35 Belediye 15 Kamu kurumu için personel alınacak!

Türkiye İş Kurumu 35 il-ilçe belediyenin ve 15 kamu kurumunun personel alım ilanını yayınladı. İlanlara göre toplamda 50 resmi kurum, İŞKUR aracılığı ile farklı mesleklerden ve farklı öğrenim düzeylerinden KPSS'li ve KPSS'siz olarak tam 2650 personel alımı yapacak.

Giriş Tarihi 11 Aralık 2019, 09:28 Güncelleme 19 Aralık 2019, 11:20
35 Belediye 15 Kamu kurumu için personel alınacak!

İÇİNDEKİLER

İŞKUR aracılığı ile personel alımları devam ediyor. Bu bağlamda 15 kamu kurumu ve 35 belediye için KPSS şartsız personel alımı yapılacak. Binlerce işçi alımı müracaat şartları ise fazlaca merak ediliyor. Yapılacak olan personel alımları KPSS'li ve KPSS şartsız olarak yapılacak olup, birçok meslek gurubundan ve en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden yapılacaktır.

TÜM MEMUR PERSONEL VE İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Personel alımı yapan kamu kurumlarının ve belediyelerin isimleri aşağıda liste haline belirtilmiştir. Verilen kurumların ilanlarını görüntülemek ve hangi mesleklerden personel alımı yapıldığını görmek ve de kadrolara göre başvuru şartlarını, başvuru yerlerini ve diğer detayları öğrenebilmek için aşağıda belirtilen linklere tıklamanız yeterlidir.

TÜM İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYI TIKLAYINIZ

PERSONEL ALIMI YAPAN BELEDİYELER

İstanbul Beyoğlu Dönüşüm Konut İmar Plan Tur. Per. San.Tic. A.Ş. engelli alım ilanı 14.12.2019

Sivas Cemel Belediyesi Per. Ltd. Şti. 10.12.2019

Hatay Belen Organizasyon Yapı San. Tic. Ltd. Şti. 13.12.2019

İŞKUR'A NASIL KAYIT OLUNUR?

İŞKUR kayıt işlemlerinizi internet üzerinden yapmak istiyorsanız "iskur.gov.tr" adresindeki "İnternet Şubesi" ekranını kullanarak, güncel kaydınızı oluşturabilirsiniz.

• Eğer İŞKUR kaydınızı online olarak yapıyorsanız, kurumun sunduğu fırsatlardan etkin biçimde yararlanabilmek için vereceğinizin tüm bilgilerinizin doğru ve eksiksiz olmasına dikkat etmeniz çok önemlidir. Bu şekilde aradığınız iş için açılan en uygun iş ilanına daha kolay şekilde ulaşabilir ve yaptığınız başvurularda işe giriş şansınızı arttırabilirsiniz.

• Türkiye'nin her yerindeki yeni iş ilanlarının bulunduğu ve iş arayanlar ile işçi arayanları bir araya getiren kurum görevi gören İŞKUR'a kayıt işlemlerini internetten yapmak için;

• Öncelikle İŞKUR resmi sitesine (iskur.gov.tr) giriş yapmalısınız.

• İŞKUR resmi sitesinde üst menüde bulunan "İnternet Şubesi" butonuna tıklamalısınız.

• Açılan "esube.iskur.gov.tr" adresli İŞKUR İnternet Şubesi'nde kayıt işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz.

• Sayfada yer alan "İş Arayan" ve "İşveren" seçeneklerinden size uygun olanını seçmelisiniz.
İş arayanlar İŞKUR kayıt işlemleri için;

• İŞKUR kayıt işlemini iş ilanlarına ulaşmak amacı ile yapmak için sayfada bulunan "İş Arayanlar" kısmındaki "Üye Ol" butonuna tıklamalısınız.

• Karşınıza çıkan sayfada bulunan "Üyelik Sözleşmesi" kısmındaki tüm maddeleri dikkatlice okumalı ve daha sonra altında yer alan "Onaylıyorum" butonuna tıklayarak, onay vermelisiniz. Eğer onaylamıyorsanız "Onaylamıyorum" butonuna tıklayın. (Buraya tıklarsanız üyelik sayfasından çıkarsınız).

• Üyelik sözleşmesini onayladıktan sonra açılan sayfada "T.C. kimlik numarası", "isim," soy isim", "baba adı" ve "doğum tarihi" şeklindeki kimlik bilgilerinizi girmelisiniz.