KPSS şartsız ve 60 KPSS ile personel alımı başvuru şartları! İşte DPB ve İŞKUR 7 belediye kamu personel ilanı

İŞKUR ve DPB üzerinden kamu personeli alım ilanları sürekli olarak açıklanıyor. Bu bağlamda İŞKUR ve DPB kamu personeli ilanları yoğun şekilde vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Bugün 7 belediye ilanı yayımlandı. 7 ilanda belediyelere en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. KPSS şartı olmadan ve 60 KPSS puanı ile yapılan personel alımlarında başvuru detayları haberimizde. İŞKUR ve DPB 'de yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir.

Giriş Tarihi 30 Ekim 2019, 08:56 Güncelleme 05 Kasım 2019, 09:18
KPSS şartsız ve 60 KPSS ile personel alımı başvuru şartları! İşte DPB ve İŞKUR 7 belediye kamu personel ilanı

İÇİNDEKİLER

7 belediye ilanı bugün yayımlandı. İŞKUR ve DPB 'de yayımlanan ilanlarda en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. Büro memuru, teknisyen, mühendis, işçi, itfaiye eri kadrolarına yapılan alımda detaylar haberimizde.

İŞKUR VE DPB İÇİN KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İŞKUR ve DPB 'de yayımlanan ilanlara başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

DPB KAMU İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

T.C. vatandaşı olmak.
Kamu haklarınından yoksun olmamak.
TCK 53 üncü maddesinde yer alan süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamış olmak.
Erkek adaylar için askerlik yapmış, tecilli ya da henüz askerlik çağına gelmemiş olmak.
Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu olmamak..
Güvenlik soruşturması sonucu olmak

İLANLAR

Yayımlanan 7 belediye ilanı şu şekilde;

Kaynak: kamubulteni