18 Ekim İŞKUR açık iş ilanları! İŞKUR en az ilkokul mezunu kamu personeli alımı başvuru şartları nedir?

İŞKUR en az ilkokul mezunu personel ve memur alımlarına 18 Ekim itibari ile personel ve memur alımlarına tam gaz devam ediyor. Bu bağlamda yeni güncel iş ilanları yayımlandı. İŞKUR üzerinden Türkiye genelinde yer alan farklı kamu kurum ve kuruluşları bünyesine, en az ilkokul mezunu kamu personeli alımı yapılıyor. İşte İŞKUR üzerinden yayımlanan kamu ilanları ve kadroları... İŞKUR kayıt işlemlerinizi internet üzerinden yapmak istiyorsanız "iskur.gov.tr" adresindeki "İnternet Şubesi" ekranını kullanarak, güncel kaydınızı oluşturabilirsiniz. Eğer İŞKUR kaydınızı online olarak yapıyorsanız, kurumun sunduğu fırsatlardan etkin biçimde yararlanabilmek için vereceğinizin tüm bilgilerinizin doğru ve eksiksiz olmasına dikkat etmeniz çok önemlidir.

Giriş Tarihi 18 Ekim 2019, 09:07 Güncelleme 18 Ekim 2019, 09:07
18 Ekim İŞKUR açık iş ilanları! İŞKUR en az ilkokul mezunu kamu personeli alımı başvuru şartları nedir?

İÇİNDEKİLER

İŞKUR 18 Ekim tarihi itibari ile resmi internet sitesinde personel alımı için ilanlar yayımladı. İŞKUR en az ilkokul mezunu personel alımları için yoğun ilgi gösterildi. Garson (Servis Elemanı), Beden İşçisi (Temizlik), Şoför, Aşçı, Makineci, Akaryakıt Satış Elemanı gibi birçok alanda eleman alınacak. İŞKUR kayıt işlemlerinizi internet üzerinden yapmak istiyorsanız "iskur.gov.tr" adresindeki "İnternet Şubesi" ekranını kullanarak, güncel kaydınızı oluşturabilirsiniz. İŞKUR kaydınızı online olarak yapıyorsanız, kurumun sunduğu fırsatlardan etkin biçimde yararlanabilmek için vereceğinizin tüm bilgilerinizin doğru ve eksiksiz olmasına dikkat etmeniz çok önemlidir. İşte İŞKUR 18 Ekim ilkokul mezunu kamu personeli alımı başvuru şartları ve detaylar

TÜM İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

İŞKUR KAMU PERSONELİ ALIMI

Garson (Servis Elemanı)
2 Açık Pozisyon KIRŞEHİR 00005215968

Beden İşçisi (Temizlik)
1 Açık Pozisyon TOKAT 00005216280

Diğer İnşaat Boyacıları
10 Açık Pozisyon ŞIRNAK 00005216335

Beden İşçisi (Genel)

1 Açık Pozisyon İSTANBUL 00005216366

Şoför-Yük Taşıma

1 Açık Pozisyon ŞIRNAK 00005216474

Temizlik Görevlisi

1 Açık Pozisyon KIRŞEHİR 00005216507

Akaryakıt Satış Elemanı (Pompacı)

1 Açık Pozisyon ŞIRNAK 00005216524

Aşçı

1 Açık Pozisyon TOKAT 00005216956

Beden İşçisi (Genel)

3 Açık Pozisyon KOCAELİ 00005216972

Makineci (Dikiş)

1 Açık Pozisyon ŞIRNAK 00005217061

Sıvacı1 Açık Pozisyon NİĞDE 00005217201

Proses İşçisi

1 Açık Pozisyon KOCAELİ 00005217246

Beden İşçisi (Genel)

1 Açık Pozisyon ŞIRNAK 00005217267

Şoför-Yük Taşıma

2 Açık Pozisyon ŞIRNAK 00005217301

Beden İşçisi (Genel)
1 Açık Pozisyon NİĞDE 00005217670

İŞKUR'a Nasıl Kayıt Olunur?

İŞKUR kayıt işlemlerinizi internet üzerinden yapmak istiyorsanız "iskur.gov.tr" adresindeki "İnternet Şubesi" ekranını kullanarak, güncel kaydınızı oluşturabilirsiniz.

• Eğer İŞKUR kaydınızı online olarak yapıyorsanız, kurumun sunduğu fırsatlardan etkin biçimde yararlanabilmek için vereceğinizin tüm bilgilerinizin doğru ve eksiksiz olmasına dikkat etmeniz çok önemlidir. Bu şekilde aradığınız iş için açılan en uygun iş ilanına daha kolay şekilde ulaşabilir ve yaptığınız başvurularda işe giriş şansınızı arttırabilirsiniz.

