Şehir Hastanesi'nde oldu. Bursa Şehir Hastanesi bünyesinde görev yapacak personeller için yayınlanan personel alım ilanında adaylarda aranan başvuru şartları da açıklandı. Bursa Şehir Hastanesi'nde açılabilecek olası pozisyonlarda görevlendirilmek isteyen adaylar için personel alım ilanı yayınlandı.

Bursa Şehir Hastanesi'nde açılabilecek pozisyonların ise Laboratuvar Sorumlu Teknikeri, Laboratuvar Teknikeri, Depo-Lojistik Sorumlusu ve İdari İşler Sorumlusu olacağı aktarıldı. Başvuru yapacak adayların hangi pozisyona başvuru yapmak istediklerini belirtmesi gerektiği belirtildi.

BURSA ŞEHİR HASTANESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Bursa Şehir Hastanesi'nde görev yapmak isteyenler için başvuru şartları ise şöyle sıralandı:

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun

Başvurduğu pozisyonda en az 3 yıl deneyimli

İletişim becerileri ve insan ilişkileri güçlü, takım çalışmasına yatkın

MS Office programlarını kullanabilen

Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek

Bursa'da ikamet eden veya edebilecek

Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış

BURSA ŞEHİR HASTANESİ PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

KONYA ŞEHİR HASTANESİ – STERİLİZASYON YÖNETİCİSİ

Konya Şehir Hastanesi, Sterilizasyon Yöneticisi pozisyonunda personel alımı yapacak. Yönetici kadrosunda görev yapacak personelin lise ve lisans sağlık bölümünden, lisans eğitimi veren üniversitelerin 4 yıllık hemşirelik bölümünden veya hastane yönetimi bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Aranan diğer şartlara bakıldığında yöneticilik kabiliyetine sahip, iletişim yetenekleri yüksek, ekip yönetimi konusunda tecrübeli adayların başvuruları kabul edilecek.

Konya Şehir Hastanesi Sterilizasyon Yöneticisi Personel Alımına Başvurmak İçin TIKLAYIN

ELAZIĞ ŞEHİR HASTANESİ – LABORATUVAR SORUMLUSU

Elazığ Şehir Hastanesi'ne Laboratuvar Sorumlusu alımı yapılacak. Sağlık Meslek Liseleri'nin Laboratuvar Teknisyenliği ile Meslek Yüksek Okulları'nın Tıbbi Laboratuvar Teknikleri bölümü ile Fen-Edebiyat Fakültelerinin Biyoloji / Kimya bölümlerinden mezun adayların başvuracağı alımlara benzer pozisyonda en az 2 yıl çalışmış adaylar alınacak. Ayrıca diğer şartlara bakıldığında; Laboratuvar alt yapısı ve sistemleri konusunda deneyimli olan ve hastanede uygulanan otomasyon sistemlerine hakim, bilgisayar kullanımı konusunda (Microsoft Office ve laboratuvar uygulamalarını kullanabilen) tecrübeli adaylar başvuruda bulunabilecek. Ayrıca adayların organizasyon yeteneği yüksek ve iletişim becerilerinin kuvvetli olması ile ekip yönetiminde deneyimli olması aranan diğer şartlardan.

Elazığ Şehir Hastanesi Laboratuvar Sorumlusu Alımı İlanına Ulaşmak İçin TIKLAYIN

ANKARA ŞEHİR HASTANESİ – KAN ALMA SEKRETERİ

Ankara Şehir Hastanesi, Kan Alma Sekreteri alımı yapacak. Personel alımına en az lise mezunu, tercihen tıbbi sekreterlik bölümünden mezun, adaylar başvuru yapabilecek. Benzer pozisyonda en az 3 yıl çalışmış adayların başvuruda bulunabileceği alımlarda HBYS/LBS sistemini bilen, Ankara'da ikamet eden ve bilgisayar kullanımı konusunda sıkıntı yaşamayan adayların başvuruları kabul edilecek.

Ankara Şehir Hastanesi Kan Alma Sekreteri Personel Alım İlanına Ulaşmak İçin TIKLAYIN

BİLKENT ŞEHİR HASTANESİ – TIBBİ LABORATUVAR PERSONELİ

Bilkent Şehir Hastanesi, Tıbbi Laboratuvar Personeli alımı yapacak. Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümlerinden mezun adayların başvurularının kabul edileceği alımlara genetik ve/veya sitogenetik laboratuvar deneyimi olan, tercihen İngilizce bilen, insan ilişkilerinde başarılı, Microsoft Office uygulamalarını kullanabilen, Ankara'da ikamet eden ve ekip çalışmasına yatkın adaylar başvuruda bulunabilecek.

MANİSA ŞEHİR HASTANESİ – BİYOMEDİKAL TEKNİKERİ

Manisa Şehir Hastanesi'ne Biyomedikal Teknikeri alımı yapılacak. Biyomedikal Cihaz Teknolojileri/Teknikerliği veya Elektronik Teknikerliği bölümlerinden birinden mezun adayların başvuruda bulunabileceği alımlara sağlık sektöründe deneyimli, biyomedikal cihazların bakım onarımı konusunda en az 2 yıl deneyime sahip, tercihen elektronik bilgiye sahip, ekip çalışmasına yatkın, analitik düşünce yapısına sahip ve Manisa'da ikamet eden adaylar başvuruda bulunabilecek.