6 fabrikaya İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu personel ve işçi alım başvuru şartları nedir? İşte İŞKUR iş başvuruları

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 6 fabrika tarafından deneyimli yüksek maaşla personel alımı yapılacağı açıklandı. En az ilköğretim mezunu deneyimli adayların başvuru yapacağı personel alım ilanında adaylarda aranan başvuru şartları da belirtildi. İŞKUR fabrika işçisi personel alım ilanı detayları haberimizde... Eğer İŞKUR kaydınızı online olarak yapıyorsanız, kurumun sunduğu fırsatlardan etkin biçimde yararlanabilmek için vereceğinizin tüm bilgilerinizin doğru ve eksiksiz olmasına dikkat etmeniz çok önemlidir.

Giriş Tarihi 16 Ocak 2020, 09:23 Güncelleme 23 Ocak 2020, 17:09
6 fabrikaya İŞKUR üzerinden en az ilköğretim mezunu personel ve işçi alım başvuru şartları nedir? İşte İŞKUR iş başvuruları

İÇİNDEKİLER

İŞKUR personel ve işçi alımlarına resmi internet sitesi üzerinden devam ediyor. Bu bağlamda İŞKUR üzerinden Bisküvi fabrikalarında görev yapacak personel arandığı açıklandı. Karaman'da bulunan 6 fabrika Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden bisküvi fabrikalarında çalışacak deneyimli bisküvi ustası personel alınacağı aktarıldı.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

TÜM İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KARAMAN'DA FABRİKADA ÇALIŞACAK İŞÇİ ALINACAK

Karaman'da bulunan 6 fabrika Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden bisküvi fabrikalarında çalışacak deneyimli bisküvi ustası personel alınacağı aktarıldı.

BİSKÜVİ FABRİKASINA PERSONEL ALIMI YAPAN KURUMLAR:

Palmiye Bisküvi Çikolata Kek Gıda Sanayi Ve Ticaret A. Ş.

Bifa Bisküvi Ve Gıda Sanayi Anonim Şirketi

Hazal Bisküvi Ve Gıda San Aş

Saray Bisküvi Gıda San Aş

Şimşek Bisküvi Ve Gıda San A Ş

Modern Çikolata Gıda San Ve Tic A.Ş

6 BİSKÜVİ FABRİKASINA PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

-En az ilköğretim mezunu,

-35-40 yaş aralığında,

-Askerlik görevini yapmış,

-Görevini yapmakta sağlık sıkıntısı olmayan,

-Karaman ilin ikamet eden ya da edecek olan.

İŞKUR 41 BİN PERSONEL ALACAK


2020 Ocak ayı itibari ile İŞKUR üzerinden kamu ve özel sektörlerde çalıştırılmak üzere yaklaşık 41 Bin personel alımı yapılacağı belirtildi. Alımlarla ilgili kadro dağılımı haberimizdedir. İlgili ilanlara başvuru için en az öğrenim şartını sağlama, ilgili kurumun çalıştığı ilde ikamet ediyor olma, ilgili belge ve sertifikalar sahip olma, istenilen deneyimi bulundurma, belirtilen yaş aralığında olma gibi özel şartlar ve genel alım şartlarını sağlama şeklinde bir başvuru şartı sunulabilmektedir. Bu noktada farklı meslek gruplarında farklı başvuru şartları yer almaktadır.

İŞKUR'A NASIL KAYIT OLUNUR?

İŞKUR kayıt işlemlerinizi internet üzerinden yapmak istiyorsanız "iskur.gov.tr" adresindeki "İnternet Şubesi" ekranını kullanarak, güncel kaydınızı oluşturabilirsiniz.

• Eğer İŞKUR kaydınızı online olarak yapıyorsanız, kurumun sunduğu fırsatlardan etkin biçimde yararlanabilmek için vereceğinizin tüm bilgilerinizin doğru ve eksiksiz olmasına dikkat etmeniz çok önemlidir. Bu şekilde aradığınız iş için açılan en uygun iş ilanına daha kolay şekilde ulaşabilir ve yaptığınız başvurularda işe giriş şansınızı arttırabilirsiniz.

• Türkiye'nin her yerindeki yeni iş ilanlarının bulunduğu ve iş arayanlar ile işçi arayanları bir araya getiren kurum görevi gören İŞKUR'a kayıt işlemlerini internetten yapmak için;

• Öncelikle İŞKUR resmi sitesine (iskur.gov.tr) giriş yapmalısınız.

• İŞKUR resmi sitesinde üst menüde bulunan "İnternet Şubesi" butonuna tıklamalısınız.

• Açılan "esube.iskur.gov.tr" adresli İŞKUR İnternet Şubesi'nde kayıt işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz.

• Sayfada yer alan "İş Arayan" ve "İşveren" seçeneklerinden size uygun olanını seçmelisiniz.