BİM, ŞOK ve Migros İŞKUR üzerinden personel alımı yapacak!

Türkiye İş Kurumu üzerinden açıklanan yeni iş ilanlarına göre Türkiye genelinde mağazaları bulunan, Migros, Şok Mağazaları ve Bim Mağazalarına tecrübe şartı olmadan kasiyer, reyon görevlisi, satış temsilcisi kadrolarında personel alımı yapılacak. ŞOK şubelerinde görevlendirmek üzere 14 ilde işçi alım yapılacak. İşte ŞOK güncel işçi alım ilanları... Her bir ilan altında başvuru ekranına ait linkler verildiği gibi, aynı zamanda tüm bu ilanları görüntüleyebileceğiniz ana sayfaya ait link haber içeriğinde belirtilmiştir.

Giriş Tarihi 22 Ekim 2019, 08:59 Güncelleme 29 Ekim 2019, 10:07
BİM, ŞOK ve Migros İŞKUR üzerinden personel alımı yapacak!

İÇİNDEKİLER

İŞKUR personel alımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu bağlamda Türkiye'nin en büyük marketleri olan ŞOK, BİM ve Migros için personel alımları yapılacak. Türkiyenin 81 il ve 900 ilçesinde toplamda 7 bin 280 mağazası bulunan her hafta aktüel ürünler satışı gerçekleştiren, BİM mağazalarının İŞKUR üzerinden açıkladığı çok sayıda iş ilanı bulunuyor. Buna göre 80 personel alımı gerçekleştirilecek.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

İŞKUR ŞOK PERSONEL ALIM İLANI

ŞOK Marketler Zincirinde görevlendirmek üzere personel alım ilanı İŞKUR'un resmi sitesinde yayımlandı. Aşağıdaki linke tıklayıp "İşyeri Ünvanı" kısmına ŞOK yazarak güncel ilanları görebilir, ardından İŞKUR üye bilgilerinizi girerek ilana başvuruda bulunabilirsiniz.

Diğer ilanlar için bir sonraki sayfaya geçiniz...

İŞKUR BİM PERSONEL ALIM İLANLARI

BİM Marketler Zincirinde görevlendirmek üzere personel alım ilanı İŞKUR'un resmi sitesinde yayımlandı. Aşağıdaki linke tıklayıp "İşyeri Ünvanı" kısmına BİM yazarak güncel ilanları görebilir, İŞKUR üye bilgilerinizi girerek ilanlara başvuruda bulunabilirsiniz.

Diğer İŞKUR BİM ilanlarını incelemek için bir sonraki sayfaya geçiniz...

Diğer İŞKUR BİM ilanlarını incelemek için bir sonraki sayfaya geçiniz...

MİGROS PERSONEL ALIMI;

Türkiye'nin toptan ve perakende satış alanında 1954 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve 1975 yılında Koç Grubunun satın aldığı Migros Ticaret A.Ş.'nin Türkiye genelinde olduğu kadar yurt dışında da 126'dan fazla mağazası bulunuyor. Toplamda 2.103 mağaza sayısına ulaşan Migros'un personel alımlarında da İŞKUR üzerinden çok sayıda ilan açıklanıyor.