48 bin İŞKUR personel alım başvuru şartları ve kadrolar

İŞKUR üzerinden işverenlerin personel alımları tam gaz devam ediyor. Bu bağlamda İŞKUR tarafından yeni iş ilanları açıklanmaya devam ediyor. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanları incelediğimizde şuan açık bulunan yaklaşık 48 bin iş ilanı bulunuyor. İŞKUR 2019 yılının son günlerine yaklaştığımız şu günlerde 2019 yılı içerisinde 1.291.123 kişiyi işe yerleştirdiğini açıkladı. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlar içerisinden 9377 personel ihtiyacı ile beden işçisi 1. sırada bulunuyor. İŞKUR üzerinden güncel açık iş ilanlarını görüntülemek için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx adresini ziyaret edebilirsiniz.

Giriş Tarihi 14 Kasım 2019, 16:48 Güncelleme 14 Kasım 2019, 16:50
48 bin İŞKUR personel alım başvuru şartları ve kadrolar

İÇİNDEKİLER

İşsiz vatandaşların ilk baktığı yer her zaman olduğu gibi İŞKUR iş ilanları oluyor. Bu anlamda Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yeni ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. İŞKUR ilanları arasından takip edilerek en fazla alım yapılan meslekleri sıraladık. Ayrıca Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınlanan ilanları incelediğimizde şuan açık bulunan yaklaşık 48 bin ilan bulunuyor. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlar içerisinden 9377 personel ihtiyacı ile beden işçisi 1. sırada bulunuyor. İŞKUR kayıt işlemini kolayca yapabilmeniz için kurumun sunduğu 2 farklı kayıt seçeneği bulunuyor ve bunları anlattık. İşte İŞKUR açık iş ilanları ve en fazla alım yapılan meslekler

İŞKUR AÇIK İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR PERSONEL ALIM HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

İŞTE İŞKUR TARAFINDAN EN ÇOK ALIM YAPILAN MESLEKLER

İŞKUR 14 KASIM PERSONEL ALIM İLANLARI AÇIKLANDI

Belediye ve Üniversite personel alımı ilanlarına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşi araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Alım yapılacak pozisyona göre ilgili belgelere sahip olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, En az ilköğretim mezunu olmak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR:

Söz konusu kamu personeli alımı ilanları 14 kasım 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olup başvurularda ilanların yayım tarihi itibari ile başlamış olup en geç 4 gün içerisinde yani 18 Kasım 2019 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular İş İlanı numaraları ile yapılabilir. Veya https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giriş yapılaral üyellk bilgilerinizi kullanarak ilanlara ulaşabilirsiniz.