ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonuçları için EGM tarih verdi!

ÖGG 84. Temel Eğitim ve 60. Yenileme Eğitimi Sınavı sonuçları heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Sınava katılan adaylar büyük bir heyecanla ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bağlı olan Özel Güvenlik Daire Başkanlığı sonuçlar için tarih paylaştı. İşte merak edilen bilgiler...

Giriş Tarihi 27 Ekim 2019, 17:19 Güncelleme 27 Ekim 2019, 17:19
ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonuçları için EGM tarih verdi!

İÇİNDEKİLER

20 Ekim 2019 Pazar günü gerçekleştirilen Özel Güvenlik 84. Temel Eğitim ve 60. Yenileme Eğitimi Sınavı sonuçları için heyecan sürüyor. Adaylar sınavın ardından yapılacak yapılacak açıklamaya odaklanmıştı. Bu kapsamda merakla araştırılan sorular arasında ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu yer alıyor. EGM tarafından merakla beklenen tarih açıklandı.

ÖGG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı olan Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Özel Güvenlik 84. Temel Eğitim ve 60. Yenileme Eğitimi Sınavı Sonuçları 08 Kasım 2019 tarihinde açıklanması beklenmektedir." ifadelerine yer verildi.

SONUÇLAR NEREDEN AÇIKLANACAK?

Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları "http://sinavsonuc.ozelguvenlik.pol.tr/" adresi üzerinden erişime açılacak. Sonuçları adaylar TC kimlik numaraları ile bu adres sorgulayabilecek.

SINAV SONUCUNA İTİRAZ NE ZAMAN?

11-15 Kasım: Yazılı sınav sonucuna itiraz etme süresidir. Otomasyon projesi öğrenci uygulamasının aktif olması halinde Başkanlığın "www.egm.gov.tr/ozelguvenlik" web adresinde yer alan ve kullanıcıları otomasyon projesine yönlendirecek olan "Özel Güvenlik Personeli/Aday" uygulamasına adaylar tarafından itiraz kayıtlarının girileceği ve bahse konu uygulamanın aktif olmaması halinde İl Emniyet Müdürlüklerince ÖGNET'e itiraz kayıtlarının yapılacağı tarih aralığıdır.