İŞKUR'dan 500 banka personeli alımı yapılacak! En az lise mezunu...

İŞKUR personel alımlarına tam gaz devam ediyor. Bu bağlamda QNB Finansbank için 500 personel alım ilanı açıklandı. Türkiye İş Kurumu iş ilanları sayfasında yayımlanan ilanlarda en az lise mezunu adaylar arasından 500 personel alımı yapılacağına yer verildi. Satış Temsilcisi kadrosunda istihdam etmek üzere yapılan personel alımında adaylar İstanbul 'da istihdam edilecek. İŞKUR kayıt işlemini kolayca yapabilmeniz için kurumun sunduğu 2 farklı kayıt seçeneği bulunuyor. Milyonlarca işçi ve işverenin kullandığı İŞKUR istihdam sistemine kayıt olmak için Türkiye genelindeki İŞKUR il ve ilçe bürolarına bireysel başvuruda bulunabilirsiniz. İşte İŞKUR güncel ve açık iş ilanları ve tüm detaylar

Giriş Tarihi 31 Ekim 2019, 11:36 Güncelleme 31 Ekim 2019, 11:40
İŞKUR’dan 500 banka personeli alımı yapılacak! En az lise mezunu...

İÇİNDEKİLER

QNB Finansbank İŞKUR'da bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilanda en az lise mezunu adaylar arasından 500 banka personeli alımı yapılacağına yer verildi. İlana başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları izlemesi ve başvurusunu internet üzerinden yapması gerekmektedir. https://esube.iskur.gov.tr'den açılan İŞKUR iş ilanı sayfasında iş arayan yazan kısımdan giriş yapın. Üyeliğiniz yoksa üye ol kısmından şifre alabilirsiniz.

İŞKUR İŞ İLANLARI VE HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR İLANI

Türkiye İş Kurumu iş ilanları sayfasında yayımlanan ilan şu şekilde;

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

"Satış ekibimizde çalışacak, sahada müşterileri ziyaret edecek ve satış yapacak SATIŞ TEMSİLCİLERİ aranıyor." başlığı ile yayımlanan duyuruda başvuru genel şartlarına şu şekilde yer verildi:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
En az lise mezunu olmak,
Diksiyonu düzgün olmak,
Bankacılık sektöründe kariyer yapmayı hedeflemek,
İkili ilişkilerde iyi olan,
31.10.2001 - 02.10.1984 tarihleri arasında doğan kişiler,

ADAYLARIN ÇALIŞACAĞI ADRES

QNB Finansbank tarafından İŞKUR 'da yayımlanan duyuruda adayların çalışma adresi şu şekilde verildi: ESKİBÜYÜKDERE CAD. YUNUS EMRE SOK. TOPÇU İŞ MERKEZİ NO:1 D:8 K:1 34418 4.LEVENT KAĞITHANE

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki adımları izlemesi ve başvurusunu internet üzerinden yapması gerekmektedir. https://esube.iskur.gov.tr'den açılan İŞKUR iş ilanı sayfasında iş arayan yazan kısımdan giriş yapın. Üyeliğiniz yoksa üye ol kısmından şifre alabilirsiniz. Ya da e devlet kısmından giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra bir menü karşınıza çıkacak. Bu ekranda İŞ İLANLARI yazan kısma tıklayın. Son olarak iş arama sayfası karşınıza çıkacak. İş arama sayfasında İŞYERİ UNVANI yazan kısma QNB Finansbank yazın ve ARA butonuna tıklayın.

İŞKUR Kayıt Nasıl Oluşturulur?

İŞKUR kayıt işlemini kolayca yapabilmeniz için kurumun sunduğu 2 farklı kayıt seçeneği bulunuyor. Milyonlarca işçi ve işverenin kullandığı İŞKUR istihdam sistemine kayıt olmak için Türkiye genelindeki İŞKUR il ve ilçe bürolarına bireysel başvuruda bulunabilirsiniz. İŞKUR bürolarına gitme vaktiniz bulunmuyor ya da daha kolay bir şekilde İŞKUR kaydınızı yaptırmak istiyorsanız İŞKUR "İnternet Şubesi" size yardımcı oluyor. İŞKUR online şubesini kullanarak da İŞKUR kayıt işlemlerinizi dakikalar içerisinde tamamlayabilirsiniz. Kayıt işlemleri için;

• İŞKUR resmi web adresi "iskur.gov.tr" adresini tarayıcınızda açın.

• İŞKUR web sitesinin üst menüsünün en sağında bulunan "İnternet Şubesi" seçeneğine tıklayın.

• Açılan İŞKUR E-Şube sayfasında "İş Arayan" ve "İşveren" şeklinde iki bölüm bulunmaktadır. İŞKUR kayıt işlemi için hangi pozisyonuna uygunsanız o bölümden işleminizi yapabilirsiniz.

İş Arayan İŞKUR kayıt işlemi için;

Türkiye' deki milyonlarca işsizden birisi olarak iş arayışında iseniz "İş Arayan" kısmındaki "Üye Ol" seçeneğine tıklamalısınız.
İŞKUR üyelik sayfasında açılan "Üyelik Sözleşmesi" maddelerini detaylıca okuduktan sonra onaylıyorsanız sözleşme altında bulunan "Onaylıyorum" seçeneğine tıklayın(Eğer "Onaylamıyorum" seçeneğine tıklarsanız, üyelik işlemi sona erer).
İŞKUR üyelik sözleşmesini onayladıktan sonraysa;
• Kimlik bilgilerinizi girin(T.C. kimlik numarası, ad, soyad, baba adı ve doğrum tarihi).
• Sayfadaki "Güvenlik Kontrolü" kısmındaki resimde bulunan sayıları "Güvenlik Kontrolü" yazısının yanındaki kutucuğa doğru ve eksiksiz olarak yazın.
• En altta bulunan uyarı yazısını da okuyarak, "İleri" seçeneğine tıklayın.
• Açılan sayfada adres bilgilerinizi girin(Ülke, il/ilçe, açık adres ve posta kodu).
• İletişim bilgilerinizi girin(ev telefonu, cep telefonu ve e-posta adresi).
• İŞKUR giriş işlemlerinde kullanmak üzere "Bir şifre seçin" kısmında kendi şifrenizi oluşturun.
• "Şifrenizi tekrar girin" kısmına belirlediğiniz şifreyi tekrar girin.
• "Güvenlik Sorusu" oluşturun ve "Yanıtınız" kısmına cevabınızı yazın(şifre hatırlatmada güvenlik amaçlı kullanılır).
• Son olarak en altta yer alan "Üyeliğimi Oluştur ve Devam Et" seçeneğine tıklayın.

Kaynak: kamubulteni.com