Türkiye'nin her yerindeki yeni iş ilanlarının bulunduğu ve iş arayanlar ile işçi arayanları bir araya getiren kurum görevi gören İŞKUR'a kayıt işlemlerini internetten yapmak için;

• Öncelikle İŞKUR resmi sitesine (iskur.gov.tr) giriş yapmalısınız.

• İŞKUR resmi sitesinde üst menüde bulunan "İnternet Şubesi" butonuna tıklamalısınız.

• Açılan "esube.iskur.gov.tr" adresli İŞKUR İnternet Şubesi'nde kayıt işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz.

• Sayfada yer alan "İş Arayan" ve "İşveren" seçeneklerinden size uygun olanını seçmelisiniz.

İş arayanlar İŞKUR kayıt işlemleri için;

• İŞKUR kayıt işlemini iş ilanlarına ulaşmak amacı ile yapmak için sayfada bulunan "İş Arayanlar" kısmındaki "Üye Ol" butonuna tıklamalısınız.

• Karşınıza çıkan sayfada bulunan "Üyelik Sözleşmesi" kısmındaki tüm maddeleri dikkatlice okumalı ve daha sonra altında yer alan "Onaylıyorum"

butonuna tıklayarak, onay vermelisiniz. Eğer onaylamıyorsanız "Onaylamıyorum" butonuna tıklayın. (Buraya tıklarsanız üyelik sayfasından çıkarsınız).

• Üyelik sözleşmesini onayladıktan sonra açılan sayfada "T.C. kimlik numarası", "isim," soy isim", "baba adı" ve "doğum tarihi" şeklindeki kimlik

bilgilerinizi girmelisiniz.

• Altta bulunan güvenlik kontrolü kısmındaki resimde yazan sayıları "Güvenlik Kontrolü" karşısındaki boş kutucuğa yazmalısınız.

• En altta bulunan uyarıyı da okuduktan sonra sol yanında bulunan boş kutucuğa tıklayarak, işaretledikten sonra "İleri" butonuna tıklayarak, bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz.

• Daha sonraki aşamada ise "Adres Bilgileri" ile tercih ettiğiniz "İletişim Bilgileri" kısımlarını doldurmalısınız. En son olarak sayfanın altında İŞKUR üyeliğiniz için özel bir şifre oluşturmalısınız.

• Şifrenizi tekrar girdikten sonra kendinize bir "Güvenlik Sorusu" oluşturup, altındaki "Yanıtınız" karşısındaki kutucuğa da yanıtını yazmalısınız.

• Son olarak en altta bulunan "Üyeliği Oluştur ve Devam Et butonuna tıklayarak İŞKUR kayıt işlemini tamamlayabilirsiniz.
İşveren İŞKUR kayıt işlemleri için;

İŞKUR kayıt işlemini iş ilanlarına ulaşmak amacı ile yapmak için sayfada bulunan "İşveren" kısmındaki "Üye Ol" butonuna tıklamalısınız.

• Açılan sayfada "Tüzel Kişi Bilgileri" kısmını eksiksiz şekilde doldurmalısınız.

• SGK Numarası-Aracı Kodu bilgilerini girdikten sonra karşısındaki "SGK Sicil Numaramı Doğrula" butonuna tıklamalısınız.

• Şirket unvanını girmelisiniz.

• Vergi no (şirketler için zorunlu), "Vergi Kimlik Numarası" bilgilerini girin.

• Ana Faaliyet Grubu bilgisini, listeden seçin.

• Alt Faaliyet Grubu bilgisini, listeden seçin.

• "Kamu" ve "Özel" şeklinde "Yasal Durumu" seçin.

• Kuruluş Tarihini girin.

• Adres ve İletişim Bilgileri kısmını eksiksiz ve doğru şekilde doldurun.

• En altta bulunan "İleri" butonuna tıklayarak, açılan sayfada tüzel kişilik hesap şifre işlemlerini de gerçekleştirdikten sonra İŞKUR kayıt işlemlerini tamamlayabilirsiniz. İşverenler ve iş arayanlar İŞKUR kayıt işlemlerini bu şekilde hızlı ve kolay şekilde tamamlayabiliyor. Bu şekilde İŞKUR'un Türkiye genelinde sağladığı iş olanaklarından etkin biçimde faydalanabiliyor.