Özel Güvenlik sınav sonuçları için geri sayım! 84. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

84. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları heyecanla bekleniyor. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 84. Dönem Özel Güvenlik sınavına ait sorular ve cevaplar erişime açıldı. Bu gelişmelerin ardından adayların sonuçlar için heyecanlı bekleyişi arttı. Peki, 84. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Giriş Tarihi 28 Ekim 2019, 11:07 Güncelleme 28 Ekim 2019, 11:07
Özel Güvenlik sınav sonuçları için geri sayım! 84. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

İÇİNDEKİLER

84. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından 84. Dönem Özel Güvenlik sınavı 20 Ekim'de gerçekleştirildi. Sınava katılan adaylar, göreve başlama umuduyla gelecek müjdeli haberi bekliyor. Sonuçların açıklanacağı tarihi merak eden adaylar, internet üzerinden araştırmalarını sürdürüyor. Pek, 84. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte konu ile ilgili ayrıntılar...

84. DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAV SORULARI İÇİN TIKLAYIN

84. DÖNEM ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

84. Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları 8 Kasım 2019 tarihinde açıklanacak. Sonuçlar, Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'nın resmi internet adresi üzerinden erişime açılacak.

SINAV SONUCUNA İTİRAZ NE ZAMAN?

11-15 Kasım: Yazılı sınav sonucuna itiraz etme süresidir. Otomasyon projesi öğrenci uygulamasının aktif olması halinde Başkanlığın "www.egm.gov.tr/ozelguvenlik" web adresinde yer alan ve kullanıcıları otomasyon projesine yönlendirecek olan "Özel Güvenlik Personeli/Aday" uygulamasına adaylar tarafından itiraz kayıtlarının girileceği ve bahse konu uygulamanın aktif olmaması halinde İl Emniyet Müdürlüklerince ÖGNET'e itiraz kayıtlarının yapılacağı tarih aralığıdır.

Uygulamalı sınav puanları, en geç 03 Kasım 2019 tarihine kadar Özel Güvenlik Şube Müdürlükleri tarafından ÖGNET'e girilecektir. Uygulamalı sınav ile ilgili itirazlar İl Emniyet Müdürlükleri Özel Güvenlik Şube Müdürlükleri tarafından değerlendirilecektir.

Uygulamalı sınav atışları; aday, atış yolu ve görevli sayıları dikkate alınarak belirlenen günde bitirilecek ve aynı gün atış puanları o il için verilen günün sonuna kadar ÖGNET'e girilecektir. Atış puanı girilmeyen adaylar uygulamalı sınava katılmamış sayılacaktır. ÖGNET'e girişi yapılan atış notlarında değişiklik olması, hatalı kayıt girilmesi halinde resmi yazı ile Özel Güvenlik Daire Başkanlığına bilgi verecektir.

Düzenlenecek olan özel güvenlik sınavında gerek sınav esnasında gerekse sınavın akabinde herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için Birleştirilmiş Genelgenin Özel Güvenlik Temel ve Yenileme Eğitimi Yazılı ve Uygulama Sınavlarında Uyulacak Esaslar ve Sınav Talimatında belirtilen hususlar dikkatli şekilde okunarak ilgililerine gerekli şekilde tebliğ edilecektir.

Birleştirilmiş Genelgenin Özel Güvenlik Temel ve Yenileme Eğitimi Yazılı ve Uygulamalı Sınavlarında uyulacak esaslara ve sınav talimatında belirtilen hususlara uygun hareket etmeyen kursiyerlerin sınavı geçersiz sayılacak ve yapacakları itirazlar kabul edilmeyecektir.