İŞKUR 18 şehirde KPSS şartsız bekçi alımı yapılacak!

Özel sektörde bekçilik yapacak olan adaylar için her bir iş ilanı içerisinde farklı olarak başvuru şartı belirlenmiştir. Başvurular İŞKUR şubelerinden veya şubelere gitmeden aşağıda belirtilen linki kullanarak online olarak yapılacaktır. Peki bekçi alımı genel başvuru şartları nelerdir? Hangi illerde bekçi alımı yapılacaktır?

Giriş Tarihi 23 Ağustos 2019, 08:58 Güncelleme 25 Ağustos 2019, 16:01
İŞKUR 18 şehirde KPSS şartsız bekçi alımı yapılacak!

İÇİNDEKİLER

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) özel sektörde istihdam edilmek üzere en az ilkokul, orta ve lise mezunu düzeylerinden bekçi alımı yapacaktır. Bekçi alımı başvuruları başlamış olup 2019 yılı Ağustos ayının sonuna kadar devam etmektedir. Lakin her bir iş ilanı son başvuru tarihi farklıdır. Başvurular en yakın İŞKUR şube il ilçe müdürlüklerinden şahsen ya da aşağıda belirtilen link üzerinden Online olarak yapılabilmektedir.

BEKÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Türk vatandaşı olmak, adli sicil kaydı bulunmamak, İŞKUR'a kayıtlı olmak, 18 yaşını doldurmak, affa uğramış olsa bile terör bağlantılı suçlara bulaşmamış olmak, emekli olmamak veya emekli olmaya hak kazanmamış olmak,

BAŞVURU ŞEKLİ

Bekçi alımı başvuruları başlamış olup 2019 yılı Ağustos ayının sonuna kadar devam etmektedir. Lakin her bir iş ilanı son başvuru tarihi farklıdır. Başvurular en yakın İŞKUR şube il ilçe müdürlüklerinden şahsen ya da aşağıda belirtilen link üzerinden Online olarak yapılabilmektedir.

HANGİ İLLERDE BEKÇİ ALIMI YAPILACAK

Denizli Osmaniye Eskişehir Ankara Manisa Bilecik Erzurum Adana-Antalya Kırşehir Gaziantep Bursa-Kayseri Yozgat İstanbul Tekirdağ Mersin İzmir

Bekçi alımı yapan özel sektör firmaların iş ilanları için belirtilen linkin üzerini tıklayınız

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2164

İl Özel İdaresi KPSS Şartsız Bekçi Alımı İlanını Yayımladı

İl Özel İdaresi bünyesinde görevlendirilmek üzere kamu hizmeti olarak bekçi alımı, kamu personeli alımı yapılacağı ilan edildi.

Unvan ve Kontenjan

Siirt İl Özel İdaresi bünyesinde gerçekleştirilmesi planlanan kamu personel alımı için verilen unvan ve kontenjan bilgilerine göre, Bekçi unvanı ile 1 kişilik olarak açılan kontenjana personel alımı yapılacağı ilan edildi.

Başvuru Şartları

Siirt İl Özel İdaresi Kamu Personeli Bekçi alımı için başvuru yapmak isteyen adayların; belgelendirmek kaydı ile en az 19 yıl Köy Koruyucusu olarak çalışmış olması, 40 yaşını aşmamış olması, herhangi bir sigorta kurumundan emekli olmaması ve son 6 ay içerisinde Siirt ili sınırlarında ikamet ediyor olması şartı aranmaktadır.

Başvuru yapacak olan adayların en geç 23.8.2019 tarihi mesai bitimine kadar özel idare birimine şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.