İŞKUR en az ilkokul mezunu personel alınacak! İşte İŞKUR açık iş ilanları

İŞKUR tarafından 20 Kasım tarihli yeni personel alımı ilanları yayımlıyor. Bu bağlamda İŞKUR iş ilanlarına oldukça yoğun ilgi gösteriliyor. Yayımlanan ilanlara göre, birçok kuruma farklı kadrolarda personel alımı yapılacak. İŞKUR'a elektronik ortamda internet üzerinden www.iskur.gov.tr adresi üzerinden kayıt olabilirsiniz. Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü (Mutfak Görevlisi), Deniz Kuvvetleri Komutanlığı (İnşaat Boyacısı/Boyacı), Ankara Diyanet Evi (Temizlik Görevlisi, Garson, Diğer Teknisten ve Teknikerler), Manisa Öğretmenevi Müdürlüğü (Garson), TÜBİTAK (Diğer Teknisyen ve Teknikerler), Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü (Aşçı Yardımcısı) ve Yenipazar Belediye Başkanlığı (Kamyon Şoförü) bünyelerine personel alımı gerçekleştirilecek.

Giriş Tarihi 19 Kasım 2019, 18:04 Güncelleme 19 Kasım 2019, 18:06
İŞKUR en az ilkokul mezunu personel alınacak! İşte İŞKUR açık iş ilanları

İÇİNDEKİLER

İŞKUR, her gün farklı kurum ve kuruluşlara ait yeni personel alım ilanları yayımlayarak vatandaşlara iş istihdamı sağlamaya devam ediyor. İŞKUR üzerinden birbirinden farklı kurum ve kuruluşlar, başvuru yapan adaylar arasından personel alımları yaparak bünyelerinde istihdam ediyor. İşte güncel İŞKUR ilanları... https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx web sitesini ziyaret ederek başvuru yapmak istediğiniz meslek grubunu 'meslek' kısmına yazmanız gerekmektedir. İlanların içeriğini görüntülemek için öncelikle İşkur'a kayıt olmalısınız.

TÜM İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYI TIKLAYINIZ

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İŞKUR ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekiyor.

* Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

* Kamu haklarından mahrum olmamak,

* Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

* Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,

* En az İlkokul Mezunu olmak,

* 18 yaşını tamamlamış olmak,

* Erkek adaylar için Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

* Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

* Engelli veya Eski Hükümlü olan adaylar için durumunu gösterir rapora sahip olmak,

* Alım yapılacak ilde ikamet ediyor olmak,

* Pozisyonuna göre belirtilen özel nitelikleri taşıyor olmak

İŞKUR İLANLARA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx web sitesini ziyaret ederek başvuru yapmak istediğiniz meslek grubunu 'meslek' kısmına yazmanız gerekmektedir. İlanların içeriğini görüntülemek için öncelikle İşkur'a kayıt olmalısınız.

İŞKUR'A NASIL KAYIT OLUNUR?

İşkur'a elektronik ortamda internet üzerinden www.iskur.gov.tr adresi üzerinden kayıt olabilirsiniz. Ancak internet üzerinden İşkur'a kayıt olmak istemezseniz bulunduğunuz bölgedeki en yakın İşkur şubesine yani İşkur İl Müdürlüğüne giderek kayıt olabilirsiniz.

İŞKUR İŞ İLANLARI

1946 yılında kurulmuş olan İŞKUR, faaliyetlerine her sene arttırarak devam ediyor. Neredeyse her ilimizde bir İŞKUR müdürlüğü bulunuyor. İŞKUR çalışmalarının aksamadan sürmesi adına da çeşitli dönemlerde personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştiriyor. İŞKUR tarafından yayınlanan en son iş ilanları aşağıda yer almaktadır.

İŞKUR tarafından yayınlanan veya yayınlanması muhtemel iş ilanları içinde; büro personeli, büro memuru, temizlik işçisi, iş ve meslek danışmanı yani İMD, bilgisayar mühendisi, programcı, çözümleyici, avukat, temizlik görevlisi, sosyolog gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu, üniversite mezunu, bay bayan, deneyimli deneyimsiz, engelli personellerin ve eski hükümlü işçilerin iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

İŞKUR NEDİR?

İŞKUR, 2000 yılında kapatılan İş ve İşçi Bulma Kurumu yerine 2003 yılına kadar süren yasal düzenlemelerin ardından kurulmuş bir istihdam kurumudur. Faaliyet süresi boyunca Türkiye'de milyonlarca istihdamı sağlayan İŞKUR, istihdam en önemli kurumlardan birisi haline gelmiştir. İş arayan milyonlarca işçi ile işçi arayışında olan işvereni bir araya getiren İŞKUR, özellikle işçi ve işveren arasındaki iş ilanlarının birbirleriyle uyumluluğuna göre oluşturulmasını sağlıyor. Yani milyonlarca iş arayan vatandaş, İŞKUR'da mesleğine ve eğitim niteliğine göre uygun olan iş ilanlarına kolayca ulaşabiliyor. Bu şekilde kolay ve güvenilir istihdam imkanı sunan kurumun tüm istihdam olanaklarından yararlanmak içinse yapmanız gereken İŞKUR kayıt işlemini oluşturarak, açık iş ilanlarını güncel olarak takip etmek olacaktır.