Bekçilik mülakat sonuçlarında son dakika gelişmesi var mı? 2019 bekçilik sözlü mülakat sonuçları açıklandı mı?

Bekçi adaylarının heyecanla beklediği sözlü mülakat sonuçlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Bekçi olabilme umuduyla başvuru yapan ardından mülakatlara katılan adaylar son aşama olan sözlü sınavın sonuçlarına kilitlendi. Peki, 2019 bekçilik sözlü mülakat sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 03 Aralık 2019, 09:05 Güncelleme 03 Aralık 2019, 09:05
Bekçilik mülakat sonuçlarında son dakika gelişmesi var mı? 2019 bekçilik sözlü mülakat sonuçları açıklandı mı?

İÇİNDEKİLER

Bekçilik mülakat sonuçlarında son dakika gelişmesi var mı? Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi tarafından 2019 1. dönem bekçilik sözlü mülakatlar 30 Eylül - 12 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi. Aralık ayına girmemiz ile birlikte sonuçların açıklanacağı tarih heyecanla beklenmeye başlandı. Peki, 2019 bekçilik sözlü mülakat sonuçları açıklandı mı? İşte konu ile ilgili merak edilenler...

BEKÇİLİK SÖZLÜ MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

(Sonuçlar henüz açıklanmadı)

Bekçilik sözlü mülakat sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağı konusunda bir açıklama bulunmuyor. Sözlü mülakatlar 12 Ekim sona erdi. Sonuçların bu ay içerisinde erişime açılması bekleniyor.

Resmi olarak sonuç tarihi belli olduğunda haberimizin içeriğinde yer alacak.

BEKÇİLİK SINAV DEĞERLENDİRMESİ NASIL YAPILIYOR?

Bekçilik sözlü sınavı esnasında adaylara, genel kültür konularından hazırlanan soruların yazılı olduğu bir kart çektirilecek ve konu hakkında düşünmesi ve sunum yapması için yeterli süre verilecektir. Konu ile ilgili olarak komisyonca adaya haricen sorular da yöneltilebilecektir.

Adaylar;

a) Konu hakkındaki bilgi düzeyi,
b) Kendisinden istenileni kavraması,
c) Özgüveni,
ç) İfade etme yeteneği,
d) Beden dilini kullanma becerisi,
olmak üzere beş ayrı kritere göre ve her bir kriter (20) puan olmak üzere toplam (100) tam puan üzerinden değerlendirilecektir.

Sözlü sınavda (100) puan üzerinden en az (70) puan alanlar başarılı sayılacaktır.

BEKÇİ MAAŞI NE KADAR?

2020 itibari ile memur maaşlarına yapılan yüzde 4+4 zam sonrasında memurlar yeni yılın ilk yarısında maaşlarını yüzde 4 zamlı alacak olup bu doğrultuda lise mezunu bir bekçiye 4.063 TL, lisans mezunu bir bekçi ise 4.164 ile 4.576 TL arasında maaş alabiliyor.