Ağustos ayı kamuya güncel personel memur alımı ve askeri ilanlar

Ağustos ayının girmesi ile yeni memur alımı ve personel alımı ilanları gelmeye başladı. Bir çok ilan için ise temmuz ayı içerisinde yayımlanan memur personel alımlarının başvuru süreci Ağustos ayı içerisinde de devam edecek. Sizlerle paylaştığımız kamu kurumları, Sözleşmeli Personel, Muvazzaf Subay ve Astsubay, uzman çavuş, uzman erbaş, Öğretmen sınıfı subay, Açıktan Devlet memuru, İdare Memuru, Öğretmen, Psikolog, Sosyal çalışmacı, Veteriner hekim, Kabin memuru, gişe personeli, Bilişim Personeli gibi kadrolarda alım yapacaklar.

Giriş Tarihi 02 Ağustos 2019, 09:21 Güncelleme 11 Eylül 2019, 12:05
Ağustos ayı kamuya güncel personel memur alımı ve askeri ilanlar

İÇİNDEKİLER

Ağustos ayının başlamasıyla birlikte güncel yeni memur ve personel alımları yapılacak. Temmuz ayı içinde yer alan ilanlar Ağustos ayında da devam edecek. Bu bağlamda Türk Kızılayı, ROKETSAN, Sağlık Bakanlığı, TÜBİTAK, İçişleri Bakanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı, Akbank, TÜBİTAK, Adalet Bakanlığı, Emirates, Kültür Bakanlığı Kazı Başkanlıkları Tarım ve Orman Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve Ceza ve tevkifevleri genel müdürlüğü gibi kamu kurumları veya kamu kuruluşları memur , personel ve askeri personel alımı yapacaklar.

AĞUSTOS AYI MEMUR PERSONEL ALIMI İLANI YAYIMLAYAN KURUMLAR?

Ağustos ayının girmesi ile yeni memur alımı ve personel alımı ilanları gelmeye başladı. Bir çok ilan için ise temmuz ayı içerisinde yayımlanan memur personel alımlarının başvuru süreci Ağustos ayı içerisinde de devam edecek.

Buna göre Türk Kızılayı, ROKETSAN, Sağlık Bakanlığı, TÜBİTAK, İçişleri Bakanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı, Akbank, TÜBİTAK, Adalet Bakanlığı, Emirates, Kültür Bakanlığı Kazı Başkanlıkları Tarım ve Orman Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve Ceza ve tevkifevleri genel müdürlüğü gibi kamu kurumları veya kamu kuruluşları memur , personel ve askeri personel alımı yapacaklar.


15 BİN 350 MEMUR PERSONEL ALIMLARI LİSTESİ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak?

Yukarıda sizlerle paylaştığımız kamu kurumları, Sözleşmeli Personel, Muvazzaf Subay ve Astsubay, uzman çavuş, uzman erbaş, Öğretmen sınıfı subay, Açıktan Devlet memuru, İdare Memuru, Öğretmen, Psikolog, Sosyal çalışmacı, Veteriner hekim, Kabin memuru, gişe personeli, Bilişim Personeli gibi kadrolarda alım yapacaklar.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Söz konusu olan personel, memur alımı ilanlarına ve askeri ilanlara başvuru yapacak adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi şartlar aranacaktır. Ayrıca yaş şartı da alım yapılacak pozisyona göre değişiklik göstermektedir. Adaylardan memur kadrosu için 35 ve askeri personel alımları için 27 yaşından büyük olmamak gibi nitelikler yer almaktadır.

LİSE, ÖN LİSANS VE LİSANS MEZUNLARI BAŞVURU YAPABİLECEK!

Kamuya memur alımı ve personel alımı ilanlarından en az lise mezunu olan adaylar başvuru yapabilecekler. Buna göre lise mezunu veya dengi okul mezunu olmak, Yükseköğretim kurumlarının iki yıllık bölümlerinden mezun olmuş olmak ve lisans mezunları için en az dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak ve yurtdışında eğitim görmüş olan adaylar için YÖK onaylı denklik belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

AĞUSTOS AYI MEMUR, PERSONEL VE ASKERİ PERSONEL ALIMLARI:

Türk Kızılayı Personel Alımı

Roketsan Personel Alımı

SYDV Memur ve personel alımları

Türk Hava Yolları Pilot Alımı – 29 Ağustos 2019

Merkez Bankası 15 Personel Alımı – 03 Ağustos 2019

İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı – 07 Ağustos 2019

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı – 02 Ağustos 2019

Akbank Banka Personel Alımı

Yıldız Teknik Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personeli – 09 Ağustos 2019

15 Farklı Banka Personel Alımı

TÜBİTAK 16 Personel Alımı

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Memuru Alımı – 10 Ağustos 2019

Emirates Kabin Memuru Alımı

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 171 Kamu Personeli Alımı – 07 Ağustos 2019

Sağlık Bakanlığı 12 Bin memur ve personel alımı – 21 Ağustos 2019

Jandarma Genel Komutanlığı 100 Korucu Alımı – 05 Ağustos 2019

Dışişleri Bakanlığı 1 Sözleşemeli Personel Alımı – 02 Eylül 2019

Yapı Kredi Farklı pozisyonlarda personel alımı

MSB Deniz Kuvvetleri 60 KPSS Puanı İle Subay Alımı – 25 Ağustos 2019

Merkez Bankası 40 Kamu Personeli Alımı – 03 Eylül 2019

Erciyes Üniversitesi İşçi Alımı – 02 Ağustos 2019

Adalet Bakanlığı 300 Memur Alımı – 02 Eylül 2019

TSK muvazzaf Subay ve Astsubay Alımı – 06 Ağustos 2019

Kültür Bakanlığı Kazı Başkanlıkları 171 Personel Alımı

Emniyet Genel Müdürlüğü İşçi Personel Alımı – 02 Ağustos 2019