İŞKUR açık iş ilanları! İŞKUR SGK, Üniversite, MEB, EGM, TÜBİTAK ve Belediyelere memur ve personel alıyor!

İŞKUR SGK, Üniversite, MEB, EGM, TÜBİTAK ve Belediyelere memur ve personel alıyor! İŞKUR açık iş ilanları. İŞKUR haftanın kamu ilanları yayımlandı. Yayımlanmış olan ilanlara göre farklı kamu kurumları ve kuruluşları memur ve personel kadrolarına alım yapıyor. Başvuru yapacak adaylar başvurularına bugün yani 19 Ağustos 2019 tarihi itibari ile başlayabilirler. Başvurular için adaylara 4 günlük süre verilmiş olup adaylar en geç 23 Ağustos 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yapılacak. İlgili bağlantıya tıklanılığında açılacak ekranda İşyeri Türü kkısmını Kamu olarak seçtiğinizde ilgili kamu personeli alım ilanının tamamına ulaşmış olacaksınız.

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2019, 09:08 Güncelleme 21 Ağustos 2019, 09:08
İŞKUR açık iş ilanları! İŞKUR SGK, Üniversite, MEB, EGM, TÜBİTAK ve Belediyelere memur ve personel alıyor!

İÇİNDEKİLER

İŞKUR üzerinden yeni ilanlar yayınlandı. Yayınlanan ilanlara göre kamuya ve farklı kurumlara yeni memur ve personel alımı yapılacak. Bahsedilen ilanlar farklı kurumlar tarafından yayımlanarak çok sayıda personel kadrosu için alım yapılacağı belirtildi. Takvim.Com.Tr olarak sizlere bu haberimizde alım yapılacak kurum ve kadro detayları hakkında detayları aktaracağız. Başvuru meydana getirecek adaylar başvurularına bugün doğrusu 19 Ağustos 2019 tarihi itibari ile başlayabilirler. Başvurular için adaylara 4 gün süre verilmiş olup adaylar en geç 23 Ağustos 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İŞKUR ilanlarına başvurmak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx linkinden arama filtresi seçerek iş ilanlarına ulaşmak mümkündür.

SGK ESKİŞEHİR SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ: Engelli 2 Bulaşıkçı ve 2 Temizli görevlisi, Normal olarak 2 Aşçı

SGK KONYA İL MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Aşçı, 2 Telefon Santral Operatörü, 1 Engelli Temizlk Görevlisi,

DOĞANŞEHİR ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU İKTİSADİ İŞLETME: 1 Büro Memuru ( Genel ), 3 Temizlik Görevlisi

TÜBİTAK: 5 Güvenlik Görevlisi ( Silahlı )

MERSİN SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ: 2 Engelli Aşçı, 1 Elektrik Teknisyeni

BEYŞEHİR ÖĞRETMEN EVİ MÜDÜRLÜĞÜ: 22 Yemekhane Servis İşçisi

KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Büro Memuru

BİTLİS İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ: 4 Büro İşçisi

CİMİTEKKE BELEDİYE BAŞKANLIĞI: 1 Bilgi İşlem Destek Elemanı

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İŞKUR FAALİYETLERİ: 2 Büro İşçisi

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Temizlik Görevlisi

İŞKUR PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara başvuru yapacak adaylardan, 18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına egel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Engelli adaylar, Eski Hükümlü ve TMY kapsamdaki adaylar için durumlarını gösterir belgeye sahip olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile bağlantısı olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, En Az İlköğretim Mezunu Olmak gibi nitelikleri taşıyan adaylar İŞKUR üzerindeki ilanlara başvuru yapabilirler.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına bugün yani 19 Ağustos 2019 tarihi itibari ile başlayabilirler. Başvurular için adaylara 4 günlük süre verilmiş olup adaylar en geç 23 Ağustos 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yapılacak. İlgili bağlantıya tıklanılığında açılacak ekranda İşyeri Türü kkısmını Kamu olarak seçtiğinizde ilgili kamu personeli alım ilanının tamamına ulaşmış olacaksınız.

İŞKUR İLAN SAYFASI SORGULAMA

İŞKUR E-Şube üzerinden ya da https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx bağlantı adresine tıklayarak ilanlarınız görebilirsiniz. İŞKUR sadece bir ile hizmet vermediği için iş arama işleminizi hızlıca yapabilmeniz için açılan sayfada çalışma yeri, ülke, il, ilçe, ilan tarihi, işyeri ünvanı, meslek, öğrenim durumu, işyeri türü ve anahtar kelime yazmanız istenir.

Kendinize uygun şartlarla sayfayı doldurduktan sonra sağ alt kısımda bulunan 'ara' butonuna basmalısınız. Sayfanın alt kısmında iş ilanları listelenir bu listede iş ilanı başlığı, kaç pozisyonun açık olduğu, iş adresi ve hangi tarihte ilanın yayına verildiği yazar. İlginizi çeken ilana tıklayarak daha kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz. Genellikle bu sayfada işyerinin telefon adres gibi detaylı bilgilerinin yanı sıra iş için önerilen ücret, başvuru sayısı, çalışma şekli, işveren statüsü ve sayfanın görüntülenme sayısı yazar. Eğer şartlar size uygunsa sayfanın alt kısmında bulunan 'Başvur' kısmına tıklayarak iş başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

İŞKUR'A Kayıt Aşamaları

İŞKUR'a internet üzerinden kayıt olmak için öncelikle https://esube.iskur.gov.tr adresine adaylar giriş yapmalıdır. Ekran üzerinden Üye ol butonuna tıklanır. Buradan üyelik sözleşmesine "onaylıyorum" şeklinde bir onay verilip devam edilir. Açılan sayfada adaylardan T.C. Kimlik numaraları, as ve soyad bilgileri ile iletişim bilgilerinin girilmesi istenmektedir. Bu bilgileri doğru bir şekilde giren adaylar ileri diyerek devam etmelidir. Devamında adaylardan eğitim durumları, nitelikleri ve diğer ilgili konularda bilgileri doğrulamaları ve girmeleri istenir. Üyelik bu aşamadan sonra başarı ile tamamlanmış olur. Ayrıca İŞKUR'a işveren olarak kayıt olmak için ise https://esube.iskur.gov.tr/Ortak/IsverenKayit.aspx linkinden erişim sağlanmaktadır.

İŞKUR'dan Açık İlanlara Başvurma

İŞKUR'a üye olduktan sonra ilanlara başvurmak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx linkinden arama filtresi seçerek iş ilanlarına ulaşmak mümkündür. Online olarak yapılacak olan başvurularda İŞKUR'a kayıt olurken girilen bilgiler istenmekte olup kayıt sırasında bu bilgilerin doğru bir şekilde girilmesi oldukça büyük önem arz etmektedir.

İŞKUR

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (kısaca İŞKUR), Türkiye'de istihdamın korunmasına, geliştirilmesine, yaygınlaştırılmasına ve işsizliğin önlenmesi faaliyetlerine yardımcı olmak ve işsizlik sigortası hizmetlerini yürütmek üzere kurulmuş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ilgili kuruluşu olup, özel hukuk hükümlerine tâbi, tüzel kişiliği haiz, idarî ve malî bakımdan özerk bir kamu kuruluşudur.