En az ilköğretim mezunu güvenlik görevlisi alım heyecanı

İstihdam seferberliğine son hız destek veren Türkiye İş Kurumu üzerinden yayınlanan ilanlar ile binlerce özel güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. Türkiye genelindeki pek çok kuruma ilköğretim mezunu olmak şartıyla güvenlik görevlisi alınacak. Sizde haber detayında yer alan güvenlik görevlisi alımları linkine tıklayarak, kendinize uygun alanda İŞKUR başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Giriş Tarihi 18 Eylül 2019, 09:14 Güncelleme 27 Eylül 2019, 12:09
En az ilköğretim mezunu güvenlik görevlisi alım heyecanı

İÇİNDEKİLER

İŞKUR personel alım ilanlarına tüm hızıyla devam ederken yeni iş ilanları gelmeye devam ediyor. Bu bağlamda İŞKUR en az ilköğretim mezunu güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirilecek. Güncel yayınlanan ilanda en az ilköğretim mezunu olmak koşulu ile silahlı/silahsız 2 bin güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirileceği duyuruldu. Vardiyalı çalışmaya müsait olan adaylar güvenlik görevlisi alımı için başvuruda bulunabilir.

İŞKUR GÜVENLİK GÖREVLİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Güvenlik görevlisi olmak isteyenler için İŞKUR üzerinden başvurularını yapabilirler. Size uygun olan il ve şartları tamamlıyorsanız İŞKUR sistemine kayıt olarak başvuru yapabilirsiniz.

İŞKUR GÜVENLİK GÖREVLİSİ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR BAŞVURU EKRANI

İŞKUR üzerinden yayınlanan güvenlik görevlisi alım ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR il müdürlüklerinden ya da İŞKUR internet sitesi üzerinden ilgili pozisyonlara başvuru yapabilmektedir. İlana ulaşmak ve başvuru yapmak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048 adresinde ilanlara erişim sağlayabilir ve başvuru yapabilirsiniz.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

İş arayan pek çok kişinin gözü İŞKUR'a döndü. Kurum'dan yayınlanan ilan ile 2 bin güvenlik görevlisi alınacak. Başvuru şartları şu şekilde açıklandı; Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak 18 yaşından büyük olmak 21 yaşından büyük olmak Kamu haklarından mahrum olmamak En az ilköğretim mezunu olmak Kamera sistemleri konusunda tecrübe sahibi olmak Görevine engel sağlık sorunu bulunmamak Askerlik ile ilişkisi bulunmamak Vardiyalı çalışmaya müsait olmak İletişim konusunda yetenekli olmak

İşçi İŞKUR Kaydı Nasıl Yapılır?

İş arıyor ancak ülke genelindeki milyonlarca işsiz gibi iş bulmakta zorlanıyorsanız, İŞKUR'a kaydolarak, mesleğinize ve eğitim durumunuza uygun işi kolayca bulabilirsiniz. İŞKUR kayıt işlemlerinizi İŞKUR bürolarına gitmeden yapmak istiyorsanız kurumun internet şubesini kullanabilirsiniz. Kayıt işlemleri için;

  • İŞKUR resmi web adresi "iskur.gov.tr" adresine giriş yapın.
  • Sitede bulunan üst menüde "İnternet Şubesi" seçeneğine tıklayın.
  • Açılan İŞKUR E-Şubesinde kayıt işleminize devam etmek için sol kısımda bulunan "İş Arayan" altındaki "Üye Ol" seçeneğine tıklayın.
  • İŞKUR iş arayan üyelik sayfasına girdiğinizde karşınızda çıkan "Üyelik Sözleşmesi" detaylarını dikkatlice okuyun ve daha sonra onay veriyorsanız altta bulunan "Onaylıyorum" seçeneğine tıklayın. Eğer onay vermiyorsanız "Onaylamıyorum" seçeneğine tıklayabilirsiniz(Üyelik sözleşmesini onaylamazsanız, kayıt işlemine devam edemezsiniz).