İŞKUR 2.094 personel alımı yapacak! İşte kadrolar

esube.iskur.gov.tr: Türkiye iş Kurumu tarafından çeşitli kurumsal firmalara 727 Ön Muhasebeci, 715 Reyon Görevlisi ve 652 Satış Temsilcisi olmak üzere toplamda 2 bin 094 personel alımı yapılacak! Başvurular İŞKUR e-şube üzerinden yapılacak olup, belirtilen ilanlara en az ilköğretim, lise ve önlisans mezunu adaylar başvuruda bulunabilecek.

Giriş Tarihi 14 Ekim 2019, 09:07 Güncelleme 21 Ekim 2019, 13:33
İŞKUR 2.094 personel alımı yapacak! İşte kadrolar

İÇİNDEKİLER

esube.iskur.gov.tr: İŞKUR üzerinden personel alımları hızla devam ediyor. İŞKUR ilanları ile reyon görevlisi, ön muhasebeci ve satış temsilcisi toplam 2.094 personel alımı yapılacak. Bu bağlamda 659 firma ön muhasebeci, 88 firma reyon görevlisi ve 81 firma satış temsilci/danışmanı ilanı yayınladı. Yayınlanan bu ilanlara göre 727 Ön Muhasebeci, 715 Reyon Görevlisi ve 652 Satış Temsilcisi alımı yapılacak.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

İŞKUR SATIŞ TEMSİLCİSİ İLANLARI

İŞKUR ÖN MUHASEBECİ İLANLARI

İŞKUR REYON GÖREVLİSİ İLANLARI

İŞKUR Nedir?

İŞKUR, 2000 yılında kapatılan İş ve İşçi Bulma Kurumu yerine 2003 yılına kadar süren yasal düzenlemelerin ardından kurulmuş bir istihdam kurumudur. Faaliyet süresi boyunca Türkiye'de milyonlarca istihdamı sağlayan İŞKUR, istihdam en önemli kurumlardan birisi haline gelmiştir. İş arayan milyonlarca işçi ile işçi arayışında olan işvereni bir araya getiren İŞKUR, özellikle işçi ve işveren arasındaki iş ilanlarının birbirleriyle uyumluluğuna göre oluşturulmasını sağlıyor. Yani milyonlarca iş arayan vatandaş, İŞKUR'da mesleğine ve eğitim niteliğine göre uygun olan iş ilanlarına kolayca ulaşabiliyor. Bu şekilde kolay ve güvenilir istihdam imkanı sunan kurumun tüm istihdam olanaklarından yararlanmak içinse yapmanız gereken İŞKUR kayıt işlemini oluşturarak, açık iş ilanlarını güncel olarak takip etmek olacaktır.