İŞKUR KPSS şartsız bekçi alımı yapacak

İŞKUR hangi illere bekçi alacak? Bekçi adayları, bu yazımda sizlere İŞKUR en az ilkokul mezunu bekçi alımı yapıyor. İşte bekçi alım şartları hakkında bilgiler veriyoruz. sizlerden bu konuda çok mesaj gelmeye başladı.

Giriş Tarihi 08 Temmuz 2019, 09:04 Güncelleme 14 Temmuz 2019, 11:33
İŞKUR KPSS şartsız bekçi alımı yapacak

İÇİNDEKİLER

İŞKUR bekçi alım ilanlarına devam ediyor. 2019 yılı Temmuz ayı bekçi alımları için şartlar açıklandı. Yayımlanan ilanlara bakılırsa özel sektörde ve farklı illerde istihdam edilmek üzere ve en az ilköğretim mezunu olmak şartı ile bekçi alımı yapılıyor.

HANGİ İLLERE BEKÇİ ALIMI YAPILACAK?

İstanbul, Ankara, başta olmak üzere bir çok ilde bekçi alımı yapılacak.

Bekçi alımı başvuruları başlamış olup, 12 Temmuz 2019'a kadar devam etmektedir. Aşağıda, Bekçi alımı ile ilgili yayınlanan iş ilanları linki bulunmaktadır. İlgili linki kopyalayarak başvuru ekranına ulaşabilir ve açılan sayfadan e-devlet şifrenizi kullanarak hemen başvuruda bulunabilirsiniz.

Özel sektör bekçi alımı ilanları için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2164

ÖZEL BEKÇİ ALIMI YAPACAK OLAN ŞİRKETLER HANGİLERİ?

Özel bekçi alımı iş ilanları yayınlayan şirketler ise şöyledir; Türkmen grup lojistik hizmetleri şirketi, Onurkan inşaat şirketi, Arina mermer maden kimya gıda şirketi, Çakıcı turizim gıda imalat sanayi şirketi, Marsteks döşemecilik kumaş dokuma, Hüsnü özbey yem sanayi şirketi, Nesli mobilya, Karlıoğlu oto şirketi, Sarılar inşaat ve elektronik şirketi, İzobir inşaat şirketi ve Yükseliş çelik yapı şirketi gibi firmalar özel bekçi alımı sağlayacağını açıkladı. Peki özel bekçi alımı ilanlarına nasıl iş başvurusu yapılır?

ÖZEL BEKÇİ ALIMI İŞ İLANLARINA NASIL İŞ BAŞVURUSU YAPILIR?

Özel sektör için yayınlanan bekçi iş ilanları Türkiye İş Kurumu aracılığı ile paylaşıldığı için adaylar aşağıda verilen bağlantı üzerinden bekçi ilanlarına ulaşarak inceleme yapabilir ve iş başvuru aşamasına geçebilirler.

2019/1. DÖNEM ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİLİĞİNE BAŞVURMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
b) En az lise veya dengi okul mezunu olmak,
c) En az 167 cm boyunda olmak,
d) Beden kitle indeksi 18 (dâhil) ile 27 (dâhil) arasında olmak.
e) Başvuru yaptığı İL sınırları içerisinde EN AZ BİR YILDIR ikamet ediyor olmak,
f) Askerlik ödevini bitirmiş olmak,
g) 18 yaşını tamamladıktan sonra yaptırılan yaş düzeltmelerinde düzeltmeden önceki yaş dikkate alınmak kaydıyla, başvuruların başladığı tarih itibarıyla 18 yaşını tamamlamış (18/03/2001 tarihinde ve öncesinde doğmuş olmak) ve 31 yaşından gün almamış (18/03/1989 tarihinde ve sonrasında doğmuş olmak) olmak,