1 Kasım tarihi ile İŞKUR vasıfsız binlerce işçi alımı yapıyor!

İŞKUR Kasım ayına girmemizle birlikte personel alım ilanlarını yayımlamaya tam gaz devam ediyor. İŞKUR açık iş ilanları sayfasında yer alan personel ilanlarını haberimizde belirttik. Vasıflı ve vasıfsız binlerce iş alımı için ilanlara bakmanız yeterli.

Giriş Tarihi 01 Kasım 2019, 10:49 Güncelleme 16 Kasım 2019, 17:45
1 Kasım tarihi ile İŞKUR vasıfsız binlerce işçi alımı yapıyor!

İÇİNDEKİLER

İŞKUR 1 Kasım personel alımı iş ilanları için vasıflı vasıfsız personel alımları başladı. 11 binden fazla personel alımının yapılacağı yeni hafta ilanlarından farklı meslek grubuna ilişkin birçok farklı iş ilanı bulunmakta olup bunlardan bazıları Temizlik Görevlisi, Satış Danışmanı / Uzmanı, Makineci (Dikiş), Garson (Servis Elemanı), Kasiyer, Ön Muhasebeci, Güvenlik Görevlisi gibi mesleklerdir.

TÜM İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR'DA EN FAZLA HANGİ MESLEKLER TERCİH EDİLİYOR?

En çok alım yapılacak olan ilk 10 meslek grubu arasında Beden İşçisi (Genel), Temizlik Görevlisi, Satış Danışmanı / Uzmanı, Makineci (Dikiş), Garson (Servis Elemanı), Kasiyer, Ön Muhasebeci , Güvenlik Görevlisi, Konfeksiyon İşçisi, Bulaşıkçı (Stevard) kadroları yer aldı.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

GÜNCEL İŞKUR VASIFLI VASIFSIZ İŞÇİ ALIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR 1 KASIM 2019 GÜNCEL İŞ İLANLARI

İŞKUR ÜZERİNDEN KADROLAR BAŞVURU ŞARTLARI

Farklı alanlarda istihdam edilecek olan adaylardan en az öğrenim şartını sağlama, ilgili kurumun çalıştığı ilde ikamet ediyor olma, ilgili belge ve sertifikalar sahip olma, istenilen deneyimi bulundurma, belirtilen yaş aralığında olma gibi özel şartlar ve genel alım şartlarını sağlama şeklinde bir başvuru şartı sunulabilmektedir. Bu noktada farklı meslek gruplarında farklı başvuru şartları yer almaktadır. Alımın yapılacağı meslek gruplarından bazıları ve kadrolar şunlardır.

11 binden fazla personel alımının yapılacağı yeni hafta ilanlarından farklı meslek grubuna ilişkin birçok farklı iş ilanı bulunmakta olup bunlardan bazıları Temizlik Görevlisi, Satış Danışmanı / Uzmanı, Makineci (Dikiş), Garson (Servis Elemanı), Kasiyer, Ön Muhasebeci, Güvenlik Görevlisi gibi mesleklerdir. Yeni haftada açılan ilanlarda yer alan mesleklere ise İŞKUR resmi internet sitesinden erişim sağlamak mümkündür. Başvurular İŞKUR üzerinden online olarak yapılmakta olup https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden 24 saat ilan sınırlaması yaparak ilgili ilanlara ulaşmak da mümkündür.