İŞKUR haftanın kamu ilanları: SGK, MEB, MSB personel alım ilanları

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya farklı kurumlar tarafından personel alımı yapılacak. Yayımlanan ilanlara göre toplamda 81 kişilik boşluk ile işçi ve personel alımı yapılacak olup ilanlar yayımlandı ve başvuru süreci başladı. Adaylar başvurularına 16 Temmuz 2019 tarihi itibari ile başlayabiliyor.

Giriş Tarihi 17 Temmuz 2019, 12:14 Güncelleme 25 Temmuz 2019, 11:51
İŞKUR haftanın kamu ilanları: SGK, MEB, MSB personel alım ilanları

İÇİNDEKİLER

İŞKUR haftanın ilanlarını yayımlamaya başladı. 17 Temmuz 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış ilanlara göre farklı kamu kurumları personel alımı yapacak. İŞKUR kayıt olmayı anlatmadan önce bilmeniz gereken önemli bazı satır başları bulunmaktadır. İŞKUR iş arayanlar ile işverenleri ayırmış ve sisteme üye olmak için öncelikle hangisi için kayıt olduğunuzu sormaktadır. Üyelerin hesaplarını etkinleştirebilmeleri için e-posta ya da telefon numarası girmeleri gerekmektedir. En az birisini girmek yeterlidir. Aksi durumda onay kodu iletilemeyeceği için üyelik aktif edilemez. İşte İŞKUR 16 Temmuz haftanın kamu ilanları: SGK, MEB, MSB personel alım ilanları ve İŞKUR başvuru şartları nedir?

16 TEMMUZ İŞKUR İLANLARI YAYIMLANDI:

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlara göre, Malatya Turgut Özal üniversitesi Personel Daire Başkanlığı, Alanya - Gazipaşa Sulama Birliği Başkanlığı, Ufuk Özak Metal Alüminyum Sanayi ve Ticaret, İl Özel İdare Müdürlüğü, MSB Akaryakıt İmal ve Nato, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Cimitekke belediye Başkanlığı, Kocaeli Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü ve Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü farklı pozisyonlarda personel alımı yapacaklarını ilan ettiler.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İŞKUR ilanlarına başvuru yapacak adaylar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Engelli, Eski Hükümlü veya TMY kapsamında olan adaylar için durumunu gösterir rapora sahip olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, En az ilköğretim mezunu olmak gibi şartlar aranmaktadır.

BAŞVURULAR BAŞLADI:

Adaylar başvurularına 16 Temmuz 2019 tarihi itibari ile başlayabiliyor ve en geç 22 Temmuz 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giriş yaparak ulaşabilirler. ilgili açılan sayfada İşyeri Türü kısmını KAMU olarak seçmeniz dahilinde ve ARA butonuna tıklamanız dahlinde ilgili kamu ilanlarına ulaşabileceksiniz.

Kadrolara İŞKUR resmi sayfası üzerinden başvuru yapmak için:

İşbaşı eğitim programları kapsamındaki ilanlar için:https://esube.iskur.gov.tr/Kurs/KursOnAir.aspx?ProgramTur=3

İŞKUR'DA EN ÇOK ALIM YAPAN KADROLAR

Aktif işçi arayan mesleklerin listesini https://esube.iskur.gov.tr/istihdam/AcikIsMeslek.aspx bağlantısından görebilirsiniz.

TEMMUZ AYI KAMU PERSONEL VE MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞTE İŞKUR GÜNCEL İŞ İLANLARI