İŞKUR ile Migros 403 personel alımı yapacak!

Migros marketler zinciri, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere, İŞKUR e-şube üzerinden personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilanlara göre Migros, İŞKUR aracılığı ile toplamda 400 personel alımı yapılacak. Peki başvuru şartları nelerdir? Migros iş başvurusu nasıl yapılır?

Giriş Tarihi 14 Ocak 2020, 09:20 Güncelleme 22 Ocak 2020, 11:19
İŞKUR ile Migros 403 personel alımı yapacak!

İÇİNDEKİLER

İŞKUR üzerinden Migros 403 personel alımı yapacak. Bu bağlamda Türkiye iş Kurumu (İŞKUR) internet sayfası üzerinde Migros marketler için 5 alım ilanı yayınlandı. Açıklanan ilanlara göre Migros market, reyon görevlisi, kasiyer, kasap, beden işçisi ve satış departmanlarında istihdam edilmek üzere tecrübeli ve tecrübesiz 403 personel alımı yapılacaktır.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

MİGROS 403 PERSONEL ALIMI;

Beden işçisi, reyon görevlisi, kasiyer kadrosunda 403 personel alımı açıklandı. Reyon görevlisi kadrosundaki 200 açık iş ilanı İstanbul Anadolu yakasındaki mağazalarda yapılacak. full time, part time, kasiyer reyon görevlisi,, manav kasap satış personeli olarak görev yapmak isteyen adaylar migros resmi internet sitesi üzerinden yada en yakın şubeden başvuru yapabilirler.

MİGROS HANGİ İLLERDE PERSONEL ALIMI YAPACAK?

İstanbul, Gaziantep, Siirt ve Yalova olmak üzere 4 şehirde personel alımı yapılacaktır.

SON DAKİKA MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞVURU ŞARTLARI

Migros mağazalarımızda görevlendirilmek üzere; Full Time/ Part Time kasiyer, reyon görevlisi, manav, kasap ve satış elemanı olarak görev yapacak kişiler aranmaktadır. En az ilköğretim mezunu, tecrübeli veya tecrübesiz kişiler ilana başvurabilir.

İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Hemen online başvuru yapmak için en yakın Migros mağazasına başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuzu direk İŞKUR üzerinden gerçekleştirmek ve yayınlanan ilanları görüntülemek için öncelikli olarak burayı tıklayınız ve ardından ''işyeri Ünvanı'' kısmına ''migros'' yazıp ara butonuna basınız