İŞKUR'da yüzlerce memur aranıyor! İŞKUR memur alım ilanı başvuru şartları ve detaylar

İŞKUR gerek özel sektör gerekse kamuda çalışmak isteyen binlerce kişiye istihdam fırsatı yaratmaya devam ediyor. İŞKUR üzerinden yayınlanan son ilanlarda Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, TÜBİTAK ve Jandarma Sahil Güvenlik Başkanlığı toplamda 486 kişinin alımı için ilan açtı. Peki İŞKUR memur alım ilanlarına nasıl başvurulur? İŞKUR memur alım ilanı başvuru şartları nelerdir? İŞKUR kamu personeli ilanları ile ilgili detaylar haberimizde...

Giriş Tarihi 23 Temmuz 2019, 12:28 Güncelleme 23 Temmuz 2019, 12:32
İŞKUR’da yüzlerce memur aranıyor! İŞKUR memur alım ilanı başvuru şartları ve detaylar

İÇİNDEKİLER

İŞKUR her dönem olduğu gibi yine iş arayan binlerce kişinin umudu oldu. Bugüne kadar yaklaşık 10 milyon kişiye istihdam yaratan İŞKUR'da memur olmak isteyen yüzlerce kişi için yeni ilanlar yayınlandı. Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, TÜBİTAK ve Jandarma Sahil Güvenlik Başkanlığı İŞKUR aracılığı ile toplamda 486 personel için alım ilanı açtı. Her kurum aradığı adaylarda farklı özellikler ararken, bu işler için de adayların belli şartları taşımasını istiyor. Peki İŞKUR memur alım ilanlarına nasıl başvurulur? İŞKUR memur alım ilanı başvuru şartları nelerdir? İŞKUR kamu personeli ilanları ile ilgili detaylar haberimizde...

İŞKUR ADALET BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI
İŞKUR aracılığı ile Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü toplamda 171 personel alımı yapılacağını duyurdu. Yayınlanan ilanda aranan personellerin 108 psikolog, 24 sosyal çalışmacı, 36 öğretmen, 3 veteriner hekim olarak sınıflandırıldığı açıklandı. Yapılacak olan sözlü sınava belirlenen kadro sayılarının 5 katı kadar aday çağrılacağı duyuruldu.

Başvuruların 22 Temmuz'da başlayıp, 7 Ağustos'ta mesai bitimine kadar süreceği açıklanırken, adaylardan uzmanlık alanına göre KPSS puan şartı istendiği belirtildi.

İŞKUR ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

İŞKUR İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI
İŞKUR aracılığı ile İçişleri Bakanlığına 21 adet sözleşmeli bilişim personeli alınacağı duyuruldu. Yayınlanan ilanda alınacak personelin yazılı ve sözlü sınav başarı sırasına göre alınacağı belirtildi. Başvuran adaylarda "dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olma" şartı aranıyor.

Başvuruların 22 Temmuz'da başlayıp, 7 Ağustos'ta mesai bitimine kadar süreceği açıklandı.

İŞKUR İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

İŞKUR KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI
İŞKUR aracılığı ile yayınlanan ilanda Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünde sürekli işçi olarak görevlendirilmek üzere toplamda 57 kişi alınacağı duyuruldu. Bu kişilerin Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa, Antalya, Konya, Adana ve Diyarbakır illerinde istihdam edileceği açıklandı. Şoför, temizlik görevlisi, yer gösterici, kaloriferci, güvenlik, aşçı gibi meslek dallarında istihdam edilecek kişilerin KPSS'den belirlenen alanlarda belirlenen puanları almaları şartı sunuldu.

İŞKUR KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

İŞKUR TÜBİTAK PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI
İŞKUR aracılığı ile yayınlanan ilanda TÜBİTAK Başkanlığında görevlendirmek üzere 16 adet Ar-Ge personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Kocaeli ve Ankara'da görevlendirilecek personeller için bazı şartlardan mezun olma zorunluluğu var. İlan için son başvuru tarihi ise 6 Ağustos 2019 olarak belirtildi.

İŞKUR TÜBİTAK PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

İŞKUR JANDARMA VE SAHİL GÜVENLİK ALIM İLANI DETAYLARI
İŞKUR aracılığı ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığına 220 erkek öğrenci alımı için ilan açıldı. Ön başvuruların 26 Temmuz'da sona ereceği açıklanırken, adaylarda bazı şartlar da aranıyor.

İŞKUR JANDARMA VE SAHİL GÜVENLİK ALIM İLANI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN