2020 BOTAŞ ve Migros personel alım kadroları! Migros ve Botaş İŞKUR üzerinden personel alım başvuru şartları nedir?

İŞKUR üzerinde yeni personel alımı ilanı yayımlandı. BOTAŞ bünyesine KPSS puanı ile 154 işçi personel alımı yapacak. Aynı zamanda Türkiye'nin önde gelen perakende satış mağazalarından bir tanesi olan Migros çok sayıda personel alımları yapacak. Buna göre İŞKUR üzerinden ve kendi kurumsal sayfasından yapılacak işçi, personel alım detayları haberimizde.. Beden işçisi kadrosunda engelli personel alımı için 2 kişilik açık kadro bulunuyor. Reyon görevlisi için İstanbul ilinde görevlendirilecek olan 200 kişilik alım var. Kasiyer kadrosundaki alımlar için 200 kişilik alım gerçekleştirilecek.

Giriş Tarihi 03 Ocak 2020, 12:42 Güncelleme 03 Ocak 2020, 12:42
2020 BOTAŞ ve Migros personel alım kadroları! Migros ve Botaş İŞKUR üzerinden personel alım başvuru şartları nedir?

İÇİNDEKİLER

BOTAŞ ve Migros farklı pozisyonlarda olmak üzere personel alımı duyuruı yayımladı. Piyasaya sürülen ilana bakılırsa farklı pozisyonlarda toplamda 154 kişilik kadro ile işçi personel alımı yapılacak. İŞKUR kayıt işlemlerinizi internet üzerinden yapmak istiyorsanız "iskur.Gov.Tr" adresindeki "İnternet Şubesi" ekranını kullanarak, güncel kaydınızı oluşturabilirsiniz. Eğer İŞKUR kaydınızı online olarak yapıyorsanız, kurumun sunduğu fırsatlardan etkin halde yararlanabilmek için vereceğinizin tüm bilgilerinizin doğru ve eksiksiz olmasına dikkat etmeniz çok önemlidir.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

İLANIN DETAYLARI:

31 Aralık 2019 tarihinde İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre BOTAŞ Boru Hatları A.Ş. ( Kamu Grubu ) bünyesine 7 farklı kadro ile personel alımı yapılacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir.

TÜM İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TÜM MEMUR PERSONEL VE İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ALIM YAPILACAK KADROLAR?

Diğer Teknisyen Ve Teknikerler: 100

Diğer Mühendisler: 17

Uzman Yardımcısı (Genel): 26

Makine Mühendisi: 5

İnşaat Mühendisi: 2

Elektrik-Elektronik Mühendisi : 2

Harita Mühendisi: 2

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

BOTAŞ alımını yapacağı adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvurular İŞKUR Üzerinde 31 Aralık 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 06 Ocak 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirmeleri gereklidir.

MİGROS İŞKUR İLANLARI;

Beden işçisi kadrosunda engelli personel alımı için 2 kişilik açık kadro bulunuyor. Reyon görevlisi için İstanbul ilinde görevlendirilecek olan 200 kişilik alım var. Kasiyer kadrosundaki alımlar için 200 kişilik alım gerçekleştirilecek. Tüm bu ilanlar ve ilan numaraları son başvuru tarihleri ise şu şekilde;

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İki farklı şekilde başvuru yapılabilecek. İşkur üzerinden ve Migros.com.tr adresi üzerinden kariyer portalı aracılığı ile online olarak başvuru şartlarına uygun olan adaylar bu ilanlara başvuru yapabilirler.

BOTAŞ nedir ne iş yapar?

BOTAŞ Türkiye Varlık Fonu Portföyünde yer alan bir kamu iktisadi teşebbüsüdür. 1974 yılında kurulan BOTAŞ, 1994 yılında Kamu İktisadi Teşebbüsü olarak yapılandırılmış olup 24 Ocak 2017 itibari ile Türkiye Varlık Fonu bünyesine katılmıştır.

BOTAŞ temel olarak

Petrol ve Doğal Gaz Boru Hatları yapımı ve işletmeciliği
Doğal Gaz ve LNG depolanması ve ticareti
LNG/FSRU Terminali İşletmeciliği
Liman Hizmetleri
Uluslararası Doğal Gaz Taşıma Projeleri
alanlarında faaliyet göstermektedir

MİGROS TARİHÇE

Migros, İsviçre Migros Kooperatifler Birliği ve İstanbul Belediyesi'nin ortak girişimi ile 1954 yılında gıda ve tüketim maddelerini belediye kontrolü altında üreticiden sağlamak ve bu ürünleri sağlığa uygun koşullarda ve ekonomik fiyatlarla İstanbullulara ulaştırma amacıyla kurulmuştur. Türkiye'nin en büyük market zincirleri arasında yer almaktadır.

Toplam 244 mağazası ve 6 bin çalışanı olan Migros'un ilk mağazası 1957'de balık pazarında açılmıştır. Migros 1988 yılına kadar sadece İstanbul'da faaliyet gösterdi. 1988 yılında İstanbul dışında İzmir'de 4 mağaza açtı. Ardından peşpeşe Türkiye'nin diğer kentlerinde de şubeleşti. 1975 yılında hisseleri Koç Topluluğu tarafından devralınan Migros, 1991 yılında halka açıldı. Migros, 2005 yılında perakende zinciri Tansaş'ı satın aldı. 2016 yılında şirket, 1513 Migros, 39 Macro Center ve 23 5M olmak üzere yurt içinde, Kazakistan ve Makedonya'daki 39 Ramstore ile yurt dışında hizmet vermektedir.

İŞKUR'A NASIL KAYIT OLUNUR?

İŞKUR kayıt işlemlerinizi internet üzerinden yapmak istiyorsanız "iskur.gov.tr" adresindeki "İnternet Şubesi" ekranını kullanarak, güncel kaydınızı oluşturabilirsiniz.

• Eğer İŞKUR kaydınızı online olarak yapıyorsanız, kurumun sunduğu fırsatlardan etkin biçimde yararlanabilmek için vereceğinizin tüm bilgilerinizin doğru ve eksiksiz olmasına dikkat etmeniz çok önemlidir. Bu şekilde aradığınız iş için açılan en uygun iş ilanına daha kolay şekilde ulaşabilir ve yaptığınız başvurularda işe giriş şansınızı arttırabilirsiniz.

• Türkiye'nin her yerindeki yeni iş ilanlarının bulunduğu ve iş arayanlar ile işçi arayanları bir araya getiren kurum görevi gören İŞKUR'a kayıt işlemlerini internetten yapmak için;

• Öncelikle İŞKUR resmi sitesine (iskur.gov.tr) giriş yapmalısınız.

• İŞKUR resmi sitesinde üst menüde bulunan "İnternet Şubesi" butonuna tıklamalısınız.

• Açılan "esube.iskur.gov.tr" adresli İŞKUR İnternet Şubesi'nde kayıt işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz.

• Sayfada yer alan "İş Arayan" ve "İşveren" seçeneklerinden size uygun olanını seçmelisiniz.