84. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı! 2019 EGM 84. ÖGG sınav sonuçları sorgulama ekranı

84. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, sonuçların erişime açıldığı duyuruldu. Geçtiğimiz günlerde sınava ait soru ve cevaplar da yayınlanmıştı. Peki, 84. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları sorgulama nasıl yapılır?

Giriş Tarihi 08 Kasım 2019, 10:23 Güncelleme 08 Kasım 2019, 10:41
84. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı! 2019 EGM 84. ÖGG sınav sonuçları sorgulama ekranı

İÇİNDEKİLER

84. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı. Son zamanların en çok ilgi gören mesleği olan Özel Güvenlik alımları devam ediyor. 84. Dönem kapsamında gerçekleştirilen sınava katılan adaylar, sonuçları heyecanla bekliyordu. Emniyt Genel Müdürlüğü tarafından sonuçların 8 Kasım'da açıklanacağı bildirilmişti ancak müjdeli haber bir gün öncesinden geldi. Sonuçlar 7 Kasım itibarıyla erişime açıldı. Peki, 84. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları orgulama nasıl yapılır? İşte konu ile ilgili ayrıntılı bilgiler...

84. DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Sonuçlar, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'nın resmi internet adresi üzerinden erişime açıldı. Aşağıdaki linke tıklayarak sizden istenilen bilgileri girdikten sonra sonuçlarınızı görüntüleyebilirsiniz.

84. DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

SINAV SONUCUNA İTİRAZ NE ZAMAN?

11-15 Kasım: Yazılı sınav sonucuna itiraz etme süresidir. Otomasyon projesi öğrenci uygulamasının aktif olması halinde Başkanlığın "www.egm.gov.tr/ozelguvenlik" web adresinde yer alan ve kullanıcıları otomasyon projesine yönlendirecek olan "Özel Güvenlik Personeli/Aday" uygulamasına adaylar tarafından itiraz kayıtlarının girileceği ve bahse konu uygulamanın aktif olmaması halinde İl Emniyet Müdürlüklerince ÖGNET'e itiraz kayıtlarının yapılacağı tarih aralığıdır.

Uygulamalı sınav puanları, en geç 03 Kasım 2019 tarihine kadar Özel Güvenlik Şube Müdürlükleri tarafından ÖGNET'e girilecektir. Uygulamalı sınav ile ilgili itirazlar İl Emniyet Müdürlükleri Özel Güvenlik Şube Müdürlükleri tarafından değerlendirilecektir.

Uygulamalı sınav atışları; aday, atış yolu ve görevli sayıları dikkate alınarak belirlenen günde bitirilecek ve aynı gün atış puanları o il için verilen günün sonuna kadar ÖGNET'e girilecektir. Atış puanı girilmeyen adaylar uygulamalı sınava katılmamış sayılacaktır. ÖGNET'e girişi yapılan atış notlarında değişiklik olması, hatalı kayıt girilmesi halinde resmi yazı ile Özel Güvenlik Daire Başkanlığına bilgi verecektir.

Düzenlenecek olan özel güvenlik sınavında gerek sınav esnasında gerekse sınavın akabinde herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için Birleştirilmiş Genelgenin Özel Güvenlik Temel ve Yenileme Eğitimi Yazılı ve Uygulama Sınavlarında Uyulacak Esaslar ve Sınav Talimatında belirtilen hususlar dikkatli şekilde okunarak ilgililerine gerekli şekilde tebliğ edilecektir.

Birleştirilmiş Genelgenin Özel Güvenlik Temel ve Yenileme Eğitimi Yazılı ve Uygulamalı Sınavlarında uyulacak esaslara ve sınav talimatında belirtilen hususlara uygun hareket etmeyen kursiyerlerin sınavı geçersiz sayılacak ve yapacakları itirazlar kabul edilmeyecektir.