Migros ilkokul mezunu İŞKUR üzerinden 400 personel alım başvuru şartları nedir? İşte Migros kadrolar

Migros marketler zinciri, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere, İŞKUR e-şube üzerinden personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilanlara göre Migros, İstanbul, Bursa, Gaziantep ve Antalya baştaolmak üzere 12 şehirde İŞKUR aracılığı ile toplamda en az ilköğretim 400 personel alımı yapılacak. Peki başvuru şartları nelerdir? Migros iş başvurusu nasıl yapılır? İşte tüm ayrıntılar… Migros, İsviçre Migros Kooperatifler Birliği ve İstanbul Belediyesi'nin ortak girişimi ile 1954 yılında gıda ve tüketim maddelerini belediye kontrolü altında üreticiden sağlamak ve bu ürünleri sağlığa uygun koşullarda ve ekonomik fiyatlarla İstanbullulara ulaştırma amacıyla kurulmuştur.

Giriş Tarihi 12 Aralık 2019, 09:35 Güncelleme 12 Aralık 2019, 09:35
Migros ilkokul mezunu İŞKUR üzerinden 400 personel alım başvuru şartları nedir? İşte Migros kadrolar

İÇİNDEKİLER

Türkiye iş Kurumu (İŞKUR) personel alımlarına tüm hızıyla devam ediyor. İŞKUR internet sayfası üzerinden Türkiye'nin en büyük marketler zinciri olan Migros'a personel alımı yapılacak. İŞKUR ilanlarına göre başta İstanbul, Bursa, Gaziantep ve Antalya başta olmak üzere 12 şehirde market elemanı, satış müdürü,beden işçisi, kasiyer, reyon görevlisi ve satış danışmanı pozisyonlarında istihdam edilmek üzere tecrübeli ve tecrübesiz 400 personel alımı yapılacaktır. Başvurular İŞKUR aracılığı ile ve migros kariyer'den yapılacak olup, başvuruda bulunmak isteyen adayları için ilan altında linki verilmiştir. Belirtilen linki tıklayarak online başvuru yapabilirsiniz.

İŞKUR İLE MİGROS PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Migros mağazalarımızda görevlendirilmek üzere; Full Time/ Part Time kasiyer, reyon görevlisi, manav, kasap ve satış elemanı olarak görev yapacak kişiler aranmaktadır. En az ilköğretim mezunu, tecrübeli veya tecrübesiz kişiler ilana başvurabilir.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

MİGROS İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Satış müdürü pozisyonuna başvuruda bulunmak isteyen adayların en az lisans mezunu, satış danışmanı pozisyonu için ise adayların en az lise mezunu olmaları gereklmektedir.

MİGROS PERSONEL ALIM BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

MİGROS ÇALIŞMA SAATLERİ 2019

Migros çalışma saatleri hafta içi ve hafta sonu her gün 09.00-22.00 arasıdır. Migros marketleri öğle arası tatili vermemektedir. Migros; 1 Ocak, 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos, 29 Ekim gibi resmi tatil günlerinde, Ramazan ve Kurban bayramlarında da hizmet vermektedir.

MİGROS İLETİŞİM BİLGİLERİ

Migros merkez binası Atatürk Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:7 Ataşehir/İstanbul adresinde bulunmaktadır. Migros merkez şubesine 0216 579 30 00 numaralı telefon aracılığıyla ve 0216 579 35 00 faks numarasıyla ulaşabilirsiniz.

İŞKUR'A KAYIT NASIL YAPILIR?

İŞKUR kayıt işlemini iş ilanlarına ulaşmak amacı ile yapmak için sayfada bulunan "İş Arayanlar" kısmındaki "Üye Ol" butonuna tıklamalısınız.

• Karşınıza çıkan sayfada bulunan "Üyelik Sözleşmesi" kısmındaki tüm maddeleri dikkatlice okumalı ve daha sonra altında yer alan "Onaylıyorum" butonuna tıklayarak, onay vermelisiniz. Eğer onaylamıyorsanız "Onaylamıyorum" butonuna tıklayın. (Buraya tıklarsanız üyelik sayfasından çıkarsınız).

• Üyelik sözleşmesini onayladıktan sonra açılan sayfada "T.C. kimlik numarası", "isim," soy isim", "baba adı" ve "doğum tarihi" şeklindeki kimlik bilgilerinizi girmelisiniz.

• Altta bulunan güvenlik kontrolü kısmındaki resimde yazan sayıları "Güvenlik Kontrolü" karşısındaki boş kutucuğa yazmalısınız.

• En altta bulunan uyarıyı da okuduktan sonra sol yanında bulunan boş kutucuğa tıklayarak, işaretledikten sonra "İleri" butonuna tıklayarak, bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz.

• Daha sonraki aşamada ise "Adres Bilgileri" ile tercih ettiğiniz "İletişim Bilgileri" kısımlarını doldurmalısınız. En son olarak sayfanın altında İŞKUR üyeliğiniz için özel bir şifre oluşturmalısınız.

• Şifrenizi tekrar girdikten sonra kendinize bir "Güvenlik Sorusu" oluşturup, altındaki "Yanıtınız" karşısındaki kutucuğa da yanıtını yazmalısınız.

• Son olarak en altta bulunan "Üyeliği Oluştur ve Devam Et butonuna tıklayarak İŞKUR kayıt işlemini tamamlayabilirsiniz.

MİGROS TARİHÇE

Migros, İsviçre Migros Kooperatifler Birliği ve İstanbul Belediyesi'nin ortak girişimi ile 1954 yılında gıda ve tüketim maddelerini belediye kontrolü altında üreticiden sağlamak ve bu ürünleri sağlığa uygun koşullarda ve ekonomik fiyatlarla İstanbullulara ulaştırma amacıyla kurulmuştur. Türkiye'nin en büyük market zincirleri arasında yer almaktadır.

Toplam 244 mağazası ve 6 bin çalışanı olan Migros'un ilk mağazası 1957'de balık pazarında açılmıştır. Migros 1988 yılına kadar sadece İstanbul'da faaliyet gösterdi. 1988 yılında İstanbul dışında İzmir'de 4 mağaza açtı. Ardından peşpeşe Türkiye'nin diğer kentlerinde de şubeleşti. 1975 yılında hisseleri Koç Topluluğu tarafından devralınan Migros, 1991 yılında halka açıldı. Migros, 2005 yılında perakende zinciri Tansaş'ı satın aldı. 2016 yılında şirket, 1513 Migros, 39 Macro Center ve 23 5M olmak üzere yurt içinde, Kazakistan ve Makedonya'daki 39 Ramstore ile yurt dışında hizmet vermektedir.