İŞKUR 1 hafta içinde vasıflı vasıfsız işçi alacak!

Türkiye İş Kurumu tarafından bugün yayınlanan alım ilanlarında göre Türkiye genelinde toplamda 10 bin 79 vasıflı ve vasıfsız olarak daimi işçi alımı yapacak. Bu yayınlanan işçi alım ilanları en az okuryazar, ilkokul, ilk ve ortaöğretim mezunu adaylarına göre belirlenmiş olup, başvurular İŞKUR'un resmi web sayfası üzerinden online yapılacaktır.

Giriş Tarihi 20 Eylül 2019, 09:31 Güncelleme 29 Eylül 2019, 15:25
İŞKUR 1 hafta içinde vasıflı vasıfsız işçi alacak!

İÇİNDEKİLER

İŞKUR ilkokul mezunu personel alımları için startı verdi. Bu anlamda 1 hafta içinde vasıflı vasıfsız işçi alımı yapılacak. İş arıyor ancak ülke genelindeki milyonlarca işsiz gibi iş bulmakta zorlanıyorsanız, İŞKUR'a kaydolarak, mesleğinize ve eğitim durumunuza uygun işi kolayca bulabilirsiniz. İŞKUR kayıt işlemlerinizi İŞKUR bürolarına gitmeden yapmak istiyorsanız kurumun internet şubesini kullanabilirsiniz.

İŞKUR YENİ AÇIK İŞ İLANLARI

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

1 – 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak,

2 – Kamu haklarından mahrum olmamak,

3 – İŞKUR'a kayıtlı olmak, (İŞKUR'a kayıtlı olamayan adaylar için ilan altında kayıt nasıl yapılır bilgilendirmemizden faydalanabilirler)

4 – Affa uğramış olsa bile devlet güvenliği aleyhine karşı suç işlememiş olmak,

5 – Herhangi bir kurumdan emekli olmamak veya emekli olmaya hak kazanmamış olmak,

6 – 18 yaşını doldurmuş olmak.

7 – İstenilen mezuniyet belgesini ibraz edebilmek.