İŞKUR temizlik, büro ve beden işçisi alımı yapacak

28 Ağustos 2019 başlangıcı itibari ile İŞKUR üzerinden personel alımları hız kesmeden devam ediyor. Bu bağlamda bugün yayınlanan ilanlarda 2437 kayıt çıkıyor. İŞKUR üzerinden alım yapılacak kadrolar ise işçiden avukata, muhasebeciden büro işçisine kadar farklı 53 kadrolara alım yapılacaktır. Buna göre her kadro için adaylardan farklı başvuru şartlarını sağlaması istenmektedir.

Giriş Tarihi 28 Ağustos 2019, 09:00 Güncelleme 10 Eylül 2019, 15:09
İŞKUR temizlik, büro ve beden işçisi alımı yapacak

İÇİNDEKİLER

Buna göre adayların başvuru yapabileceği kadrolar şu şekildedir. İlgili kadrolara başvurular için adaylardan en az ilköğretim şartını sağlama, ilana göre değişmekle birlikte ilgili meslekte istenilen sertifikalara sahip olma, ilanın yayınlandığı yerde ikamet ediyor olma şartını sağlama, ilgili alanda en az tecrübe şartını sağlama, ilana göre değişmekle birlikte ilgili yaş aralığında yer alma gibi özel şartların yanında genel alım şartlarını sağlaması da istenmektedir.

İŞKUR BAŞVURU ŞARTLARI

İlgili kadrolara başvurular için adaylardan en az ilköğretim şartını sağlama, ilana göre değişmekle birlikte ilgili meslekte istenilen sertifikalara sahip olma, ilanın yayınlandığı yerde ikamet ediyor olma şartını sağlama, ilgili alanda en az tecrübe şartını sağlama, ilana göre değişmekle birlikte ilgili yaş aralığında yer alma gibi özel şartların yanında genel alım şartlarını sağlaması da istenmektedir.

Türk vatandaşı olmak,
Firmaların talep ettiği yaş aralığında bulunmak,
Güvenlik görevlisi sertifikası, silah taşıma sertifikası gibi ilana göre değişen sertifikalara sahip olmak,
Erkek adaylar için askerlik ile ilgisi olmamak,
Talep edilen eğitim şartını sağlamak,
İlgili ilanın geçtiği yerde ikamet etme şartını sağlamak,
Pozisyonlarda talep ediliyor ise en az eğitim şartını sağlamak,
Kamu haklarından mahrum olmamak,
Güvenlik soruşturması temiz çıkmak şartlarını sağlaması istenmektedir.

İŞKUR AÇIK İŞ İLANLARI