İŞKUR üzerinden 600 güvenlik görevlisi alınıyor

İŞKUR Ağustos ayı iş ilanlarını peşi sıra yayınlamaya devam ediyor. Bu anlamda 600 güvenlik görevlisi İŞKUR üzerinden alınacak. Her gün binlerce kişinin çeşitli pozisyonlarda işi aradığı site üzerinden yeni yayınlanan ilanlara göre farklı illerde ve farklı kuruluşlar bünyesinde görevlendirilmek üzere silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır. İlgili pozisyona 600 kişi alınacak olup alım şartları ve diğer detaylar ise haberin devamında yer almaktadır.

Giriş Tarihi 12 Ağustos 2019, 09:24 Güncelleme 18 Ağustos 2019, 16:27
İŞKUR üzerinden 600 güvenlik görevlisi alınıyor

İÇİNDEKİLER

İŞKUR resmi internet sitesi olan esube.iskur.gov.tr üzerinden yüzlerce güvenlik görevlisi alımı yapacak. İŞKUR 600 güvenlik görevlisi alımı için ilan verdi. Kurban bayramını icra ettiğimiz şu günlerde iş arayan vatandaşlar İŞKUR'un sitesine akın etti. Bu bağlamda
İŞKUR üzerinden gösterilen güvenlik görevlisi alım duyurusuna başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR il müdürlüklerinden yahut İŞKUR internet sitesi üzerinden ilgili pozisyonlara başvuru yapabilmektedir.

İŞKUR üzerinden toplamda 600 güvenlik görevlisi alınacak olup adaylar Türkiye'nin farklı illerinde iştiham edilecektir. Özel sektör kuruluşları tarafından yapılan alımda adayların sağlaması gereken birtakım şartlar bulunmakla birlikte bu şartlar şu şekilde yer almıştır:

İŞKUR açık iş ilanları için tıklayınız

Türk vatandaşı olmak,
Firmaların talep ettiği yaş aralığında bulunmak,
Güvenlik görevlisi sertifikası, silah taşıma sertifikası gibi ilana göre değişen sertifikalara sahip olmak,
Erkek adaylar için askerlik ile ilgisi olmamak,
Talep edilen eğitim şartını sağlamak,
İlgili ilanın geçtiği yerde ikamet etme şartını sağlamak,
Pozisyonlarda talep ediliyor ise en az eğitim şartını sağlamak,
Kamu haklarından mahrum olmamak,
Güvenlik soruşturması temiz çıkmak şartlarını sağlaması istenmektedir.

Başvuru Şekli

İŞKUR üzerinden yayınlanan güvenlik görevlisi alım ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR il müdürlüklerinden ya da İŞKUR internet sitesi üzerinden ilgili pozisyonlara başvuru yapabilmektedir. İlana ulaşmak ve başvuru yapmak için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048 adresinde ilanlara erişim sağlayabilir ve başvuru yapabilirsiniz.