85. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklanıyor! EGM 2019 ÖGG sonuçları sorgulama nasıl yapılıyor?

85. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen sınavın sonuçları için resmi açıklama geldi. Sonuçları bugün içerisinde açıklanması bekleniyor. Peki, 85. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 2019 ÖGG sonuçları sorgulama nasıl yapılır?

Giriş Tarihi 27 Aralık 2019, 08:30 Güncelleme 27 Aralık 2019, 08:30
85. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklanıyor! EGM 2019 ÖGG sonuçları sorgulama nasıl yapılıyor?

İÇİNDEKİLER

85. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları saat kaçta açıklanacak? Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından 85. Dönem Özel Güvenlik Görevlisi sınavı 8 Aralık'ta gerçekleştirildi. Sınava katılan adaylar heyecan içinde sonuçları beklerken, sonuçlar ile ilgili resmi açıklama geldi. Peki, 85. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 2019 ÖGG sonuçları sorgulama nasıl yapılır? İşte konu ile ilgili merak edilenler...

85. DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

8 Aralık'ta uygulanan 85. Dönem Özel Güvenlik sınavının sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçların bugün içerisinde açıklanması bekleniyor. Sonuçların öğle vakitlerinde açıklanması düşünülüyor.

Sonuçlar açıklanır açıklanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Sınav sonuçları, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'nın resmi internet adresi üzerinden açıklanacak. Sınava katılan adaylar, sonuçlarını sol sekmede yer alan "Sınav İşlemleri" altında "Sonuçlar" sekmesinden sorgulayabilecekler.

DETAYLAR BİR SONRAKİ SAYFADA

28-30 Aralık 2019: Yazılı sınav sonucuna itiraz etme süresidir. Otomasyon projesi öğrenci uygulamasının aktif olması halinde Başkanlığın "www.egm.gov.tr/ozelguvenlik"web adresinde yer alan ve kullanıcıları otomasyon projesine yönlendirecek olan "Özel Güvenlik Personeli/Aday" uygulamasına adaylar tarafından itiraz kayıtlarının girileceği ve bahse konu uygulamanın aktif olmaması halinde İl Emniyet Müdürlüklerince ÖGNET'e itiraz kayıtlarının yapılacağı tarih aralığıdır.

31 Aralık 2019: Yazılı sınav itiraz sonuçlarının açıklanmasının planlandığı tarihtir.

Yazılı sınava itiraz eden adaylar Halk Bankası Şubelerine sınav adı ve kimlik bilgilerini bildirerek 10 TL ücret yatıracaklardır.

Adaylar, ilgili banka hesabına yazılı sınava itiraz ücretini yatırdıktan sonra Başkanlığımızın "www.egm.gov.tr/ozelguvenlik" web adresinde yer alan"Özel Güvenlik Personeli/Aday" uygulamasından kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak itiraz açıklamasını belirttikten sonra adayın itiraz kaydı oluşturulmuş olacaktır. Ayrıca banka hesabına yatırdıkları sınav itiraz ücreti dekontlarını İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine teslim edecek ve ilgili personel adayların veri girişlerini ÖGNET'e yapacaktır.

Ücretini yatırmayan adayların itiraz dilekçeleri işleme alınmayacaktır.

Adaylar, sınav sonuçları ve yazılı sınav itiraz sonuçlarını Başkanlığımızın "www.egm.gov.tr/ozelguvenlik"web adresinde yer alan "Özel Güvenlik Personeli/Aday" uygulamasından kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak öğrenebileceklerdir. Ayrıca Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığının "www.egm.gov.tr/ozelguvenlik"web sitesinden de ilan edilecektir.

Yapılan sınavla ilgili sınav soruları, cevap anahtarları, sınav sonucu, itiraz sonuçları ve sınavla ilgili talimatlar Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığının "www.egm.gov.tr/ozelguvenlik" web sitesinde ilan edilecektir.