İŞKUR 1.972 Temizlik personeli alımı başvurunu açıkladı

İŞKUR personel alımlarına hızla devam ediyor. Bu bağlamda 1.972 temizlik personeli alımı yapılacak. Özellikle Bozok üniversitesi sağlık kültür ve spor daire başkanlığı, Yıldız teknik üniversitesi, İstanbul teknik üniversitesi ve Samsun üniversitesi olmak üzere 4 kamu kurumu toplamda 77 temizlik personeli alımı yapılacaktır. İŞKUR'un resmi internet sayfasında 11 Ekim 2019 tarihinde güncel iş ilanları yayınlandı.

Giriş Tarihi 11 Ekim 2019, 10:29 Güncelleme 20 Ekim 2019, 09:39
İŞKUR 1.972 Temizlik personeli alımı başvurunu açıkladı

İÇİNDEKİLER

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden özel sektör ve kamu kurumları bünyesine en az ilkokul mezunu 1.972 kişilik temizlik görevlisi alımı için başvurular kabul ediliyor. Başvuru şartları ve İŞKUR'a kayıt sayfası haberimizde… İŞKUR kayıt işlemini kolayca yapabilmeniz için kurumun sunduğu 2 farklı kayıt seçeneği bulunuyor.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

TEMİZLİK PERSONELİ ALAN KAMU KURUMLARI

Bozok üniversitesi sağlık kültür ve spor daire başkanlığı, Yıldız teknik üniversitesi, İstanbul teknik üniversitesi ve Samsun üniversitesi olmak üzere 4 kamu kurumu toplamda 77 temizlik personeli alımı yapılacaktır.

TÜM İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR Kayıt Nasıl Oluşturulur?

İŞKUR kayıt işlemini kolayca yapabilmeniz için kurumun sunduğu 2 farklı kayıt seçeneği bulunuyor. Milyonlarca işçi ve işverenin kullandığı İŞKUR istihdam sistemine kayıt olmak için Türkiye genelindeki İŞKUR il ve ilçe bürolarına bireysel başvuruda bulunabilirsiniz. İŞKUR bürolarına gitme vaktiniz bulunmuyor ya da daha kolay bir şekilde İŞKUR kaydınızı yaptırmak istiyorsanız İŞKUR "İnternet Şubesi" size yardımcı oluyor. İŞKUR online şubesini kullanarak da İŞKUR kayıt işlemlerinizi dakikalar içerisinde tamamlayabilirsiniz. Kayıt işlemleri için;

• İŞKUR resmi web adresi "iskur.gov.tr" adresini tarayıcınızda açın.

• İŞKUR web sitesinin üst menüsünün en sağında bulunan "İnternet Şubesi" seçeneğine tıklayın.