BİM 20 ilde ŞOK 16 ilde İŞKUR üzerinden personel alacak! İŞKUR BİM ve ŞOK personel alım başvuru şartları nedir?

İŞKUR üzerinden yayımlanan BİM personel alımı ilanları iş arayışı olan vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. 81 ilde şubesi bulunan BİM'e hangi illerde alım yapılacağı merak edilirken yayımlanan ilanlarda adaylar için başvuru hakkında detaylar paylaşıldı. BİM'de çalışmak isteyen vatandaşlar şimdi BİM personel alımı ilanları hakkında detayları araştırıyor. İşte BİM işçi alımı ilanı hakkında merak edilenler... ŞOK Marketler Zincirinde görevlendirmek üzere personel alım ilanı İŞKUR'un resmi sitesinde yayımlandı. BİM 20 ilde ŞOK 16 ilde personel alımı yapacak! İŞKUR BİM ve ŞOK personel alım başvuru şartları nedir?

Giriş Tarihi 03 Ekim 2019, 09:11 Güncelleme 06 Ekim 2019, 15:59
BİM 20 ilde ŞOK 16 ilde İŞKUR üzerinden personel alacak! İŞKUR BİM ve ŞOK personel alım başvuru şartları nedir?

İÇİNDEKİLER

İŞKUR personel alımlarına tüm hızı ile devam ediyor. Bu bağlamda Türkiye'nin en büyük marketleri arasında yer alan ŞOK ve BİM'e Türkiye genelinde personel alımı yapılacak. Personel alımları tecrübeli ve tecrübesiz olarak yapılacak. Bu bağlamda BİM ve ŞOK şubelerinde görev almak isteyenler özellikle İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanları yakından takip ediyor. Son olarak İŞKUR'un resmi sitesinde 20 ilde alım yapılacak ilanlar yayımlandı. İşte ilanlara dair bilgiler... İnternet üzerinden İŞKUR'a üye olmak istemiyorsanız, bulunduğunuz şehirdeki en yakın İŞKUR İl Müdürlüğüne eğitim durumunuzu gösterir bir belge ile kayıt için başvuruda bulunmanız da seçenekler arasındadır.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

BİM PERSONEL ALIM İLANLARI

BİM Marketler Zincirinde görevlendirmek üzere personel alım ilanı İŞKUR'un resmi sitesinde yayımlandı. Aşağıdaki linke tıklayıp "İşyeri Ünvanı" kısmına BİM yazarak güncel ilanları görebilir, İŞKUR üye bilgilerinizi girerek ilanlara başvuruda bulunabilirsiniz.

İŞKUR GÜNCEL İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR İLAN SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

BİM AÇIK İŞ POZİSYONLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BİM BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

Diğer İŞKUR BİM ilanlarını incelemek için bir sonraki sayfaya geçiniz...

Diğer İŞKUR BİM ilanlarını incelemek için bir sonraki sayfaya geçiniz...

ŞOK PERSONEL ALIM İLANI

ŞOK Marketler Zincirinde görevlendirmek üzere personel alım ilanı İŞKUR'un resmi sitesinde yayımlandı. Aşağıdaki linke tıklayıp "İşyeri Ünvanı" kısmına ŞOK yazarak güncel ilanları görebilir, ardından İŞKUR üye bilgilerinizi girerek ilana başvuruda bulunabilirsiniz.

Diğer ilanlar için bir sonraki sayfaya geçiniz...

İŞKUR BAŞVURU ŞEKLİ

Başvuru yapmak istediğiniz ilan için en yakın İŞKUR il ilçe şube müdürlüklerine şahsen giderek veya aşağıda bulunan link alanını tıklayarak online olarak anında kayıt yaptırabilirsiniz.

Yayınlanan iş ilanları içerisinde eski hükümlü ve engelli personel alımı yapan kurumlarda vardır. Engelli veya eski hükümlü arayan özel kurumların ilanlarını filtreleyebilmek için İŞKUR'un ana sayfasından açık işler bölümüne girip, açılan sayfadan durumunu bildirir seçeneğini işaretlemeniz ve sonrasında ara butonuna tıklamanız gerekmektedir. Bu şekli ile Türkiye genelinde engelli veya eski hükümlü arayan özel ve kamu kurumlarının iş ilanlarını görüntüleyebilirsiniz (filtreleyebiliniz)

İŞKUR'A NASIL KAYIT OLUNUR?

İŞKUR kayıt işlemlerinizi internet üzerinden yapmak istiyorsanız "iskur.gov.tr" adresindeki "İnternet Şubesi" ekranını kullanarak, güncel kaydınızı oluşturabilirsiniz.

Eğer İŞKUR kaydınızı online olarak yapıyorsanız, kurumun sunduğu fırsatlardan etkin biçimde yararlanabilmek için vereceğinizin tüm bilgilerinizin doğru ve eksiksiz olmasına dikkat etmeniz çok önemlidir. Bu şekilde aradığınız iş için açılan en uygun iş ilanına daha kolay şekilde ulaşabilir ve yaptığınız başvurularda işe giriş şansınızı arttırabilirsiniz.

Türkiye'nin her yerindeki yeni iş ilanlarının bulunduğu ve iş arayanlar ile işçi arayanları bir araya getiren kurum görevi gören İŞKUR'a kayıt işlemlerini internetten yapmak için; Öncelikle İŞKUR resmi sitesine (iskur.gov.tr) giriş yapmalısınız. İŞKUR resmi sitesinde üst menüde bulunan "İnternet Şubesi" butonuna tıklamalısınız. Açılan "esube.iskur.gov.tr" adresli İŞKUR İnternet Şubesi'nde kayıt işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz.
Sayfada yer alan "İş Arayan" ve "İşveren" seçeneklerinden size uygun olanını seçmelisiniz.

İŞKUR

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (kısaca İŞKUR), Türkiye'de istihdamın korunmasına, geliştirilmesine, yaygınlaştırılmasına ve işsizliğin önlenmesi faaliyetlerine yardımcı olmak ve işsizlik sigortası hizmetlerini yürütmek üzere kurulmuş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ilgili kuruluşu olup, özel hukuk hükümlerine tâbi, tüzel kişiliği haiz, idarî ve malî bakımdan özerk bir kamu kuruluşudur.