85. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 8 Aralık ÖGG sınav soruları ve cevapları

85. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından sonuçların hangi tarihte açıklanacağı konusunda resmi açıklama geldi. Sınav 8 Aralık'ta yapılmıştı. Peki, 85. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 8 Aralık ÖGG sınav soruları ve cevapları...

Giriş Tarihi 16 Aralık 2019, 10:08 Güncelleme 16 Aralık 2019, 10:08
85. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 8 Aralık ÖGG sınav soruları ve cevapları

İÇİNDEKİLER

85. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Özel Güvenlik alımları sürüyor. 8 Aralık'ta gerçeekleştirilen 85. Dönem Temel Eğitim ve 61. Yenileme Eğitimi Sınavı'nın soruları ve cevapları erişime açıldı. Bu gelişmelerin ardınadn sonuçların hangi tarihte açıklanacağı belli oldu. Peki, 85. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 8 Aralık ÖGG sınav soruları ve cevapları...

85. DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

85. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları 27 Aralık 2019 tarihinde açıklanacak. Sonuçlar, Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'nın resmi internet adresi üzerinden erişime açılacak.

85. DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAV SORULARI İÇİN TIKLAYIN

DETAYLAR BİR SONRAKİ SAYFADA

09-22 Aralık 2019: Uygulamalı atış sınavı yapılarak, atış puanlarının ÖGNET'e veri girişlerinin yapılacağı tarih aralığıdır.

28-30 Aralık 2019: Yazılı sınav sonucuna itiraz etme süresidir. Otomasyon projesi öğrenci uygulamasının aktif olması halinde Başkanlığın "www.egm.gov.tr/ozelguvenlik"web adresinde yer alan ve kullanıcıları otomasyon projesine yönlendirecek olan "Özel Güvenlik Personeli/Aday" uygulamasına adaylar tarafından itiraz kayıtlarının girileceği ve bahse konu uygulamanın aktif olmaması halinde İl Emniyet Müdürlüklerince ÖGNET'e itiraz kayıtlarının yapılacağı tarih aralığıdır.

31 Aralık 2019: Yazılı sınav itiraz sonuçlarının açıklanmasının planlandığı tarihtir.

Yazılı sınava itiraz eden adaylar Halk Bankası Şubelerine sınav adı ve kimlik bilgilerini bildirerek 10 TL ücret yatıracaklardır.

Adaylar, ilgili banka hesabına yazılı sınava itiraz ücretini yatırdıktan sonra Başkanlığımızın "www.egm.gov.tr/ozelguvenlik" web adresinde yer alan"Özel Güvenlik Personeli/Aday" uygulamasından kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak itiraz açıklamasını belirttikten sonra adayın itiraz kaydı oluşturulmuş olacaktır. Ayrıca banka hesabına yatırdıkları sınav itiraz ücreti dekontlarını İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine teslim edecek ve ilgili personel adayların veri girişlerini ÖGNET'e yapacaktır.

Ücretini yatırmayan adayların itiraz dilekçeleri işleme alınmayacaktır.

Adaylar, sınav sonuçları ve yazılı sınav itiraz sonuçlarını Başkanlığımızın "www.egm.gov.tr/ozelguvenlik"web adresinde yer alan "Özel Güvenlik Personeli/Aday" uygulamasından kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak öğrenebileceklerdir. Ayrıca Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığının "www.egm.gov.tr/ozelguvenlik"web sitesinden de ilan edilecektir.

Yapılan sınavla ilgili sınav soruları, cevap anahtarları, sınav sonucu, itiraz sonuçları ve sınavla ilgili talimatlar Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığının "www.egm.gov.tr/ozelguvenlik" web sitesinde ilan edilecektir.