Jandarma asayiş komando uzman erbaş alımı ne zaman?

Jandarma personel alımlarıyla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Bu bağlamda Jandarma uzman erbaş alımı başvuruları kurumun resmi internet sitesi üzerinden alınıyor. Açılan son ilanda başvurular 19 Mart ve 4 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi.

Giriş Tarihi 27 Ağustos 2019, 09:14 Güncelleme 10 Eylül 2019, 10:42
Jandarma asayiş komando uzman erbaş alımı ne zaman?

İÇİNDEKİLER

Jandarma personel temin sayfası: 2019 Jandarma uzman onbaşı, uzman çavuş ve subay alımı başvuru şartları! Jandarma uzman erbaş alımı başvuruları kurumun resmi internet sitesi üzerinden alınıyor. Açılan son ilanda başvurular 19 Mart ve 4 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi. Şu anda güncel başvuru bulunmuyor. Haberimiz içerisinden güncel açıklamaları takip edebilirsiniz.

JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI NE ZAMAN?

Jandarma uzman erbaş alımı başvuruları kurumun resmi internet sitesi üzerinden alınıyor. Açılan son ilanda başvurular 19 Mart ve 4 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi. 3. grup çağrısının herhangi bir değişiklik olmaması halinde eylül ayına doğru yapılması bekleniyor. Haberimiz içerisinden güncel açıklamaları takip edebilirsiniz.

Kurum tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Jandarma Genel Komutanlığının sözleşmeli uzman erbaş ihtiyacını karşılamak amacıyla 19 Mart-04 Nisan 2019 tarihleri arasında internet üzerinden ön başvurular alınmış ve Sınavlara çağrılan 40.000 adayın sınavları 06-31 Mayıs 2019 tarihleri arasında icra edilmiştir.

Sınavlar sonrasında; Jandarma Genel Komutanlığının personel temin yetiştirme planları ve artan uzman erbaş ihtiyacı doğrultusunda başvuru kılavuzunda belirtilen esaslar dâhilinde sınava çağrılmayan adayların tamamının, müteakip dönemde yapılacak sınavlara çağrılması planlanmıştır. Eğitim süresi, eğitim birliklerinin ve sınav alanlarının kapasitesi doğrultusunda belirlenecek sınav takvimleri https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris adresinde yayımlanacaktır. Adayların herhangi bir hak kaybına uğramamaları maksadıyla sınavlar ile ilgili güncel duyurular ile sınav çağrılarını https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris adresinden takip etmeleri gerekmektedir.

JANDARMA UZMAN ERBAŞ 3. GRUP NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 3. grup çağrısı bekleniyor. 2. grup aşaması Temmuz ayında sona ermişti. Şimdi 3. grup aşaması bekleniyor. 3. grup aşamasının ne zamana açıklanacağı henüz belli olmasa da ağustos ayı içerisinde duyuru yapılacağı biliniyor. Konu ile ilgili resmi açıklama geldiğinde haberimizin içeriğinde yer alacak.