82. Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklanıyor! 2019 82. Dönem ÖGG sınav sonuçları sorgulama nasıl yapılır?

82. Özel Güvenlik sınav sonuçları için adayların heyecanlı bekleyişi devam ediyor. EGM tarafından sonuçların 19 Temmuz'da açıklanacağı bildirilmiş, adaylar gelecek müjdeli habere kilitlenmişti. Peki, 82. Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? 2019 82. Dönem ÖGG sınav sonuçları sorgulama nasıl yapılır?

Giriş Tarihi 19 Temmuz 2019, 10:14 Güncelleme 19 Temmuz 2019, 10:14
82. Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklanıyor! 2019 82. Dönem ÖGG sınav sonuçları sorgulama nasıl yapılır?

İÇİNDEKİLER

82. Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Özel Güvenlik Daire Başkanlığı bünyesinde Özel Güvenlik Görevlisi olarak çalışmak isteyen vatandaşlar, 30 Haziran'da sınava katıldılar. Sonuçlar için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Peki, 82. Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandı mı? 2019 82. Dönem ÖGG sınav sonuçları sorgulama nasıl yapılır? İşte konu ile ilgili detaylar...

82. ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Heyecanla beklenen sonuçlar henüz açıklanmadı. Yayınlanan takvime göre, sonuçlar bugün açıklanacak. Sınav sonuçlarının kısa sürede erişime açılması bekleniyor. Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından sonuçlar açıklanır açıklanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

Sonuçlar, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'nın resmi internet adresi üzerinden açıklanacak. Adaylar, https://www.egm.gov.tr/ozelguvenlik adresi üzerinden Sınav İşlemleri kategorisine tıklayarak, 'Sonuçlar' sekmesi altından sınav sonuçlarını görüntüleyebilecekler.

SONUÇLAR BU SAYFADA OLACAK

82. ÖGG SORULARI VE CEVAPLARI NASIL GÖRÜNTÜLENİR?

Özel Güvenlik sınav soruları ve cevapları, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanlığı'nın resmi internet adresi üzerinden yayınlandı. Aşağıdaki linke tıklayarak soru ve cevapları görüntüleyebilirsiniz.

82. TEMEL EĞİTİM SINAVI 58. YENİLEME EĞİTİMİ SORULARI CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN

SINAV DEĞERLENDİRME VE YAZILI SINAVA İTİRAZ NASIL OLACAK?

Sınava itirazlar 22-26 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılacak. Yazılı sınav sonuçlarına itirazlar 27-29 Temmuz 2019 tarihleri arasında değerlendirilecek.

* Yazılı sınava itiraz eden adaylar Halk Bankası Şubelerine sınav adı ve kimlik bilgilerini bildirerek 10 TL ücret yatıracaklardır.

* Adaylar, ilgili banka hesabına yazılı sınava itiraz ücretini yatırdıktan sonra Başkanlığımızın www.ozelguvenlik.pol.tr web adresinde yer alan "Özel Güvenlik Personeli/Aday" uygulamasından kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak itiraz açıklamasını belirtikten sonra adayın itiraz kaydı oluşturulmuş olacaktır. Ayrıca banka hesabına yatırdıkları sınav itiraz ücreti dekontlarını İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine teslim edecek ve ilgili personel adayların veri girişlerini ÖGNET'e yapacaktır.

* Ücretini yatırmayan adayların itiraz dilekçeleri işleme alınmayacaktır.

* Adaylar, sınav sonuçları ve yazılı sınav itiraz sonuçlarını Başkanlığımızın www.ozelguvenlik.pol.tr web adresinde yer alan "Özel Güvenlik Personeli/Aday" uygulamasından kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak öğrenebileceklerdir. Ayrıca Özel Güvenlik Daire Başkanlığının www.ozelguvenlik.pol.tr web sitesinden de ilan edilecektir.

* Yapılan sınavla ilgili sınav soruları, cevap anahtarları, sınav sonucu, itiraz sonuçları ve sınavla ilgili talimatlar Özel Güvenlik Daire Başkanlığının www.ozelguvenlik.pol.tr web sitesinden Ar-Ge ve Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğü tarafından ilan edilecektir.

* Yazılı sınav sonucuna itiraz ile ilgili olarak talimatın 8.1. 8.2. ve 8.3. maddelerinde belirtildiği şekilde yapılacaktır. Özel Güvenlik Daire Başkanlığına dilekçe vb. şekilde yapılan müracaatlar ile ozelguvegitim@egm.gov.tr adresine yapılan itirazlar değerlendirilmeye alınmayacaktır. Bu durum sınav salonlarında gözetmenler tarafından adaylara duyurulacaktır.