DPB tarafından 15 bin memur alımı başvuru şartları açıklandı

Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi internet sitesi üzerinden en az 50 KPSS'li ve KPSS'siz en az ilkokul mezunu memur ve işçi alım ilanı yayımlandı. Kamu kurum ve kuruluşları tarafından yayımlanan ilanlarda en az ilkokul mezunu olmak şart ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kişilerin başvuru yapması talep ediliyor.

Giriş Tarihi 07 Temmuz 2019, 13:01 Güncelleme 12 Temmuz 2019, 16:44
DPB tarafından 15 bin memur alımı başvuru şartları açıklandı

İÇİNDEKİLER

Personel alımları ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. DPB tarafından Temmuz ayı iş ilanları yayınlandı. Bu bağlamda çeşitli kurumlara personel ve memur alımı yapılacak. Bu anlamda "Mühendis, Ar- Ge Personeli, Teknisyen, Uzman yardımcısı, Güvenlik görevlisi, Şoför, Büro Personeli, Sekreter, Eğitmen, Hizmetli, Sağlık teknisyeni, Aşçı gibi binlerce personel alınacak.

DPB MEMUR VE İŞÇİ ALIMI KADROLARI NELER?

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanlarda memur ve işçi alımı yapılacağı bildirilen kadrolar şöyle;

"Mühendis, Ar- Ge Personeli, Teknisyen, Uzman yardımıcısı, Güvenlik görevlisi, Şoför, Büro Personeli, Sekreter, Eğitmen, Hizmetli, Sağlık teknisyeni, Aşçı, Garson ve bulaşıkçı, Yazılım geliştirme uzmanı, Java yazılım geliştirme uzmanı, sistem uzmanı, ağ uzmanı, veri ambarı uzmanı, Sağlık teknikeri, hemşire, Gemi kaptanı, kalıp bağlama, ayar işçisi ve proses işçisi" olarak açıklandı.

TEMMUZ AYI KAMU PERSONEL VE MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞTE PERSONEL ALIMI YAPACAK KURUM VE KURULIŞLAR İLE ALIM YAPILACAK

PERSONEL SAYILARI DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 25 ENGELLİ İŞÇİ ALACAK

DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 8 ESKI HÜKÜMLÜ ALACAK

DEVLET DEMİRYOLLARI TAŞIMACILIK A.Ş GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 5 SÜREKLİ İŞÇİ ALACAK

ADALET BAKANLIĞI 17 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ 97 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA KURUMU (TÜBİTAK) 57 PERSONEL ALACAK

TÜRK İŞBİRLİĞİ VE KOORDİNASYON AJANSI BAŞKANLIĞI 5 SÜREKLİ İŞÇİ ALACAK

JANDARMA VE SAHİL GÜVENLİK AKADEMİSİ 220 ERKEK ÖĞRENCİ ALACAK

ADALET BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL

(AVUKAT, PSİKOLOG,İSTATİSTİKÇİ,SOSYAL ÇALIŞMACI, HİZMETLİ ) ALIM İLANI ADALET BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL (ZABIT KATİBİ, MÜBAŞİR, AŞÇI, TEKNİSYEN, ŞOFÖR) ALIM İLANI ADALET BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL (İCRA KATİBİ) ALIM İLANI ADALET BAKANLIĞI ADALET BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL (ÖĞRETMEN, PSİKOLOG, VETERİNER, SOSYAL ÇALIŞMACI) ALIM İLANI ADALET BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL (İNFAZ VE KORUMA MEMURU, CEZA İNFAZ KURUMU KATİBİ, HEMŞİRE, TEKNİSYEN, AŞÇI, ŞOFÖR, KALORİFERCİ) ALIM İLANI TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA KURUMU (TÜBİTAK) 57 PERSONEL ALACAK ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ PİLOT ALIM İLANI DANIŞTAY BAŞKANLIĞI 28 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK YURTDIŞI TÜRKLER VE AKRABA TOPLULUKLAR BAŞKANLIĞI 3 SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ ALACAK SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ 45 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 15 AKADEMİK PERSONEL ALACAK