İŞKUR binlerce personel alım ilanı! Kasiyer, kurye ve beden işçisi...

2020 yılı Ocak ayında olduğumuz şu günlerde İŞKUR Çağrı merkezi, temizlik, kasiyer, kurye ve beden işçisi alımlarına hız verdi. Eğer İŞKUR kaydınızı online olarak yapıyorsanız, kurumun sunduğu fırsatlardan etkin biçimde yararlanabilmek için vereceğinizin tüm bilgilerinizin doğru ve eksiksiz olmasına dikkat etmeniz çok önemlidir.

Giriş Tarihi 07 Ocak 2020, 09:12 Güncelleme 16 Ocak 2020, 16:51
İŞKUR binlerce personel alım ilanı! Kasiyer, kurye ve beden işçisi...

İÇİNDEKİLER

2020 yılı Ocak aynın 2. haftasına girdiğimiz şu günlerde İŞKUR tarafından binlerce personel alım ilanı açıklandı. Bu bağlamda İŞKUR üzerinden çeşitli illerde farklı kadrolarda alımlar yapılacağı ilan edildi. Detaylar takvim.com.tr'de

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

İŞKUR ÜZERİNDEN FARKLI MESLEKLERE BİNLERCE PERSONEL ALIMI YAPILACAK

İŞKUR üzerinden en çok alım yapılan meslek grupları arasında ilk sırada beden işçisi alımı Beden İşçisi alımında görülmekle birlikte bu meslek grubunda 2156 açık iş ilanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sırası ile en çok alım yapılan meslek grupları ise sırası ile Beden İşçisi (Genel) 214, Satış Danışmanı /Uzmanı100, Garson (Servis Elemanı)75, Temizlik Görevlisi 64, Reyon Görevlisi 37, Büro Memuru (Genel)3, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi 31, Satış Temsilcisi / Plasiyer31, Aşçı29, CNC Torna Tezgahı Operatörü29, Kasiyer 29, Makine Mühendisi 29, Kurye 28, Ön Muhasebeci 28 kişi şeklindedir.

MEMUR VE PERSONEL ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR BAŞVURU ŞARTLARI

İlgili ilanlara başvuru için en az öğrenim şartını sağlama, ilgili kurumun çalıştığı ilde ikamet ediyor olma, ilgili belge ve sertifikalar sahip olma, istenilen deneyimi bulundurma, belirtilen yaş aralığında olma gibi özel şartlar ve genel alım şartlarını sağlama şeklinde bir başvuru şartı sunulabilmektedir. Bu noktada farklı meslek gruplarında farklı başvuru şartları yer almaktadır.

İlgili meslek gruplarına başvuru yapmak isteyen adaylar ilk olarak https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine girerek sağ üstte "Meslek" yazan kısma ilgili meslek grubunun adını yazarak ve isterlerse diğer filtreleme seçeneklerini kullanarak arama yapabilmektedir.

İŞKUR 2020 YILI PERSONEL İLANLARI