İŞKUR 50 bin personel alımı yapacak! Sınavsız KPSS şartsız...

Sadece vasıflı vasıfsız işçi alımı ve temizlik personeli alımı olarak toplamda 10 bin 463 personel alımı yapılacaktır. Diğer meslek gurupları toplamında ise sadece Haziran ayı içerisinde toplamda 50 bin personel alımı yapılması planlanmaktadır. Binlerce iş ilanının yayınladığı sitede, sektörlere göre iş aramak ve bulmak oldukça kolay.

Giriş Tarihi 12 Temmuz 2019, 09:45 Güncelleme 19 Temmuz 2019, 16:28
İŞKUR 50 bin personel alımı yapacak! Sınavsız KPSS şartsız...

İÇİNDEKİLER

İŞKUR Temmuz ayı için personel ve memur alımlarına tüm hızı ile devam ediyor. Temmuz ayının ortasına geldiğimiz şu günlerde on binlerce personel alımı yapılacak. Bu bağlamda İŞKUR Temmuz ayı süresince KPSS ve sınav şartı olmadan 50 bin personel alımı gerçekleştirecek. Bu zamana kadar binlerce vatandaşı işe yerleştiren İŞKUR sisteminin yeni iş ilanları yayında.

İŞKUR TARAFINDAN EN ÇOK BEDEN İŞÇİSİ VE TEMİZLİK GÖREVLİSİ ARANIYOR

Binlerce iş ilanının yayınladığı sitede, sektörlere göre iş aramak ve bulmak oldukça kolay. İŞKUR üzerinden duyurulan personel alımı ilanlarında ise bu ay en çok beden işçisi ve temizlik görevlisi alımları yapılıyor. Bunun yanı sıra en çok ilan açılan meslekler ise şu şekilde yer alıyor:

Satış danışmanı, satış uzmanı,

Makineci, dikiş elemanı,

Çağrı merkezi müşteri temsilcisi,

Garson, servis elemanı,

Ön muhasebeci,

Turizm ve otelcilik elemanı başta olmak üzere toplamda 50 bin kişi bu farklı kadrolarda iş bulma olanağı elde etmektedir.

İŞKUR üzerinden yapılan online başvurularda adaylardan genel alım şartlarının sağlanması istenmekte olup bu şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, erkekler için askerliğini tamamlamış/tecilli olma, kamu haklarından tam yararlanma gibi şartlar yer almakta olup kadroya ve ilana göre değişen özel şartlar da bulunmaktadır.

İlgili açık iş ilanlarına başvurmak için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsMeslek.aspx